حمید رسایی
برچسب ها : سیاست خارجی, 500 روز به جلو, 34 سال به عقب, حمید رسایی, ,
حمید رسایی
عطاالله مهاجرانی وزیر فرهنگ و ارشاد دولت اصلاحات و معاون رییس جمهور در دولت سازندگی، طی گفتگویی با شبکه بی بی سی فارسی به انتقاد از اظهارات اخیر نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره جمهوری اسلامی و مردم ایران پرداخته است.
مهدی جهانتیغی: فضای جدیدی از تحولات دیپلماتیک میان ایران و آمریکا در حال شکل گیری است که یکی از مشخصات ویژه آن پیچیدگی و حساس بودن نحوه بکارگیری تاکتیک های دیپلماتیک مناسب با این روند خواهد بود.
نبايد دستاوردهاي سفر به نيويورك و حركت تيم ديپلماسي در چارچوب سياستهاي نظام را ناديده گرفت. نطق رئيس جمهور در مجمع عمومي سازمان ملل و نيز اجلاس خلع سلاح هستهاي تاكيد بر اصول ديپلماسي خارجي جمهوري اسلامي بود.
کلید حل مشکلات حتی در موضوع هسته ای هم داخلی است
کمیل نقیپور: دور جدید مذاکرات هسته ای ایران و 1+5، 23 و 24 مهرماه در ژنو برگزار می شود. مذاکراتی که رئیس جمهور صراحتا تاکید کرد قرار نیست درباره حقوق ملت ایران چانه زنی بشود.
تحلیل تاریخی علامه مصباح با استناد به زندگانی حضرت علی علیهالسلام+صوت
تذکر نمايندگان مجلس به وزير ارشاد درباره مميزي نشدن كتابهاي هاشمي
سيزده نماينده مجلس شوراي اسلامي در تذكري به وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي خواستار رعايت قانون مميزي كتاب درباره همه از جمله آقاي هاشمي رفسنجاني شدند.
درخواست سردار مجاهد دفاع مقدس از رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام
" من از آقای هاشمی میخواهم مثل سال 68 که من را به خاطر ماجرای پادگان کرج به سازمان نیروهای مسلح معرفی کردند خود ایشان مهدی هاشمی را به قوه قضاییه بدهند تا به موضوعات رسیدگی شود." عبارت فوق بخشی از نطق میان دستور اسماعیل ( محمد ) کوثری، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس است که صبح دیروز در مجلس بیان شد.
جهان نیوز - هاشمی رفسنجانی، در گفتوگویی که سایت رسمی مرتبط با ایشان آن را منتشر کرده، مدعی شده است که امام خمینی موافق حذف شعار «مرگ بر آمریکا» بوده است. ابتدا آنچه را که هاشمی مدعی آن شده است عیناً و بیکموکاست نقل میکنیم و سپس به نقد آن میپردازیم.
نقشه آمریکا برای تحت فشار گذاشتن ایران با ابزار تحریم در دور جدید مذاکرات هسته ای
هر چند شواهد موجود حاکی از آن است که مکالمه کوتاه تلفنی روحانی و اوباما برای ایران دستاوردی نداشته، اما مقامات آمریکایی با زیرکی در صدد بهره گیری هر چه بیشتر از این ارتباط غیرمنتظره هستند.
فرمانده کل قوا در مراسم دانش آموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری ارتش:
هفتمین مراسم مشترک دانش آموختگی، تحلیف و اعطای سردوشی دانشجویان دانشگاههای افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران، صبح دیروز با حضور حضرت آیت الله خامنه ای فرمانده کل قوا، در دانشگاه هوایی شهید ستاری برگزار شد.
آیت الله علم الهدی ظهر دیروز در خطبه های نماز جمعه مشهد با اشاره به دوران مامون و امام رضا(ع)، اظهار کرد: مامون که از ابتدا تصمیم داشت که جریان امامت را در برابر جریان خلافت مهار کند، و زمانی که امام رضا(ع) را به خر اسان تبعید کرد و زمانی که در برابر اهداف و توطئه هایش ناکام شد امام رضا(ع) را به شهادت رساند.
در روزهایی که اخبار مذاکره دولتمردان با مقامات آمریکایی در صدر اخبار رسانه ها قرار داشته و اعتراضاتی را به دنبال داشته است، نماز جمعه امروز تهران بیش از جمعه های قبل، حال و هوای ضدآمریکایی به خود گرفت.
غلامعلی رجایی مشاور فرهنگی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با انتشار مطلبی در سایت خود اعلام کرد که پادشاه عربستان نامه جالبی را برای آیتالله هاشمی رفسنجانی ارسال کرده است.
علی اللهیاری
بیشک کشتن انسان بیجرم عملی است مذموم که هیچ سرشت انسانی را طاقت تحمل آن نیست. و وقتی این قتلها به طور دستجمعی باشد تحملش سخت تر. و شاید بزرگترین داغ بشری قتل و عام انسانها باشد به دلیل نژادشان. خصلتی که هیچ بشری را در برگزیدنش، اختیار نیست. و داشتن نژادهای متفاوت نیز البته هیچ مزیتی نخواهد بود برای انسان. و یادآوری میکنم که در این مجال بحث بر سر بیگناه بودن هیتلر یا کاهش مذمومیت تفکرات نژادپرستانه او و امثالش نیست. که به فرموده قرآن کریم قتل حتی یک نفر، قتل همه بشریت است. خواه یهودی باشد یا نباشد. اما در این نوشتار تنها اشارهای است به بزرگنمایی و سوءاستفادهی صهیونیستها و همراهانشان از یک قصهی تاریخی.
امیرحسین ثابتی: رییس جمهور سه شنبه شب میزبان نمایندگان مجلس بود، نشستی که در آن اظهارات مهمی میان آقای روحانی و نمایندگان رد و بدل شد و علیرغم توجه رسانه های مختلف به این جلسه، قسمت مهمی از اظهارات رییس جمهور آنچنان که باید، مورد توجه قرار نگرفت.
یکی از مقامات امریکایی حاضر در نشست 1+5 و ایران یک روز پس از برگزاری این دیدار، در جلسهای خصوصی با خبرنگاران امریکایی ابعاد وسیعتری از بلوف امریکاییها در قبال برنامه هستهای ایران را تبیین کرده که به نظر میرسد لازم است به صورت ویژهای در دستور کار تیم مذاکره کننده کشورمان قرار بگیرد.
سخنان روز گذشته رییس جمهور حاوی خبری بود که در رسانهها کمتر به آن پرداخته شد و آن هم دستور برای انجام نظرسنجی درباره مذکره ایران وآمرکا بود.
خبر اهداي جام شيردال از سوي دولت امريكا به ايران و اصل يا مولاژ بودن آن در اين روزها به شدت محل مناقشه و شك و ترديد است.
مساله سخنان مقام ارشد رژیم صهیونیستی در مجمع عمومی سازمان ملل و واکنشها به آن، در روزهای اخیر حسابی داغ شده و اظهارات باراک اوباما درباره روی میز بودن گزینه نظامی علیه ایران هم به حواشی این مساله دامن زده است.
محمدحسن روزیطلب: ماجرای مک فارلین و همه حواشی آن که مدتها تاریخ نگاران انقلاب اسلامی را به خود مشغول کرده بود، اکنون وارد بیست و هفتمین سال خود شده است. «رجانیوز» سال گذشته پرونده مفصلی را درباره این مساله منتشر کرد که بخشی از آن را میتوانید در زیر بخوانید:
محمدصادق شهبازی: با سخنرانی رهبر انقلاب در جمع مسئولین سپاه در مورد نرمش قهرمانانه موجی از تحلیلها در این مورد شکل گرفت. تطبیق شرایط با پذیرش قطعنامه و جام زهر، تطبیق شرایط با صلح امام حسن (علیهالسلام)، تطبیق شرایط با صلح حدیبیه، تغییر رویکردهای نظام در تقابل با نظام سلطه و آمریکا، اثر کردن فشارها بر ایران، عقبنشینی رهبری ایران و…. بخشی از این موارد است. از سوی دیگر خیل زیادی از نیروهای وفادار به انقلاب با توجه به تأکیدات رهبر انقلاب مبنی بر حمایت از دولت، و شوک و بهت و سرگرم شدن به مقصریابی در مورد انتخابات، دچار نوعی گیجی و ابهام گردیدهاند. برای بازخوانی وظیفه نیروهای انقلاب در چنین شرایطی بازخوانی چند مسئله ضروری است:
اظهارات سوزان رایس، مشاور امنیت ملی باراک اوباما و گزینه اصلی او برای تصدی پست وزارت امور خارجه در دولت دوم، درباره برنامه هستهای کشورمان و تکرار ادعاهای گذشته در نفی حق غنیسازی ایران، بیشتر از آنکه کارشناسان بینالمللی را از ادامه رفتار خصمانه کاخ سفید با ایران متعجب کند، نگرانیهای جدی را در داخل کشور به وجود آورده و این سوال را مطرح کرده است که با توجه به رویکرد مشخص ایالات متحده در این زمینه و اینکه این مساله به راحتی توسط وزیر امور خارجه کشورمان قابل حدس زدن بود، چرا آقای ظریف باز هم تن به دیدار با جان کری داده است؟
مکالمه 15 دقیقهای حسن روحانی و باراک اوباما پای تلفن، هنوز بازتاب دارد و چه در داخل ایران و چه در داخل ایالات متحده و حتی در سطح بینالمللی نیز تحلیلهای مختلفی درباره آن ارائه میشود.
مدیرمسئول روزنامه کیهان با اشاره به مباحث مطرح درباره مکالمه تلفنی روسای جمهور ایران و آمریکا، گفت: چناچه طبق گفته روحانی، این درخواست از سوی اوباما بوده باشد، نشان میدهد که دولت آمریکا در حد اعلام نظر درباره یک مکالمه تلفنی هم صداقت ندارد.
پس از انتشار خبر مکالمه تلفنی رئیس جمهور ایران و آمریکا با یکدیگر، بازتاب بین المللی گسترده این رویداد به تیتر اول بسیاری از رسانه ها تبدیل شد.
حضور رئیس جمهور و هیات همراه در فرودگاه مهرآباد تهران، حاشیههایی را به همراه داشت.