گاف جديد مسوول كشفيات اتمي منافقين!/ ايران 100هزار سانتريفيوژ دارد
 
ادعاهای جدید گروهک تروریستی منافقین در مورد کشف یک تاسیسات هسته ای جدید در ایران بلافاصله توسط کارشناسان بین المللی رد شد

به گزارش رجانيوز، علیرضا جعفرزاده سخنگوی شورای ملی مقاومت (شاخه سیاسی منافقین) روز جمعه 19 فروردین 1390 (8 آوریل 2011) در یک کنفرانس خبری در واشنگتن ادعا کرد که مجتمع صنعتی "تابا" در حوالی قزوین یک تاسیسات ساخت قطعات سانتریفیوژ در ایران است که زیر نظر وزارت دفاع اداره می شود.

جعفرزاده كه در سال 82 با راه انداختن يك كنفرانس خبري به همين شكل در واشنگتن ادعاهاي كذبي را عليه ايران مطرح كرد كه بخشي از همين ادعاها پايه اتهام‌زني به كشورمان شد و در سال‌هاي بعد در جريان مداليته ميان ايران و آژانس محرز شد كه اين ادعاها از اساس نادرست بوده است، توقع داشت كشف‌هاي جديدش در كنفرانس خبري امروز او نيز با استقبال رسانه‌ها و كارشناسان غربي مواجه شود اما وجود چند گاف در ادعاهاي جديد او آن‌قدر واضح بود كه اين رسانه‌ها و كارشناسان ترجيح دادند او را بايكوت كرده و يا بي‌اعتباري اظهاراتش را اعلام كنند.

اين ادعاها در حالي مطرح مي‌شود كه نيروهاي نظامي عراقي از صبح روز جمعه (19 فروردين)‌ به پادگان اشرف عراق حمله كرده و درگيري‌هاي زيادي با عوامل منافقين داشته‌اند.

اما در حالی که امریکا ادعا می کند که نام گروهک منافقین را در فهرست گروه های تروریستی قرار داده، معلوم نیست چگونه یک عضو شناخته شده این گروهک به راحتی می تواند در پایتخت ایالات متحده امریکا کنفرانس خبری ترتیب بدهد و برای خبرنگاران سخنرانی کند.

بر اساس مجموعه گزارش هایی که منابع غربی منتشر کرده اند، جعفرزاده در کنفرانس مطبوعاتی خود ادعاهای زیر را مطرح کرده است:

اول- جعفرزاده ادعا کرده است که تاسیسات تابا در نزدیکی قزوین به تولید قطعات ماشین های سانتریفیوژ اختصاص دارد. وی گفته است: «آژانس بين المللي انرژي اتمي بارها شکايت کرد که هيچ دسترسي به مکاني ندارد که ماشين هاي سانتريفوژ ايران در آن ساخته مي شوند». وی در مورد مشخصات این تاسیسات گفته است: «تصاويري که از ماهواره گرفته شده، نشان مي دهد اين سايت از سه ساختمان تشکيل شده و طول آن 250 متر و عرض آن 200 متر است و تدابير امنيتي شديد در اين پايگاه اجرا مي شود و به ابزارهاي الکترونيک همچون تلفن همراه و لپ تاپ اجازه ورود به اين سايت داده نمي شود».

دوم- ادعای دوم جعفرزاده این است که تابا زیر نظر وزارت دفاع ایران اداره می شود. وی گفته است: «برخي شاهدان دیده اند که کارشناس وزارت دفاع تجهيزاتي شبيه به راکت را که پوشيده شده بودند، به داخل سايت مي آورد. کار در اين سايت آن‌قدر حساس است که حتي نيروهاي امنيتي محلي در اين سايت اجازه نداشتند هنگام فعاليت سايت به آن نزديک شوند».

سوم- ادعای سوم او این است که: «اطلاعاتي که به دست ما رسيده است نشان مي دهد تعداد قطعات توليد شده در اين تأسيسات و ديگر تأسيسات حاکي از آن است که ايران 100 هزار سانتريفيوژ در اختيار دارد».

چهارم- ادعای آخر جعفرزاده هم این است كه منافقین اين اطلاعات را در اختيار دولت امريکا و آژانس بين المللي انرژي اتمي قرار داده است.

سايت ايران هسته‌اي اين ادعاها را بررسي كرده و مي‌نويسد:

این ادعاها که مثل همیشه و بنا به عادت منافقین در قالب یک شوي رسانه ای مطرح شده آنچنان بی پایه بود که قبل از آنکه نوبت به مسئولان ایرانی برسد، دیوید آلبرایت بازرس تسلیحاتی شناخته شده سازمان ملل که به داشتن دیدگاه های ضد ایرانی هم معروف است و اکنون مدیریت موسسه علوم و امنیت بین المللی در واشینگتن را بر عهده دارد، آن را رد کرد. روزنامه واشنگتن تایمز در شماره 19 فروردین (8 آوریل) به نقل از آلبرایت نوشت: «من نمی توانم تایید کنم که تابا که به عنوان یک شرکت تولید ابزار برش شناخته شده در تولید قطعات سانتریفیوژ در ایران دخیل است». او در ایمیلی که به واشنگتن تایمز زده، اضافه کرده است: «این ادعا که ایران 100 هزار ماشین سانتریفیوژ در اختیار دارد با مشکلاتی که تحریم ها در مسیر دستیابی ایران به مواد خام و قطعات برای ایران فراهم کرده، همخوانی ندارد».

موسسه ای که آلبرایت آن را مدیریت می کند، موسسه ای است که در سال 2002 نخستین تصاویر مربوط به تأسیسات هسته ای ایران را منتشر کرد. او در تحلیل خود به وضوح بر این نکته تاکید کرده اگر ادعاهای منافقین درست باشد، اولین چیزی که زیر سوال می رود کارآمدی تحریم های اعمال شده علیه ایران است که یکی از اهدف اصلی آنها جلوگیری از دست یابی ایران به مواد و قطعات مورد نیاز برای توسعه برنامه هسته ای اش بوده است.

کارشناس بعدی که ادعای منافقین را رد کرده، پاتریک کلاوسون است. وی که معاون تحقیقات مرکز مطالعات استراتژیک لندن است، در این باره به واشنگتن تایمز گفته است: «ادعاهای مجاهدین خلق دروغ از آب در می آید».

علاوه بر این، برخی کارشناسان می گویند این ادعاها دم دستی است که حتی ابتدا و انتهای آن با هم نمی خواند. مهم ترین سوال این است که وقتی منافقین ادعا می کنند این اطلاعات را به آژانس ارائه کرده اند اما در گزارش های آژانس نشانی از آن نیست، خود به خود روشن می شود که آژانس این ادعاها را جدی نگرفته است. آژانس حتی هرگز درخواستی برای بازرسی از تابا هم نداشته، اگرچه مطابق موافقت نامه پادمان این درخواست قانونی هم نیست.

نکته دیگر این است که منافقین ادعا کرده اند که آژانس همواره خواهان دسترسی به تأسیسات تولید قطعه در ایران بوده است. نکته جالب در این زمينه این است که ادعاهای آژانس همواره درباره شرکت کالای الکتریک بوده و هرگز چیزی درباره تابا مطرح نشده است.

ايران از سال 2003 که اجرای پروتکل الحاقی را آغاز کرد بارها به کالای الکتریک دسترسی داد اما این دسترسی ها از زمانی که اجرای داوطلبانه پروتکل در سال 2006 متوقف شد، قطع شده است. ایران اجرای داوطلبانه پروتکل را در پاسخ به ارسال غیر قانونی پرونده هسته‌ای‌اش به شورای امنیت به حال تعلیق درآورد.

در عین حال کارشناسان می گویند سرویس های اطلاعاتی غرب از جلو انداختن دوباره منافقین چند هدف اصلی را تعقیب می کنند.

1- نخستین هدف بدون تردید این است که امریکا بهانه ای برای فشار آوردن به دولت عراق که اکنون عملیات جدید و مهمی را علیه پادگان اشرف آغاز کرده، داشته باشد. ارتش عراق از صبح روز جمعه 19 فروردین به اشرف حمله کرده و تا کنون سه نفر از منافقین را به هلاکت رسانده است.

2- هدف دوم این است که امریکایی ها می خواهند با زدوده شدن این اتهام از منافقین که آنها یک گروه بی مصرف هستند و باارزش نشان دادن ادعاها و فعالیت های آنها زمینه را برای خارج کردن نام این گروه از فهرست گروه های تروریستی فراهم آورند. این اقدامی است که چند ماه قبل توسط اتحادیه اروپا انجام شده و از آن تاریخ به بعد، منافقین تلاش های فراوانی برای تکرار آن در امریکا را آغاز کرده اند. این موضوعی است که جعفرزاده هم صریحا به آن اشاره کرده است. بنابر گزارش گزارش شبکه تلويزيوني رويترز در روز 19 فروردین، جعفرزاده در کنفرانس مطبوعاتی خود گفته است: «به نظر من بسيار روشن است که تنها راه داشتن يک ايران غير هسته اي، وجود يک ايران دموکراتيک است و امريکا واقعا بايد به آمال و آروزهاي مردم ايران که به دنبال آزادي هستند، احترام بگذارد. متاسفانه اين سياست تعقيب و پيگيري نشده است. امريکا نه تنها به جنبش تغيير در ايران کمک نکرده است بلکه برعکس مجاهدین خلق (منافقین) را که تعداد زيادي از سايت هاي هسته اي ايران را از سال 2002 تا کنون معرفي کرده است، همچنان در فهرست سازمان هاي تروريستي خارجي در وزارت امور خارجه امريکا قرار دارد. اين فهرست به ايران کمک کرده است تا دست کم برنامه تسليحات هسته اي خود را دنبال کند قطعا بايد اين مسئله خاتمه يابد».

در آخرین خبر، مارک تونر سخنگوی وزارت خارجه امریکا هم حاضر به تایید این ادعاها نشد. تونر در کنفرانس مطبوعاتی روز 7 آوریل 2011 خود می گوید وزارت خارجه امریکا هیچ سندی در این مورد دریافت نکرده است.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





برچسب ها : گاف جديد مسوول كشفيات اتمي منافقين!/ ايران 100هزار سانتريفيوژ دارد, ادعاهای جدید گروهک تروریستی منافقین در مورد کشف یک تاسیسات هسته ای جدید در ایران بلافاصله توسط کارشناسان بین المللی رد شد, ,