نظر رئیس جمهور منتخب درباره حادثه 18 تیر 78
برچسب ها : نظر روحانی, حادثه 18 تیر 78, مسئله كوي دانشگاه, ,
نظر رئیس جمهور منتخب درباره حادثه 18 تیر 78
حادثه کوی دانشگاه در 18 تیر 1378 یکی از حوادث ناگوار تاریخ معاصر است که ابعاد مختلفی از آن تاکنون مورد بررسی قرار گرفته است.
دولت موسوی و اولین انشعاب در جریان خط امام(ره)
نظام مقدس جمهوری اسلامی از ابتدای تاسیس تا کنون همواره با جریان های منحرف و ناسازگار با انقلاب مواجه بوده است.
غلامعلی حدادعادل نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی که ریاست مجلس در دوره هفتم را نیز برعهده داشت با حضور در برنامه تلویزیونی «شناسنامه» به طرح خاطرات و ناگفتههایی از قبیل دوران مبارزاتی خود، دوره های مختلف مجلس و نحوه تعامل با رییس جمهور و نیز خصوصیات و ویژگیهای زندگی مقام معظم رهبری پرداخت که متن این گفتگو به شرح زیر است:
چرا جمهوری اسلامی با وجود بحران های بزرگتر از مصر دوچار کوچکترین خدشه ای نشده است؟/ نبود ولایت فقیه مشکل اصلی امروز مصر
ثبات سیاسی جمهوری اسلامی ایران، که در سی و پنج سال اخیر در انواع و اقسام تهدیدها و تحریم ها و فشارها و خیانت ها و ... خود را به نمایش گذاشته است، مرهون عواملی است که به اختصار می توان در "اصل ولایت فقیه" خلاصه نمود.
مهدی خانعلیزاده:«بنده زیر بار بدعتهای غیرقانونی نخواهم رفت.» حدود چهار سال زمان لازم بود تا این جمله رهبر انقلاب که در نماز جمعه تاریخی ۲۹ خرداد ۸۸ بیان کردند، معنای اصلی خود را بروز دهد و همگان متوجه شوند حضرت آیتالله خامنهای، چه خطر بزرگی را از سر ایران عزیز دفع کرده است.
کیهان: جمعي از نويسندگان متعلق به قبيله شبه روشنفکري در توجيه اينکه چرا در برابر فاجعه ضدانساني حمله آمريکا عليه غيرنظاميان ايراني در 12 تير سال 67 سکوت اختيار نمودند، وجود سانسور را بهانه کردند!
واکنش امام خمینی به درخواست منتظری برای حمله به آمریکا چه بود؟
با حمله ناو آمریکایی به هواپیمای مسافربر ایرانی و شهادت هموطنانمان در 12 تیر 67 حضرت امام خمینی (ره) واکنش قابل تاملی...
با اوج گیری اعتراضات مردم مصر علیه حسنی مبارک، تحلیل های متفاوتی از علل شکل گیری اعتراضات و چرایی بی ثباتی در این کشور منتشر می شود.
پس از اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری یازدهم، برخی رسانههای جریان اصولگرا در یک همراهی معنادار با رسانههای اصلاحطلب، تلاش کردند تا محور مقاومت و ایستادگی را تخریب کنند و حضور نماینده این گفتمان به عنوان گفتمان اصلی انقلاب اسلامی در عرصه انتخابات را از اساس زیر سوال ببرند؛ رویکردی که کماکان نیز ادامه دارد.
چند خاطره به مناسبت سالروز شهادت سومين شهيد محراب
روزي كه آيتالله صدوقي به درجهدار طاغوت گفت چخه!/ مردي خستگي ناپذير كه به جوانان ايمان داشت
محکم بود و استوار. هم مبارز بود و هم استاد. مطهری، جعفری و فاضل لکنرانی را پرورش داد و نشان داد که دیانت همان سیاست است و سیاست عین دیانت. همه او را به صلابتش و پر دل و جرات بودنش، می شناختند. يك بار مي گفت: «از طرف ساواك يك كسي پيش من آمد و گفت كه مامور مراقبت شما هستم، شما چه نقشه اي داريد؟!» و ما هم علنا نقشه خود را گفتيم و كارهايي را كه انجام داده بوديم و اطلاعيه ها و تلگرافات را همه نشان داديم و گفتيم در اين راه تا آخر هستيم. هر اقدامي كه قرار است از طرف ساواك نسبت به ما بشود، زودتر انجام بدهيد!»
دکتر محمد سلیمانی*
تاریخ چند دهه اخیر نشان میدهد که همه دولتها به نحوی درگیر موضوع برنامه، بودجه و مدیریت و ساختار مناسب برای آن بودهاند. تشکیل سازمان برنامه و بودجه، تبدیل آن به وزارت، انحلال وزارت، احیای مجدد سازمان، تقسیم سازمان به دو بخش، ایجاد سازمانی دیگر به نام سازمان امور استخدامی کشوری به موازات سازمان برنامه و بودجه، انحلال مجدد این دو سازمان و ادغام آنها و ایجاد سازمانی به نام مدیریت و برنامه ریزی، انحلال سازمان مدیرت و برنامه ریزی و ایجاد دو معاونت ریاست جمهوری، داستان غم انگیز و بیسرانجام این حوزه است. اکنون مجلس شواری اسلامی در صدد احیا یا ایجاد مجدد سازمان بر آمده است. در این ارتباط نکاتی به نظر میرسد که اجازه میخواهم به عرض نمایندگان محترم، دولت جدید، و مردم شریف برسانم. شاید کمکی به تصمیم گیری صحیح و قابل ادامه در درازمدت باشد و از اقدامات شتاب زده و بدون عمق جلوگیری نماید.
حزبالله در سوریه از اسرائيل زهرچشم گرفت | ||
به گزارش بی باک، کیهان در ستون ویژه های خود نوشت:
سازش تاکتيکي با اصولگرايان و ماجراي مجلس زوري و ناطق نوري! عضو تندرو حزب مشارکت، خاتمي را ذاتا متعلق به دنياي مدرن توصيف کرد و منظور او از «مدينهْ النبي» را جدا شدن از سنتها دانست. حجاريان همچنين ميگويد سازش با اصولگرايان تاکتيکي است و ما اصول آنان را نميپذيريم. |
دکتر محمد سلیمانی- نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی
عامل انفجار دفتر حزب جمهوری+ تصویر | ||
انفجار تروریستی 7 تیر ماه 1360 از بزرگترین انفجارهای تروریستی تاریخ جمهوری اسلامی ایران است که طی آن آیتالله بهشتی و 72 تن از مسئولان نظام که عمدتا از اعضای حزب جمهوری اسلامی بودند به شهادت رسیدند.
|
به گزارش 598 به نقل از مهر، حجت الاسلام کاظم صدیقی در خطبه های امروز نماز جمعه تهران با بیان اینکه تقوا بهشت را نزدیک می کند گفت: بهشت به افراد با تقوا نزدیک است و متقی در بهشت است و آنچه که انسان را به بهشت می رساند تقوا است.
من محمد حسینی بهشتی، در دوم آبان 1307 در شهر اصفهان در محله لومبان متولد شدم.منطقه زندگی ما از مناطق بسیار قدیمی شهر است. خانواده ام یک خانواده روحانی است.
مجتبي نامخواه: انقلاب اسلامی واجد حسی شور انگیز بود که از یک سو با خلق پدیده ای به نام «سرود»، تحولی فرمی اما ژرف در موسیقی پدید می آورد، از سوی دیگر تحولی عمیق را در فضای مداحی و موسیقایی مذهبی به وجود می آورد. معلمی استعاره ای در فضای این تحول دوم است.
كار زيادي از او نخواسته بودند، گفتند به خميني توهين كن تا آزادت كنيم؛ همين! اما همين چيز كوچك براي او خيلي بزرگ بود. آنقدر بزرگ كه حاضر شد بخاطرش ماهها اسارت بكشد، با سر تراشيده در روستاها چرخانده شود. ناخنهايش را بكشند و بعد از كلي شكنجههاي ديگر زنده بگورش كنند. براي دختر هفده سالهاي كه به بعدها سميه كردستان معروف شد، تحمل همه اينها آسانتر بود از توهين به امام و رهبرش.
ششم تيرماه، سالروز ترور نافرجام آيت الله سيد علي خامنهاي است. به همين مناسبت بخشي از كتاب «حافظ هفت» كه در اينباره است را در زير ميخوانيد. اين كتاب را اكبر صحرايي در قالب رمان و درباره سفر رهبر انقلاب به استان فارس نوشته است. صفحات 408 تا 415 اين كتاب روايتي نو و با زاويه ديدي جديد از ماجراي ششم تير دارد. خواندن اين متن حتما راز انتخاب عنوان حافظ هفت براي اين كتاب را هم براي شما بر ملا خواهد كرد.
استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه تمام رسانههای بیگانه هم اعتراف کردند که اگر مقام معظم رهبری به یک کسی اشاره کره بود، همه به او رأی داده بودند و او هماکنون رییس جمهور بود، گفت: ما ولایتمداری داریم که در صدر اسلام آن را نداشتند و خیلی راحت از ولایت عبور میکردند اما هماکنون مردم منتظر اشاره هستند که یکی از نکات برجسته زمان ما است.
اصلاحطلبان با روحاني همان خواهند کرد که با هاشمي کردند
يک عضو سابق دفتر تحکيم ميگويد اصلاحطلبان نگاه ابزاري دوگانه به رئيس جمهور منتخب دارند
به گزارش صابرنیوز به نقل از کیهان عابد توانچه که داراي گرايشات مارکسيستي است، در مصاحبه با اخبار روز گفته است: اصلاحطلبان سياست دوگانهاي در مقابل روحاني در پيش گرفتهاند. از يک طرف او را پس ميزنند تا هزينهاي براي روحاني پرداخت نکنند. از طرف ديگر تأييد ميکنند و دو دستي به روحاني چسبيدهاند. دست از سر روحاني برنميدارند مگر مطمئن شوند چيزي به آنها نميماسد. تلاش اصلاحطلبان براي مصادره او نميتواند لقمه چرب و نرمي نصيب آنها بکند.
دکتر لنکرانی در یاسوج مطرح کرد:
تولد دولت اصلاحات به دلیل مواضع اقتصادی دولت کارگزاران بود/ دولت جدید با نسخه کارگزارانی به مصاف مشکلات اقتصادی پیش رو نرود
وی تولد دولت اصلاحات را به دلیل مواضع اقتصادی دولت در رأس کار از سال 68 تا 76 دانست و گفت: بیشک اقتصاد کارگزارانی جوابگوی مشکلات اقتصادی مردم در این دوره نیست و از طرفی دیگر دوره ایجاد فاصله و شکاف طبقاتی میان مردم گذشته است.
حواشی ناخوشایند مراسمی که در سالگرد رویداد بزرگ سوم تیر برگزار شد، باعث شد تا رسانه ها از پرداختن به اصل این رویداد تاریخی بازبمانند و همین ماجرا زمینهساز غفلت از ویژگیهایی شد که "سوم تیر" را به یک فرهنگ و گفتمان تبدیل کرد. شاید پس از فرونشستن غبار حواشی، اکنون زمان مناسبی باشد تا به بازخوانی سوم تیر و ویژگیهای گفتمانی آن بپردازیم.
همه آنچه در جریان ترور «آیتالله خامنهای» در مسجد اباذر گذشت+تصاویر
امام مرتب پیغام میدادند و از اطرافیان میپرسیدند که: «آقاسیدعلی چطورند؟» پیامشان هم ساعت دو بعد از ظهر 7 تیر پخش شد. دکتر میلانینیا رادیو را گذاشت بیخ گوش آقا ...
امام گفته بود به فلاني بگوييد حماسي بخواند. دو بار هم گفته بود. آهنگران دو بار نوحههايي خوانده بود كه بيش از حد بوي ماتم و غم داشت و از حماسه در آنها خبري نبود. همين هم شد كه اما اينطور به او پيغام بدهند. آهنگران هم كه پيغام امام را گرفت رفت سراغ «حبيب الله معلمي» و بعد از چند روز شعري را خواند كه معروفترين نوحه او را رقم زد: «اي لشكر صاحب زمان آماده باش آماده باش...»
محمد سرشار: تاکنون جمهوري اسلامي ايران، تجربه برگزاري 11 انتخابات رياست جمهوري را داشته که نخستين آنها در سال 1358 برگزار شده است. به جز دورههاي دوم و سوم که به دليل ترور دومين رييسجمهور ايران، در يک سال، يعني سال 1360، برگزار شد؛ ديگر دورههاي رياست جمهوري در بازههاي زماني چهار ساله برگزار شدهاند.