حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب دقایقی پیش در فرمایشات آغاز سال 1393 در رواق امام خمینی(ره) حرم حضرت ثامن الحجج(ع) نقشه راه سال 1393 را تبیین فرمودند.
برچسب ها : تبیین نقشه راه رهبر, تبیین نقشه راه 93, ,
حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب دقایقی پیش در فرمایشات آغاز سال 1393 در رواق امام خمینی(ره) حرم حضرت ثامن الحجج(ع) نقشه راه سال 1393 را تبیین فرمودند.
حضرت آیتالله خامنهای در پيام نوروزی خطاب به ملت ایران، سال ۱۳۹۳ را سال «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملّی و مديريّت جهادی» نامگذاری کردند.
کلید حل مشکلات حتی در موضوع هسته ای هم داخلی است
کمیل نقیپور: دور جدید مذاکرات هسته ای ایران و 1+5، 23 و 24 مهرماه در ژنو برگزار می شود. مذاکراتی که رئیس جمهور صراحتا تاکید کرد قرار نیست درباره حقوق ملت ایران چانه زنی بشود.
دکتر علی یحیی زاده*
استعفای دسته جمعی روسای استات اویل و جریمه این شرکت در دادگهای بین المللی موجب شد تا در کنار بازخوانی این پرونده فساد اقتصادی،موجب شد نوع برخورد با متخلفان آن را در دوکشور نروژ و ایران بررسی کنیم.
آیا مواضع اقتصادی روحانی بعد از انتخابات با وعده های قبل از انتخابات تناقض دارد؟
سخنان چند شب پیش رئیسجمهور در رسانه ملی درباره درآمدهای دولت، حاوی نکات جالبی بود؛ دکتر احمدی نژاد در این گفتگو و در پاسخ به سوالی که درآمد دولت های وی را نجومی و غیرقابل مقایسه با دیگر دولت ها توصیف می کرد، از رسانه ها تقاضا کرد این درآمد را بر مبنای ارزش پول ملی، دلار و طلا سنجیده و سپس در مورد آن قضاوت کنند.
نگرانی کاخ سفید، «ساکنِ پاستور» نیست؛ مردم ایران است/ اجرای تحریمهای جدید؛ خط و نشان آمریکا برای رئیسجمهور منتخب
«مشکل ما با رئیسجمهور ایران است؛ نه مردم ایران.» این عبارت، سرخط همه اظهارنظرهای مقامات غربی در سالهای اخیر بوده است تا به نوعی، ضمن ادامه فشارهایغیرقانونی و غیرانسانی خود به ملت ایران، دولت وقت را مسبب و عامل مشکلات به وجود آمده در زمینه تحریمهای گسترده اقتصادی و دارویی معرفی کنند؛ موضوعی که اجرایی شدن دور جدید تحریمها قبل از آنکه رئیسجمهور منتخب بتواند سکان قوه مجریه کشور را در دست بگیرد، توخالی و دروغین بودن آن را افشا کرد.
دکتر محمد سلیمانی- نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی
بسمه تعالي؛
دکتر محمد سلیمانی*
تاریخ چند دهه اخیر نشان میدهد که همه دولتها به نحوی درگیر موضوع برنامه، بودجه و مدیریت و ساختار مناسب برای آن بودهاند. تشکیل سازمان برنامه و بودجه، تبدیل آن به وزارت، انحلال وزارت، احیای مجدد سازمان، تقسیم سازمان به دو بخش، ایجاد سازمانی دیگر به نام سازمان امور استخدامی کشوری به موازات سازمان برنامه و بودجه، انحلال مجدد این دو سازمان و ادغام آنها و ایجاد سازمانی به نام مدیریت و برنامه ریزی، انحلال سازمان مدیرت و برنامه ریزی و ایجاد دو معاونت ریاست جمهوری، داستان غم انگیز و بیسرانجام این حوزه است. اکنون مجلس شواری اسلامی در صدد احیا یا ایجاد مجدد سازمان بر آمده است. در این ارتباط نکاتی به نظر میرسد که اجازه میخواهم به عرض نمایندگان محترم، دولت جدید، و مردم شریف برسانم. شاید کمکی به تصمیم گیری صحیح و قابل ادامه در درازمدت باشد و از اقدامات شتاب زده و بدون عمق جلوگیری نماید.
معاون اول رییسجمهور گفت: با توجه به جمیع شرایط دکتر سیدشمسالدین حسینی، قطعا وی موفقترین وزیر اقتصاد پس از انقلاب بوده است.
دکتر لنکرانی در یاسوج مطرح کرد:
تولد دولت اصلاحات به دلیل مواضع اقتصادی دولت کارگزاران بود/ دولت جدید با نسخه کارگزارانی به مصاف مشکلات اقتصادی پیش رو نرود
وی تولد دولت اصلاحات را به دلیل مواضع اقتصادی دولت در رأس کار از سال 68 تا 76 دانست و گفت: بیشک اقتصاد کارگزارانی جوابگوی مشکلات اقتصادی مردم در این دوره نیست و از طرفی دیگر دوره ایجاد فاصله و شکاف طبقاتی میان مردم گذشته است.
این روزها همه جا سخن از احیای سازمان مدیریت است، اما سؤال این است آیا احیای سازمان مدیریت در شرایط کنونی، وضعیت اقتصادی را به سمت ثبات میبرد؟ اصلاً چه منطقی برای انحلال سازمان مدیریت وجود داشت؟ دکتر شقاقی شهری، در گفتوگو با برهان، به سؤالاتی از این دست پاسخ داده است.
دکتر عبدالمحمد کاشیان
سالیان متمادی است که اقتصاد ایران از تورمهای شدید و افسار گسیخته رنج می برد. تورمی که تک رقمی شدنش تبدیل به افسانه شده است و گاهی آنقدر بالا رفته است شده است که بسیاری از مردم را به نگرانی واداشته است. در سال های اخیر این موضوع بیش از پیش به چالشی مهم در اقتصاد ایران تبدیل شده است و همین مساله سبب شده است که اکثر کاندیداهای ریاست جمهوری راهکار خود برای مهار تورم را ارئه نمایند و یا اینکه در سخنان خویش به ضرورت مهارکردن آن تاکید کنند.
تورم مهمترین مساله و دغدغه اقتصادي اين روزهاي مردم و البته كانديداهاي رياست جمهوري است. موضوعي كه البته برخي از كانديداها را به اظهار نظرهاي عجيب و غيرعلمي يا غيركارشناسي در اين زمينه سوق داده است. وعده به صفر رساندن تورم، اصلاح تورم در عرض صد روز، شش ماه و يا دوسال و اظهاراتي از اين دست ناشي از همين رويكرد غيركارشناسي و عوام فريبانه در قبال تورم است.
نشست "تدبير جمهور" كه با حضور اساتید و دانشجویان پردیس ابوریحان دانشگاه تهران، به ارائه برنامههاي كشاوري كانديداهاي انتخابات رياست جمهوري يازدهم با محوريت "خود كفايي كشاورزي" ميپردازد، روز گذشته به بحث و بررسي برنامه مدون جبهه پايداري در اين عرصه پرداخت.
حضور اکبر هاشمی رفسنجانی در ساختمان وزارت کشور و ثبتنام برای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم، علاوه بر اینکه یکبار دیگر دوقطبی "گفتمان سازش – گفتمان اصیل انقلاب اسلامی" را در عالیترین سطح بازآرايي كرد، زمینه را برای شفاف شدن فضا در زمینه اقتصادی فراهم کرد چنانكه برخي نوسانات در بازار مشخص كرد که چه جریانی مدیریت برهم زدن بازار و فضای اقتصادی کشور را به صورت هماهنگ برعهده دارد و اختلالات ارزی و طلا و سایر محصولات را هدایت میکند.
یک روز پس از پایان ثبت نام کاندیداهای ریاست جمهور، برنامه دولت یازدهم دکتر لنکرانی با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، مدیران سابق ارشد دولتی، طراحان برنامه پنجم توسعه و اعضای شورای مرکزی جبهه پایداری رونمایی شد.
اعضای شورای عالی مركز طراحی الگوی اسلامی – ایرانی پیشرفت و اندیشكده های مرتبط با آن صبح امروز (دوشنبه) با حضرت آیتالله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار كردند.
در حالی که قریب به سه ماه تا برگزاری انتخابات ریاست جمهوری باقی است و در این میان رهبر معظم انقلاب در صحبتهای اخیر خود قاطعانه بر عدم مذاکره با امریکا سخن گفته اند، جریان نزدیک به هاشمی رفسنجانی قصد دارد تا با گره زدن مشکلات معیشتی مردم و موضوع رابطه با امریکا، ضمن منجی سازی از شخصیت های آزمون پس داده در آستانه انتخابات، "گفتمان سازش" در دیپلماسی را بار دیگر رونق بخشد.
مجید بذرافکن
مقام معظم رهبری هر ساله در روز آغازین سال جدید شمسی، سخنانی را ایراد میکنند. یک پیام نوروزی و یک سخنرانی در جوار حرم امام رضا علیه السلام. بخش مهمی از این سخنان به عملکرد عمومی سال گذشته نظام جمهوری اسلامی اختصاص دارد. بخش دیگر این سخنان نیز بر میگردد به برنامهی کلانی که سال پیش رو حکومت تحت هدایت ایشان میبایست آن را در دست اجرا قرار دهد.
فساد اقتصادي آغاز شد. به لطف دست و دلبازي دولت چهارم و پنجم، آبي زير پوست نوكيسگان افتاد، اين زمان نقطه عطف اقتصاد ايران است زماني كه به دنبال توصيههاي بانك جهاني و صندوق بين المللي پول واگذاري شركتهاي دولتي در دستور كار قرار گرفت. سهام دولتيها كه تا آن روز تحت لواي دولت فعاليت ميكردند به لطف مصوبه سال 70 هيأت وزيران روي ميز فروش رفت.
حضرت آیتالله خامنهای، رهبر معظم انقلاب اسلامی در سالگرد شهدای فاجعه ۷ تیر در سال ۱۳۷۶ دردیدار رئیس و مسئولان قوه قضائیه با ایشان، نقش دستگاه قضایی را در جلوگیری از شکلگیری یک طبقه جدید برخوردار از ثروتهای بادآورده، حائز اهمیت دانستند.