نبوی:هاشمی کاندیدای ریاست خبرگان نمی‌شود

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به خبر کاندیداتوری آیت‌الله مهدوی‌کنی گفت: ممکن است هاشمی رفسنجانی کاندیدای ریاست مجلس خبرگان نشود.

به گزارش شبکه ایران، نبوی که در نشستی با دانشجویان دانشگاه شهید باهنر کرمان سخن می‌گفت، اظهار داشت: هاشمی رفسنجانی در نماز جمعه پس از انتخابات صحبت‌های ابهام برانگیزی داشت و از سوی دیگر بیانیه‌ای که دو روز پس از انتخابات صادر کرد، بیانیه خوبی نبود.

وی افزود: هاشمی رفسنجانی در این اتفاقات تحلیلی را مبنی بر دعوای گروه‌های چپ و راست مطرح می‌کرد که مرتبط با جامعه امروز ما نبود، بلکه این مباحث در دوران امام راحل مطرح بود.

مدیر مسوول روزنامه رسالت گفت: هاشمی رفسنجانی در اتفاقات پس از انتخابات تحلیل روشن و صریحی را نشان نداد تا اینکه اخیرا اقدامات ۲۵ بهمن ماه را محکوم کرد.

وی افزود: هاشمی رفسنجانی بر روی اسلام، نظام، ولایت فقیه و قانون اساسی تاکید کرد و از تندروی‌ها علیه او دلخور بود.

نبوی ادامه داد: رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام از این تندروی‌ها گلایه‌مند بود و گفته است در مقابل تمام این تندروی‌ها می‌ایستد.

وی افزود: هاشمی رفسنجانی برای انتخابات مجلس خبرگان رهبری آیت الله مهدی کنی را پیشنهاد داده که او نپذیرفته است.

نبوی بیان کرد: اگر مهدوی کنی نیز کاندیدا شود به نظر می‌رسد که رقابت شدید باشد اما ممکن است هاشمی رفسنجانی کاندیدای خبرگان رهبری نشود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ۲۵ بهمن ماه در جریان حوادث پس از انتخابات سال گذشته نقطه عطفی بود و ماهیت این حرکت را بیش از پیش روشن کرد.

وی خاطرنشان کرد: در اتفاقات این روز منافقان در قالب اعضای مجاهدین خلق سابق و سلطنت‌ها فعال بودند و از افراد دستگیر شده سلاح گرفتند.

نبوی که روز یکشنبه جمع دانشجویان سخن می‌گفت ادامه داد: اقدام ۲۵ بهمن ماه فتنه گران باعث شد افرادی که این حرکت بر آن‌ها پوشیده بود و در طول ۲۰ ماه گذشته سکوت کرده بودند، موضع گیری کنند.

به جای محاکمه سران فتنه بهتر است مردم آن‌ها را بشناسند

نبوی در رابطه با چگونگی برخورد با سران فتنه افزود: شیوه برخورد امام خمینی (ره) این بود که فرمودند افرادی که در این کشور مسوولیت داشتند و از رای مردم برخوردار بودند بهتر است مردم آن‌ها را بشناسند تا محاکمه شوند.

وی اظهار داشت: نظر من نیز با فرموده امام راحل موافق است و در دنیا نیز مرسوم است که به جای دستگیری این افراد فعالیت‌های آن‌ها را محدود می‌کنند.

نبوی افزود: البته از سوی دیگر نظام هم نمی‌تواند بگذارد عده‌ای به بهانه‌های مختلف برای مردم مزاحمت و ناامنی ایجاد کنند.

مدیر مسوول روزنامه رسالت اضافه کرد: امام علی (ع) در رابطه با برخورد با خوارج جمله عجیبی دارند و می‌فرمایند خوارج را پس از من نکشید زیرا کسی که به دنبال حقیقت بوده و اشتباه کرده با آن فردی که از ابتدا به دنبال باطل بوده متفاوت است.

وی اظهار داشت: علی (ع) خوارج را تحمل می‌کردند و ساعت‌ها برای روشن کردن مسائل مختلف برای خوارج وقت می‌گذاشتند.

در گذشته نظام از برخی اقدامات دوم خردادی‌ها بسیار کریمانه گذشته است

وی با اشاره به اینکه پس از روی کار آمدن دوم خردادی‌ها از سال ۷۶ تا ۷۸ یکسری تظاهرات خیابانی و حمله به مجلس و قوه قضاییه شاهد بودیم، گفت: این جماعت با تجمع در خیابان حتی قصد داشتند دفتر رهبری را محاصره کنند.

نبوی بیان کرد: سه روز پس از اتفاقات ۱۸ تیر ۷۸ رهبر معظم انقلاب در خطبه‌های نماز جمعه مناجاتی را با امام زمان (عج) داشتند که سپس این جریانات در ۲۳ تیر ماه تمام شد.

وی با اشاره به اینکه در آن ایام رسانه‌ها می‌خواستند نظام را از جمهوری اسلامی به جمهوری مطلق تبدیل کنند، افزود: نظام از این اقدامات انجام شده از سوی آن‌ها بسیار کریمانه گذشت.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: این گروه در انتخابات ۸۴ با کاندیداتوری «مصطفی معین» شانس خود را امتحان کردند اما باز هم رای نیاوردند.

نبوی، با تاکید بر اینکه هنوز عده‌ای از اصلاح طلبان هستند که در چارچوب نظام قرار دارند، بیان کرد: اقلیت مجلس از اصلاح طلبان هستند و عده‌ای از آن‌ها اظهار تبری کرده‌اند.

وی ادامه داد: باید توجه داشت که اگر از روز اول این افراد را محاکمه می‌کردیم، پایگاه اجتماعی آن‌ها و مردمی که به آن‌ها رای داده بودند، چه می‌شدند؟

من ضد امام (ره) نبودم

نبوی در ادامه در خصوص عملکرد گذشته‌اش با تاکید بر اینکه من ضد امام (ره) نبوده‌ام، گفت: از‌‌ همان ابتدا در روزنامه رسالت آنقدر مقاله در مورد ولایت فقیه نوشتیم که سه جلد کتاب از آن‌ها به چاپ رسید.

وی افزود: در زمان امام راحل دو جریان روحانیت یا راست و روحانیون یا چپ در جامعه وجود داشت که امام خمینی (ره) هر دو جریان را به دلیل اهداف ضد استکباری، پایبندی به اسلام و خواستار پیشرفت کشور بودن، مورد تایید قرار دادند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: در زمان نخست وزیری میر حسین موسوی به سیاست‌های اقتصادی دولت انتقاد می‌کردیم و می‌گفتند چون دولت را امام در نظر دارد، مخالفت با دولت به منزله مخالفت با امام راحل محسوب می‌شود.

وی با اشاره به اینکه ما از دولت شهید باهنر وارد دولت موسوی شده بودیم و انتخاب او نبودیم، افزود: به دلیل همین انتقاد‌ها در دوره دوم آن‌ها انتخاب نشدیم.

رای پایین محسن رضایی

وی در ادامه در تحلیل آرای انتخابات گذشته افزود: پس از اینکه محسن رضایی به نتایج انتخابات اعتراض کرد، در بازشماری آرا هیچ تغییری در تعداد رای او ایجاد نشد.

نبوی بیان کرد: رای پایین رضایی به دلیل دو قطبی بودن انتخابات ما بود و حتی تعداد آرای مربوط به کروبی نیز از آرای باطله کمتر شد.

موسوی بنای خود را به تخریب احمدی‌نژاد گذاشت

نبوی گفت: روزی که موسوی برای کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری اعلام آمادگی کرد خوشحال شدم و فکر کردم از بین اصلاح طلبان فردی آمده که مشی درون نظام و معتدل دارد.

وی بیان کرد: موسوی در سخنرانی‌های خود می‌گفت که من اصلاح طلبی هستم که مرتب به اصول مراجعه خواهم کرد اما همانطور که پیش می‌رفت بنای خود را بر تخریب احمدی‌نژاد گذاشت و نه اینکه خود را ثابت کند.

نبوی گفت: موسوی تخریب‌ها را در مناظره‌ها آغاز کرد و احمدی‌نژاد در فضایی وارد این مناظره‌ها شد که سابقه اتهاماتی وجود داشت.

اوضاع کشورهای عربی

نبوی در ادامه گفت: کشورهای عربی و اسلامی قبل از به وجود آمدن این خیزش‌ها و اتفاقات اخیر در منطقه برای رسیدن به استقلال و خارج شدن از حکومت دیکتاتوری ابتدا به سراغ نهضت‌های اسلامی نیامدند و عمدتا از مسئله ناسیونالیسم (ملی گرایی) به گمان اینکه نتیجه مورد نظر را در پی خواهد داشت، استفاده کردند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: در زمان ریاست جمهوری عبدالناصر در مصر که متکی بر ناسیونالیسم، حرکات‌های انقلابی در مسیر مقابله با رژیم صهیونیستی انجام داد اما در دو جنگ مهم مصر با رژِم صهیونیستی این مصری‌ها بودند که شکست خوردند.

وی ادامه داد: در زمانی که در ایران رژیم شاه و سرسپرده آمریکا حکومت می‌کرد افتخار ما خواندن شرح حال جوانان مصری وسوری در راستای مبارزه با رژیم صهیونیستی بود و این مسئله برای ما ننگ بزرگی محسوب می‌شد.

نبوی خاطر نشان کرد: در آن ایام دنیا به دو قطب شرق و غرب به رهبری آمریکا و شوروی تقسیم شد و کشورهای عربی هم پیمان استراتژی شوروی بودند و کشورهایی مانند مصر، سوریه و عراق که با شاه در ایران مخالف بودند، سلاح روسی داشتند.

وی اظهار داشت: ارتش رژیم صهیونیستی در آن ایام ارتش ششم جهان و ارتش نخست منطقه بود و شکست ناپذیر به نظر می‌آمد و به همین دلیل هر‌گاه کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی وارد جنگ شدند، شکست خوردند.

نبوی بیان کرد: پس از این شکست‌ها مکتب‌های غربی ناسیونالیسم که فرآورده غرب بود کمرنگ شد و جایگاه خود را به عنوان یک مکتب ملی و انقلابی از دست داد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: به دنبال پیروزی انقلاب اسلامی ایران مسلمانان جهان احساس کردند با سرخوردگی از مکتب‌های قبلی، حالا می‌توانند با انقلاب نجات یابند و در واقع انقلاب ریشه هویت سنجی قوی برای مسلمانان داشت.

وی خاطر نشان کرد: مسلمانان سراسر جهان هنگامی که ظرفیت اسلام را در ایران دیدند کم کم اسلام به عنوان یک مسئله افتخار آمیز برای مسلمانان شد.

نبوی اظهار داشت: ۸۲ سال پیش اخوان المسلمین با رویکرد بازگشت به اسلام در زمان پیامبر اکرم (ص) در مصر تاسیس شد و این حزب حدود یک میلیون عضو رسمی داشت که با شیوه و دستورالعمل ویژه خود را اجرا می‌کردند.

وی ادامه داد: این حزب سلیقه سیاسی و زمان‌شناسی صحیحی نداشت و مقابل عبدالناصر که رهبر مبارزات ضد رژیم صهیونیستی بود قرار گرفت که این اتفاق منجر به کشت و کشتار اعضای این حزب توسط نیروهای عبدالناصر شد.

نبوی خاطر نشان کرد: سپس نیروهای اخوان المسلمین در سوریه با «بشار اسد» درگیر شد و باز هم تعدادی از این نیرو‌ها کشته شدند.

وی با تاکید بر اینکه اخوان المسلمین در بسیاری از کشورهای اسلامی شعبه داشت، گفت: امروز جمعیتی که دولت ترکیه را تشکیل می‌دهند به ویژه حزب عدالت و توسعه با رهبری اردوغان، از همین اخوان المسلمین هستند.

مدیر مسوول روزنامه رسالت بیان کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران مکتب ملی گرایی نتوانست رهایی بخش، آزادی بخش و انقلابی باشد و انتفاضه در فلسطین و حزب الله در لبنان شکل گرفت.

نبوی ادامه داد: در جنگ ۳۳ روزه حزب الله لبنان و ۲۲ روزه حماس در سرزمین‌های اشغالی و غزه، رژیم صهیونیستی پس از سال‌ها برای نخستین بار طعم شکست را چشید و این آغاز افول این رژیم و عزت آمریکا بود.

وی با اشاره به اینکه حمایت بی‌چون و چرا از رژیم صهیونیستی جزو اهداف آمریکاست، افزود: این هدف به روی کار آمدن جمهوری خواهان و یا دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا مرتبط نیست زیرا اسراییلی‌ها به نوعی در اقتصاد آمریکا نفوذ دارند که هر کس بخواهد رییس جمهور شود باید حمایت رژیم صهیونیست را داشته باشد.

نبوی بیان کرد: آمریکا از رژیم صهیونیستی برای ایجاد تفرقه در منطقه حمایت می‌کند تا از این منطقه انرژی خیز و دارای منایع و معادن غنی استفاده ببرد.

مردم مصر تحقیر شدند که انقلاب کردند

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در رابطه با تحولات کشور مصر بیان کرد: «حسنی مبارک» یک افسر انقلابی نیروی هوایی بود که روی کار آمد و سپس به سمت دیکتاتوری تمایل پیدا کرد و شرایط فوق العاده جهنمی و رعب آور در مصر ایجاد کرد.

وی اظهار داشت: مبارک کاملا مورد حمایت غرب بود و دو یا سه میلیارد دلار به صورت مستقیم به ارتش مصر کمک می‌کرد.

نبوی گفت: دیکتاتوری ایجاد شده در مصر توسط مبارک وعقب نشینی اخوان المسلمین که در مردم نفوذ کردند و در دوره قبلی مجلس مصر بیش از ۸۰ نماینده داشتند، یکی از عواملی بود که مردم مصر فکر کردند بی‌دفاع هستند.

وی ادامه داد: در انتخابات اخیر حزب اخوان المسلمین در مصر ۱۳۰ کاندیدا داشت که ۱۲۰ نفر از آن‌ها را زندانی کردند و صندوق‌هایی که احتمال را دادن به این افراد وجود داشت را نیز تعطیل کردند.

نبوی اظهار داشت: جنایتی که رژیم صهیونیستی در حمله به غزه داشت و موجب بستن شدن گذرگاه رفح توسط مصر شد، باعث تحقیر مردم مصر شد.

مدیر مسوول روزنامه رسالت افزود: مردم مصر از طریق تونل‌های زیرزمینی کمک‌های خود را به مردم غزه می‌رساندند اما هنگامی که مبارک از این مسئله آگاه شد، فشار آورد و گذرگاه رفح را بست.

وی خاطر نشان کرد: خوشبختانه مردم غزه مقاومت کردند واین ایستادگی آن‌ها در سراسر جهان انعکاس داده شد و مردم آمریکا و ترکیه تظاهرات فوق العاده گسترده‌ای را در حمایت از مسلمانان غزه انجام دادند.

نبوی اظهار داشت: این دلایل باعث تحول درونی در مردم مصر شد و از سوی دیگر خیزش‌های مردم تونس نیز مصری‌ها را بر مخالفت با دیکتاتوری ترغیب کرد و به میدان آورد.

به دلیل ایستادگی ملت ایران شاهد خیزش‌هایی در کشورهای عربی هستیم

وی ادامه داد: در چنین شرایطی شبکه‌هایی مانند بی‌بی سی و سی ان ان از این حرکت‌های مسلمانان در کشورهای تونس و مصر روایت ویژه خود را مطرح کردند و می‌گفتند در این جریانات بعضی از جوانهای غرب گرا در فیس بوک و توی‌تر بر اساس انقلاب‌های رنگی مورد نظر ان‌ها به خیابان‌ها آمدند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در ابتدای این خیزش‌ها در میدان التحریر مصر در شرایطی که نمازهای جمعه و جماعات چند میلیونی برگزار می‌شد، عده‌ای در گوشه‌ای از این میدان ساز و دهل می‌زدند و دوربینهای این رسانه‌ها فقط همین تصاویر مورد دلخواه خود را نشان می‌دادند.

نبوی بیان کرد: این رسانه‌ها قصد داشتند که بگویند مردم این کشور‌ها به دنبال حرکات اصلاح طلبانه هستند و سپس با اتفاقات ۲۵ بهمن ماه نیز خواستند بگویند که ایران نیز متاثر از چنین جریانی است.

وی خاطر نشان کرد: عمق اسلامی بودن، هویت اسلامی، شعار‌ها، نماز جمعه و جماعات و الگوگیری از شیوه‌های رایج در ایران نشان داد که ماهیت آن‌ها انقلابی است.

نبوی ادامه داد: سران اخوان المسلمین در کشور مصر محافظه کار هستند و این مسئله را که انقلاب مردم مصر نشات گرفته از انقلاب اسلامی ایران است، را رد می‌کنند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت: نه تنها انقلاب‌ها و بیداری مسلمانان در کشورهای عربی، بلکه پیش رفتن اهداف اسلام گرایان در ترکیه نیز به دلیل مقاومت جمهوری اسلامی ایران در منطقه است.

وی افزود: اگر هوشیاری و ایستادگی و مقاومت ملت ایران در راستای رسیدن به اهداف مورد نظر نبود، شاهد شکل گیری این انقلاب‌ها در منطقه نبودیم.

نبوی گفت: امروز همه به این نتیجه رسیده‌اند که جایگاه رهبری که در پیروزی انقلاب اسلامی ایران بود در سایر کشور‌ها خالی است.

مدیر مسوول روزنامه رسالت بیان کرد: اگر رهبری در این کشور‌ها وجود داشت، سرعت و تضمین رسیدن به هدف بسیار بیشتر بود.

وی ادامه داد: با بیداری کشورهای عربی و اسلامی آینده نیز روشن است و دیگر اوضاع در این کشور‌ها به گذشته بازنخواهد گشت و حداقل یک حکومت دموکراسی مانند ترکیه در آن کشور‌ها ایجاد خواهد شد.

نبوی با اشاره به اینکه این کشورهای عربی از نظر استراتژی، ژئوپلوتیکی موقعیت فوق العاده مهمی دارند، اظهار داشت: لیبی بهترین منابع نفت، مرغوب‌ترین نفت سبک جهان و ساحل طولانی در دریای مدیترانه را داراست و به این دلیل امکان دارد شرایطی فراهم شود که مداخله نظامی شکل گیرد.

وی با تاکید بر اینکه ممکن است شرایط عراق و افغانستان نیز در لیبی تکرار شود، گفت: اگر چه در آن شرایط کشور عراق، انقلاب اسلامی عراق شکل گرفت و اوضاع بهتر شد.

نبوی اظهار داشت: کشور مصر از اهمیت بسیار بالایی برای آمریکا و رژیم صهیونیستی برخوردار است و اگر این کشور آزاد شود، رژیم صهیونیستی در محاصره کامل قرار خواهد گرفت.

انقلابهای رنگی یک کودتا علیه دموکراسی است

مدیر مسوول روزنامه رسالت افزود: غربی‌ها بر روی مسئله دموکراسی به عنوان مهم‌ترین اصل حکومت برمردم تاکید می‌کردند اما پس از انقلاب اسلامی ایران که بر اساس رای مردم شکل گرفت در این ارزش تبلیغی خود تجدید نظر کردند


وی تاکید کرد: انقلابهای رنگی یک کودتا علیه دموکراسی است و از رنگ‌ها در زمان نزدیک به انتخابات در کشورهای مختلف استفاده می‌کنند تا اگر پیروز نشدند به هیچ وجه نتیجه را نپذیرند و با بیان تقلب در انتخابات به نوعی بر روی دموکراسی خط بکشند.

شباهت کار‌تر و اوباما در تناقض گویی

نبوی با اشاره به اینکه اوباما در مدتی که مردم مصر در میدان التحریر تجمع کردند بسیار متناقض اظهار نظر کرد، اظهار داشت: کار‌تر رییس جمهور اسبق امریکا نیز با شعار حمایت از حقوق بشر روی کار آمد و جمهوری خواهان را به دلیل فروش اسلحه به شاه ایران محکوم کرد، اما پس از آن در سفر به ایران در حمایت از شاه سخنرانی کرد و گفت اینجا جزیره ثبات است.

وی ادامه داد: همین رفتار کار‌تر در مورد اوباما در مصر تکرار شد و در شرایطی که دو ماه پیش به مصر رفت وگفت اینجا جزیره ثبات است، این خیزش وبیداری در مصر شکل گرفت.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت: اوباما در ابتدا به انجام اصلاحات توسط مبارک در مصر تاکید کرد و دوباره با تغییر موضع خود گفت که مبارک باید ثبات داشته باشد.

نبوی افزود: می‌توان پیش بینی کرد که با این تناقض‌های اوباما، او نیز مانند کار‌تر تنها یک دوره رییس جمهور باشد البته این مسئله به شرایط داخلی آمریکا بستگی دارد.

وضعیت عربستان سعودی با سایر کشورهای عربی متفاوت است

وی بیان کرد: وضعیت عربستان با سایر کشورهای عربی متفاوت است چون در انجا وهابی‌ها درراس امور هستند واختناق بسیار زیاد است.

مدیر مسوول روزنامه رسالت افزود: البته در عربستان شیعیان به شدت سرکوب شده‌اند و ۲۲ اسفندماه جاری را نیز روز خشم در عربستان اعلام کرده‌اند.

نبوی اظهار داشت: اختلاف بین شاهزادگان در عربستان بسیار زیاد وجود دارد و اگر چه آمریکا چند سال پیش خواستار تغییراتی مبنی بر انجام اصلاحاتی ظاهری در این کشور شد اما با مخالفت ملک عبدالله این اقدامات صورت نگرفت.

وی ادامه داد: این اصلاحات به دلیل خطیر بودن موقعیت عربستان توسط امریکا انجام نشد.

نبوی در ادامه گفت: اکثریت مردم کشور بحرین پیرو مکتب اهل بیت علیه الاسلام هستند و روحانیت در ان کشور رهبری می‌کند و به همین دلیل شبکه الجزیره که در خبررسانی اتفاقات منطقه پیشتاز بود، در مورد تحولات بحرین خبری را پخش نکرد.

وی ادامه داد: از سوی دیگر در بحرین «آل خلیفه» اصلاحاتی را انجام داده و تعدادی از شیعیان را وارد حکومت کرده است. اما در مجموع مردم در کشورهای عربی منطقه خواهان آزادی، استقلال و شکل گیری نهادهای نظام بر اساس رای مردم هستند و ضد دیکتاتوری و ضد وابستگی از شعارهای اصلی آنهاست.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه: