رئيس فراكسيون انقلاب اسلامي مجلس با انتقاد شديد از توقيف هفتهنامه "9 دي "، از نامه 70 نماينده به وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي براي پاسخگويي در خصوص علت توقيف اين هفتهنامه خبر داد
برچسب ها : نامه 70نماينده به وزير ارشاد درباره توقيف"9 دي", ,
رئيس فراكسيون انقلاب اسلامي مجلس با انتقاد شديد از توقيف هفتهنامه "9 دي "، از نامه 70 نماينده به وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي براي پاسخگويي در خصوص علت توقيف اين هفتهنامه خبر داد
انتشار خبر توقیف هفتهنامه 9 دی که از آن به عنوان رسانه مکتوب جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی یاد میشود، به بهانه مواردی سطحی و تعجب آور که از سوی هیات نظارت به عنوان دلیل توقیف مطرح شده است، از ابعاد جدید ائتلاف نانوشته جریان نفوذی در دولت با جریان خواص مردود برای حذف رویکردهای انقلابی در صحنه سیاسی و رسانهای پرده برداشت.
حجت الاسلام و المسلمین میراحمدرضا حاجتی در پرسش و پاسخ آنلاین با کاربران رادیو اینترنتی مقاومت، به سوالات مختلف پاسخ دادند.
نويسنده كتاب عصر امام خميني(ره) با اشاره به مباحث مطرح شده در مورد جریان موسوم به "انحرافی" گفت: بهعنوان یک پژوهشگر که قریب به 20 سال در مورد اندیشه امام(ره) و آثار جهانی انقلاب ومکتب فکری امام کار کرده ام؛ این شهادت را میدهم که بخشی از افکار و عقاید جریان انحرافی در تضاد بسیار عمیق با اندیشه های امام(ره) است، اینجاست که خطر مشخص می شود.
در ادامه بخشهایی از این سخنان را میخوانید:
حجت الاسلام و المسلمین پناهیان در سومین سخنرانی از سلسله سخنرانیهای خود در مهدیه تهران با موضوع «آیا ظهور نزدیک است؟»، که جمعه گذشته در مهدیه تهران برگزار شد، طی سخنانی با اشاره به قواعد ظهور گفت: «ما برای پیشبینی اینکه ظهور نزدیک است یا نه، باید به قوعدِ ظهور مراجعه کنیم و ببینیم ظهور در چه شرایطی رخ میدهد و آیا آن شرایط فراهم است یا نه؟ پس برای پیشبینیِ زمان ظهور، نیازی به غیب گویی و پیشگوییِ رمالها و فالگیرها نداریم. فقط کسانی خود را محتاج غیبگویان و پیشگویان میبینند که دستشان از قواعد عالم خالی است و اتکاء و توکلشان به خداوند متعال بسیار کم است.»
سرانجام با گذشت 4 ماه پس از موفقیت جریان 8 مارس و انتخاب نجیب میقاتی به عنوان نخست وزیر جدید این کشور، وی اعضای جدید کابینه لبنان را معرفی کرد تا این اتفاق پایانی باشد بر چندین دوره سیطره جریان 14 مارس و جریانات نزدیک به عربستان و امریکا بر امورات اجرایی لبنان.
اگرچه شکل گیری جبهه ملی به رهبری دکتر مصدق به سال 1328 و قبل از انتخابات دوره شانزدهم مجلس شورای ملی برمیگردد، اما فراز و نشیبهای زیادی بر سر راه این جبهه وجود داشته تا آنجا که برخی بازه فعالیت آن را به چهار دوره تقسیم میکنند؛ چهار دورهای که با معلق شدن نسبتاً کامل فعالیتهای جبهه ملی و احیای دوباره آن از هم تفکیک میشود. بازه فعالیت جبهه ملی چهارم از سال 1356 آغاز میشود و تا برخورد قاطع امام با آنها ادامه مییابد. در تابستان 1356 سه تن از رهبران جبهه ملی یعنی کریم سنجابی، داریوش فروهر و شاپور بختیار طی نامه سرگشادهای به شاه تمکین مطلق به اصول مشروطیت، احیای حقوق ملت، احترام واقعی به قانون اساسی و اعلامیه جهانی حقوق بشر را از وی خواستار شدند.
ائتلاف اصولگرايان در انتخابات مجلس هشتم موجب شد عليرغم حضور كانديداهاي جريان موسوم به اصلاحطلب در اغلب حوزههاي انتخابيه كشور، نتيجه نهايي به نفع ليستهاي اين ائتلاف باشد و مدل 6+5 كه اصولگرايان در نظر گرفته بودند، مدل موفقي از كار دربيايد.
بخش دوم گفتار حجتالاسلام پناهيان در مورد "آيا ظهور نزديك است؟"
«بعضیها در طولانی شدن غیبت مشارکت میکنند ولی بعضیها در نزدیک شدن ظهور، مشارکت میکنند. بعضیها مقدمهساز ظهور هستند ولی بعضیها تقویتکنندهي همین وضع موجود و تداوم بخش دوران غیبت هستند. هر یک از ما باید این سؤال را از خودمان بپرسیم: آیا ما تاکنون کاری کردهایم که موجب تأخیر در امر فرج شده باشد؟ آیا به سهم خودمان در طولانی شدن غیبت مشارکت کردهایم؟»
طراحی پروژه، از وحدت ملی تا انقلاب مخملی/ 2
در بخش قبلي اين گزارش به نقش محمد خاتمي در انتخابات 88، تمايل اوليه نداشتن به كانديداتوري، اعلام حضور، كنارهگيري و پروژه مشترك حزب مشاركت و سازمان مجاهدين (انقلاب) پرداخته شد. در بخش دوم و پاياني، به بررسي نقش آقاي هاشمي رفسنجاني در به صحنه آوردن موسوي و دو فاز تحرك انتخاباتي موسوي، پرداخته شده است.
طراحی پروژه، از وحدت ملی تا انقلاب مخملی/ 1
انتخابات ریاست جمهوری دهم از جهات متعدد یکی از حساس ترین رویدادهای سیاسی تاریخ پس از انقلاب اسلامی بود. با روی کارآمدن دولت نهم در تیر ماه 84 شاید مدتی طول کشید تا جریان مخالف گفتمان امام و انقلاب در داخل و خارج از ایران دریافتند که خطری بزرگ همه دارایی و اندوخته آنان در بخشهای مختلف حاکمیت و سرمایه گذاری وسیعی را که طی سالهای طولانی برای تهی کردن نظام جمهوری اسلامی از روح عدالت خواهی، استکبار ستیزی و ولایت پذیری و در یک کلمه اصولگرایی به معنای واقعی آن، بدان امید بسته بودند، تهدید میکند و لازم است تا هرچه زودتر برای ادامه حیات خود در جامعه سیاسی ایران چارهای بیندیشند.
شبکه تحلیلگران تکنولوژی ایران با بررسی وضعیت حساس اقتصاد کشور بعد اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها و همچنین شرایط تحریم و اولویت های سال جهاد اقتصادی بر خروج سریع وزارتخانه ها از بلاتکلیفی تاکید کرده است.
متن کامل این تحلیل بهطور اختصاصي در اختيار رجانيوز قرار گرفت، به شرح زیر است:
روز گذشته پس از حدود يك ماه تبليغات ضد انقلاب براي برگزاري آنچه كه راهپيمايي سكوت خوانده شد، تهران و ساير شهرهاي بزرگ يكشنبه آرامي را پشت سر گذاشتند و براي چندمين بار اثبات شد كه با قطع شريانهاي اصلي فتنه، اين جريان كه از آن بهعنوان جنبش ياد ميشد، مرده است.
باز صفحه فیس بوک امام هادی رادیدم و دلم خون شد.دیدم شهادتش نزدیک است خواستم از امام هادی بگویم زبانم نچرخید .به فکر فرو رفتم از امام هادی جز زیارت جامعه کبیره چیزی یادم نیامد باز شرمنده حضرت زهرا شدم،تازه اسمم را هم گذاشتم بچه شیعه ؛ از امام دهم شیعیان جز یک زیارت چیز دیگری به ذهنم نمیرسد .چیزی برای گفتن نداشتم تا اینکه چند شب پیش در محضر بزرگی نشسته بودم ایشان در مورد امام هادی سخنان جالبی گفت .گفت که یکی از وقایع برجسته در زمان امام هادی پدیدار شدن یا قدرت گرفتن گروه های انحرافی بود؛که ایشان با قدرت در مقابل این گروه ها و مبانی تفکری ایستادند و با هدایت حکیمانه شان ذات پلید این گروه ها را برای مردم آشکار کردند.با شنیدن حرف های آن بزرگ یاد زمان خودمان افتادم که گروه های انحرافی قصد منحرف کردن مسیر انقلاب را دارند.تصمیم گرفتم با نزدیک شدن به شهادت امام هادی ، کمی تحقیق کنم و چکیده ای از مشخصات گروه های انحرافی زمان حضرت هادی و چگونگی رفتار امام را با آنان ذکر کنم.
كدام بخش از سخنان رهبری تیتر رسانههای منطقه شد؟
با شكلگیری انقلابهای مردمی در منطقه و بهویژه پس از خطبه تاریخی رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره حوادث مصر و تونس، رسانههای منطقه و جهان حساسیت بیشتری نسبت به موضعگیریهای آیتاللهالعظمی خامنهای از خود نشان دادهاند. از همین رو همانطور كه پیشبینی میشد، سخنان ایشان در جوار مرقد امام راحل(ره)، با واكنش قریب به اتفاق رسانهها مواجه و در سطح وسیعی منتشر شد كه بیشتر از همه، مواضع بینالمللی رهبر انقلاب درباره حوادث اخیر منطقه و موضوع فلسطین مورد توجه قرار گرفت.
آرش پاک اندیش: مرور برخي مواضع قبلي مهدي كروبي در مقايسه با رفتار وي پس از انتخابات رياست جمهوري 88 روايت يك انحطاط است كه بازخواني آن با توجه به در پيش بودن سالروز اين انتخابات با شكوه و فتنه پس از آن ميتواند مفيد باشد و نشان دهد كه فردي كه فرمان ولايت فقيه را براي همه مطاع و مشروعيت نظام را از آن ميدانست، چگونه به مهره غرب براي براندازي نظام تبديل شد.
15 خرداد یک مسئله مهم دارد و آن این بود که مردمی که به خیابان آمدند برای خدا آمدند، برای پست و مقام نیامدند،برای اسم و رسم نیامدند، برای حزب نیامدند،برای امام خمینی(ره) هم نیامدند آنها برای خدا آمدند و این نکته مهمی است. و چون برای خدا آمدند خدا هم بر خونشان این اثر را گذاشت،این نکته مهم و ظریفی است.
تا کنون بی شمار در خصوص جریان 15 خرداد سال 1342 صحبت شده، مطلب نوشته شد، مصابه ها و فیلم های زیادی تهیه شده است لیکن به مناسبت سالگشت این واقعه مهم تاریخی نقل دیگری را ارائه می دهم و به بعضی از زوایای آن که شاید کمتر پرداخته شده و بعضا بسیار هم با اهمیت هستند می پردازم.
قیام 15 خرداد، نقطه عطفی در تاریخ مبارزات ملت ایران به رهبری حضرت امام خمینی (ره) میباشد. در سحرگاه 15 خرداد 1342، عوامل رژیم شاه به خانه ساده و بیآلایش حضرت امام در قم یورش بردند و امام خمینی (ره) که روز پیش از آن در روز عاشورای حسینی در مدرسه فیضیه قم، طی سخنان کوبندهای پرده از جنایات شاه و اربابان آمریکایی و اسرائیلی او برداشته بودند، دستگیر و به زندانی در تهران منتقل شدند. هنوز چند ساعتی از این حادثه نگذشته بود که خیابانهای شهر قم زیر پای مردان و زنان مسلمان و انقلابی که به قصد اعتراض از خانههایشان بیرون آمده و به حمایت از رهبرشان فریاد برآورده بودند، به لرزه درآمد.
عکس/حاشيه هاي مراسم سالگرد رحلت امام خميني(ره)
تصاویرهوایی ازمراسم سالگرد ارتحال امام خميني (ره)
عکس/ تظاهرات روز جمعه مردم بحرين
رئيس بنياد شهيد استان مركزي:
انديشههاي امام موجب بيداري منطقه شد
رئيس سازمان بنياد شهيد و امور ايثارگران استان مركزي با اشاره به اينكه ترويج گفتمان امام، ايثار و شهادت در جامعه اسلامي از ضروريات است، گفت: انديشههاي انسان ساز امام موجب بيداري منطقه شد.
راوي دفاع مقدس:
دشمنيها و فتنهها همچنان باقي است
سپاه نیوز: راوي دفاع مقدس و از استادان حوزه علميه گفت: دشمنيها و فتنهها عليه نظام مقدس جمهوري اسلامي همچنان باقي است از اين رو همواره بايد مواظب بود.
مديركل بنياد حفظ آثار كردستان:
15 خرداد منشأ تشكيل انقلاب بود
سپاه نیوز: مديركل بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس كردستان جرقههاي انقلاب اسلامي را نشات گرفته از قيام 15 خرداد سال 42 دانست.
مسئول بسيج دانشجويي گيلان:
وصيتنامه امام معرف شخصيت ايشان است
مسئول سازمان بسيج دانشجويي گيلان گفت: دانشجويان و اقشار مختلف مردم با مطالعه وصيتنامه سياسي-الهي امام خميني(ره)، شخصيت ايشان را بيشتر بشناسند.
در بيانيه بسيج به مناسبت 15خرداد تاكيد شد؛
مقابله بسيجيان با هرگونه افكار كه سعي در وارونه جلوه دادن باورهاي اعتقادي دارد
سپاه نیوز: در بيانيه سازمان بسيج مستضعفين تاكيد شده است: اكنون بر همه مردم و بسيجيان عزيز فرض است تا با اطاعت از رهبري سير تعالي و پيشرفت را طي كنند.
سپاه قائم سمنان تاكيد كرد:
دريغ از ذرهاي درنگ در دفاع از ولايت
سپاه قائم آل محمد (عج) سمنان به مناسبت سالروز ارتحال امام خميني (ره) اطلاعيهاي صادر كرده كه در آن آمده است: پاسداران ذرهاي درنگ در دفاع از ولايت نخواهند داشت.
مسئول نمايندگي ولي فقيه در سپاه تالش:
اتحاد مسلمانان مسئله مهم اسلام است
مسئول نمايندگي ولي فقيه در سپاه ناحيه تالش گفت: مهمترين مسئله در جهان اسلام، اتحاد مسلمانان است.
نماينده حفاظت اطلاعات سپاه:
ملت يك قدم از نظام عقبنشيني نميكند
سپاه نیوز: نماينده سازمان حفاظت اطلاعات سپاه پاسداران تاكيد كرد: ملت در سالهاي گذشته حتي يك قدم از نظام اسلامي عقبنشيني نكرده و همچنان به انقلاب خود پايبند است.
نماينده وليفقيه در تيپ 37 سپاه حضرت عباس(ع):
استقلال كشور مديون ولايت فقيه است
سپاه نیوز: نماينده وليفقيه در تيپ 37 سپاه حضرت عباس(ع) گفت: استقلال و عظمت امروز كشور مديون ولايت فقيه است.
مسئول حفاظت اطلاعات سپاه سمنان:
دشمن با تحريكات شيطاني در كمين است
مسئول حفاظت اطلاعات سپاه حضرت قائم آل محمد (عج) استان سمنان گفت: دشمن با تحريكات شيطاني هميشه در كمين است از اين رو بايد مراقب توطئههاي دشمنان باشيم.