گفتگوی خواندنی دکتر لنکرانی در برنامه مهمان ویژه صابر
برچسب ها : لنکرانی مهمان ویژه صابر, رد صلاحیت لنکرانی, ,
گفتگوی خواندنی دکتر لنکرانی در برنامه مهمان ویژه صابر
در حالی که روسای فراکسیون های اصولگرایان و رهروان مجلس توافق کردند اعضای این فراکسیون ها به وزرای حامی فتنه و حاشیه دار رای ندهند با این حال زمزمه هایی مبنی بر حضور برخی افراد مساله دار در لیست کابینه دولت یازدهم شنیده می شود.
چهار سال از ماجرای فتنه ۸۸ و دروغ بزرگ تقلب میگذرد اما هنوز مردم ایران فراموش نکردهاند که یک جماعت سیاسی چگونه دستاورد ارزشمند انتخابات ریاست جمهوری دهم و مشارکت ۸۵ درصدی را به یک حادثه تلخ تبدیل کردند و با بهانهها و دلیلهای بیهوده و واهی، مدعی تقلب در انتخابات شدند.
حجتالاسلام حمید رسایی: روز چهارشنبه هفته گذشته گزارشی با عنوان «گزارش غائله ۲۲ بهمن ۱۳۹۱ قم» از طرف کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در جانامهای نمایندگان مجلس قرار گرفت.
روزنامه شرق درباره گفتگو با سخنگوی سابق شورای نگهبان نوشت: یک بعدازظهر تابستانی در خیابان «امامخمینی» در یکی از اتاقهای شورای نگهبان، با او به گفتوگو مینشینیم. اما در ابتدای مصاحبه متوجه شدم که احتمال انتصاب دوباره او به سخنگویی وجود دارد. تا جایی که گروهی از خبرنگاران هم درحال جمعآوری امضا برای بازگشت دوباره سخنگو هستند.
حضرت آیتالله خامنهای: آمریکاییها صادق نیستند
در حالی که زمزمه مذاکره با ایران بار دیگر از کاخ سفید شنیده می شود رهبر معظم انقلاب در دیدار مسئولین نظام خط و مرز و نحوه چگونگی تعامل با کشورهای دنیا را در مقطع فعلی ترسیم کردند.
مجله تایم روز گذشته از برخی ذوق زدگیها در داخل ایران از نامه ۱۳۱ نماینده مجلس امریکا درباره ایران خبر داد.
در هفته اخیر، دو اظهارنظر تند و جنجالی علیه ایران توسط مقامات ارشد اطلاعاتی و امنیتی آمریکا و انگلیس مطرح شده که محور مشترک آنها، تلاش برای زمینهسازی حمله نظامی به کشورمان در راستای حمایت از سیاستهای رژیم صهیونیستی و به بهانه برنامه هستهای ایران بوده است اما این اظهارات چرا در هفتههای اخیر بیان شده و تا پیش از این همواره صحبت از مذاکره و گفتگو بود؟
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب عصر امروز (یکشنبه) در دیدار مسئولان و کارگزاران نظام، تحویل مسئولیتهای اجرایی را فرصتی مبارک برای استمرار جهت گیریهای منطبق بر قرائت حضرت امام خمینی (ره) در مسائل مختلف کشور خواندند و با تبیین واقعیات تاریخی و کنونی کشور تأکید کردند: مسئله اقتصاد و ادامه پیشرفتهای علمی، باید در اولویت کار همه مسئولان قرار داشته باشد.
سیدمجتبی موسوی
این روزها چیزی که زیاد شنیده می شود اعتدال است. بهتر است بگوییم چیزی که شنیدنش از حد اعتدال خارج شده است اعتدال است. اعتدال را باید به همان معانی عامش یعنی میانه روی و دوری از افراط و تفریط معنا کرد. یعنی اعتدال در مقابل افراط و تفریط است. امام صادق علیه السلام می فرمایند : میانه روی چیزی است که خدا آن را دوست داردو زیاده روی چیزی است که خدا ان را دشمن دارد. در حدیثی دیگر امیرمومنان، که ویژگی های پیامبر اکرم را ذکر می کنند؛ می فرمایند: «روشش اعتدال، طریقه اش رشد، کلامش جدا کننده حق از باطل و حکمش عدل است.» این یعنی که اعتدال و میانه روی ریشه ای دینی دارد و علاوه بر اینکه عقل نیز تصدیق گر آن به عنوان روش مناسب حکومت داری است؛ نقل نیز آن را تایید کرده است.
سخنان رهبر معظم انقلاب در دیدار با کارگزاران نظام جمهوری اسلامی و تاکید ایشان بر احتیاز در برخورد با پیشنهادهای مذاکره امریکا، به تیتر رسانهها و نشریات معتبر غربی تبدیل شده است. اکثر رسانهها تیتر امریکا قابل اعتماد نیست را برای سخنان رهبر انقلاب برگزیدند.
کتاب «راز قطعنامه» جلد ۴۸ از مجموعه نیمه پنهان، یکی از چالش برانگیزترین کتابهایی است که از سوی دفتر پژوهشهای مؤسسه کیهان در اختیار تاریخپژوهان و عموم علاقهمندان قرار گرفته است. کامران غضنفری پژوهشگر و نویسنده کتاب، تلاش کرده است تا پاسخ سؤالات درباره پذیرش قطعنامه ۵۹۸، را از راه رجوع به مستندات و واقعیتهای آشکار و پنهان به دست آورده و با جمع آوری اظهارنظرها و مسولان و فرماندهان جنگ، خواننده را به کشف حقایق تاریخی رهنمون سازد.
استاد اخلاق حوزه علمیه با تاکید بر این که باید در مقابل توهینها و زخمزبانهای دیگران و نیز بلاهایی که نازل میشوند مقاومت کند، گفت: صبر برای همه انسانها حتی کاملترین آنها هم مورد نیاز است و آنها به تدریج به مقام نیاز میرسند و اصالت و حیثیتی برای خود قائل نیستند.
آیتالله سیداحمد علمالهدی در حاشیه رونمایی از کتاب «سیاست در قرآن» در نمایشگاه قرآن و عترت، با جمعی از خبرنگاران خبرگزاری ها گفتوگو کرد.
زمینهسازی برای عقبنشینی از وعدههای اقتصادی در انتخابات کلید خوردهاست!؟ /شرق: بسیاری از معضلات به خود مردم باز میگردد!
در حالی که به زمان شروع به کار حسن روحانی به عنوان رئیس جمهوری ایران 14 روز زمان باقی است با این حال برخی رسانههای خبری نزدیک به وی میکوشند با پیش کشیدن برخی موضوعات انحرافی ، وعده های انتخاباتی روحانی را به فراموشی بسپارند.
رئیس موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی گفت: وهابیها هم به اصل شفاعت اعتقاد دارند اما آن را مخصوص پیامبر اکرم (ص) و روز قیامت میدانند.
علیرضا سلیمانی: مسئله پذیرش قطعنامه و پایان جنگ به واسطه برخی ملاحظات شاید تا به امروز از نقاط مبهم تاریخ انقلاب به شمار می رود. اما مجموعه ای از اطلاعات و مسائلی که توسط افراد دخیل در تصمیم گیری در این امر مهم طی چند سال اخیر مطرح شده می تواند کمی در روشن کردن صحنه و نقش افراد و گروههای مختلف کمک کند.در این نوشتار سعی بر آن بوده که با نقل تاریخ و مواضع خواص دخیل در این ماجرا، گوشه ای از این حادثه تلخ را بازخوانی کنیم.تاکید می کنم که محتوای این نوشته به معنای مقصر دانستن و یا القای تحمیل گری قطعنامه توسط اشخاص خاصی بر حضرت امام نیست.
امام جمعه موقت تهران ضمن تقدیر از حماسه سیاسی ۲۴ خرداد گفت: کسانی که در سال 88 ادعای تقلب کردند باید از اینکه به روی مردم نگاه کنند خجالت کشیده و پیشانیشان عرق کند؛ تاکنون خیلی با آنها مسامحه شده است.
حجتالاسلام علي كشوري
برگزاري "اولين نشست راهبردي جمهوري اسلامي" با موضوع الگوي اسلامي- ايراني پيشرفت در دي ماه 1389، با حضور پر بركت امام خامنهاي مد ظله العالي و آغاز مباحثه ميان ادبيات انقلاب و ادبيات دانشگاه براي تبيين ويژگي هاي الگوي اداره ي جامعه اسلامي، نقطه عطفي در تكامل حضور ادبيات انقلاب در موضوع برنامه (1) محسوب مي شود.
شاید اگر شرایط مصر به یک سال گذشته برگردد اخوانی های کم تجربه، رویه دیگری در برابر آمریکا و برخی کشورهای عربی منطقه اتخاذ می کردند.
حدود چهار سال از آخرین باری که اکبر هاشمی رفسنجانی به عنوان خطیب نماز جمعه در دانشگاه تهران حاضر شد و پشت تریبون رفت میگذرد؛ نماز جمعهای که اغراق نیست اگر بگوییم برای نخستین بار، شان تریبون نماز جمعه توسط خود سخنران حفظ نشد و خطیب جمعه نتوانست امانتدار خوبی برای این امانت گرانبها باشد و با سخنان خود، کاری کرد که 26 تیر آخرین حضور دوران حیات هاشمی در تریبون نماز جمعه باشد.
وحید یامینپور در گفتگویی نسبتا طولانی به تحلیل نتایج انتخابات و رفتار برخی کنشگران سیاسی پس از اعلام نتایج پرداخته است.
بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر اعضای هیات دولت معیار مناسبی برای بررسی امتیازات و ویژگی های دولت محمود احمدی نژاد ایجاد کرد و نشان داد رویکرد و تحلیل های برخی سیاسیون و جریانات سیاسی وابسته به آنها تا چه میزان با نگاه معتدل و واقع بینانه رهبر معظم انقلاب به عملکرد دولت نهم و دهم فاصله دارد. چه آنکه برخی سیاسیون و رسانه های خبری وابسته به آنها در ماه های اخیر تنها با پررنگ کردن نقاط ضعف دولت و نادیده گرفتن نقاط قوت تصویر غیرواقعی از دولت محمود احمدی نژاد ارائه دادند.
نماینده مردم تهران ضمن انتقاد از برخی اظهارات رئیسجمهور منتخب در مجلس، آن را سیاهنمایی خواند و به روحانی توصیه کرد دولت جدید را بر مبنای واقعیات جامعه قرار دهد نه تحلیلهای غیرواقعی و غرضورزانه.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در پنجمین روز از ماه مبارک رمضان در دیدار رئیس جمهور و هیأت وزیران، کار و تلاش شبانه روزی و بسیار پرحجم، و برجسته کردن شعارهای انقلاب در عرصههای داخل و خارج را از ویژگیهای تحسین برانگیز دولت خواندند و از زحمات و تلاشهای آقای احمدینژاد و همکاران وی صمیمانه قدردانی کردند.
به مناسبت خداحافظی عباسعلی کدخدایی با شورای نگهبان
در شرایطی که اخبار راهروهای مجلس از اجماع فراکسیون رهروان ولایت(نزدیک به رئیس مجلس) برای عدم رای بهعباسعلی کدخدایی سخنگوی فعلی شورای نگهبان حکایت داشت، او تنها با اختلاف یک رای از عضویت در شورای نگهبان جا ماند و این در حالی بود که کدخدایی حکم مشاورت رئیس مجلس را نیز از سالیان قبل دریافت کرده بود.
مهدی خانعلیزاده
تخم روشنفکری در این مملکت از ابتدا به خطا کاشته شد و جنین ناقص آن هم به طرز فجیعی سقط شد؛ جنینی که نه پدرش مشخص است نه مادرش و هیچ عامل شناسایی هم ندارد. روشنفکری ایرانی زمانی به خطا رفت که شاملوی متنفر از مردم که افتخار میکرد به «شعرها یا خوبند یا مزخرف. اگر مزخرفند که چاپ کردن ندارند، و اگر خوبند، که حیف شعر خوب برای مردم.... پس از مردن، لاشه مرا در گورستان عمومی دفن نکنند. بگذارید دست کم پس از مرگ، آرزوی من، به دور ماندن از مردم وپلیدیهایشان، بر آید. مردمی که از ایشان متنفرم.»، شد نماد روشنفکری و آزاداندیشی. شاید به همین دلیل است که این روزها هر کسی قهوهٔ دارک اسپرسو مینوشد و سیگار مکبث دود میکند و متنها و شعرهای بیسر و ته میخواند یا میسراید، سریعا مفتخر به دریافت لقب روشنفکر میشود؛ یعنی هر چه بیخاصیتتر و افسردهتر، روشنفکرتر.
حجتالاسلام یوسفی
در پی ارائه بحثی توسط رئیس جمهور منتخب محترم جناب حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای دکتر حسن روحانی در تاریخ 15/4/92 در زمینه اعتدال اقتصادی، به منظور همفکری و همکاری علمی با دولت منتخب یادداشت تحلیلی از طرف جناب آقای حجت الاسلام و المسلمین آقای احمد علی یوسفی رئیس محترم انجمن علمی اقتصاد اسلامی حوزه علمیه قم ارائه شده که تقدیم میگردد.