يك فعال سياسي و مذهبي با بيان اينكه مردم در سوم تيرماه سال ۸۴ در واقع به مكتب امام(ره) رأي دادند، گفت: هريك از ما در اين راه درست عمل كنيم با مردم خواهيم ماند و در مقابل نيز هريك از ما درست عمل نكنيم و از مكتب امام(ره) فاصله بگيريم، طبيعي است كه هضم خواهيم شد اما راه امام(ره) تمام نميشود.
حجتالاسلام عليرضا پناهيان در گفتوگو با فارس گفت: در انتخابات رياست جمهوري سال ۸۴، گفتماني به نام گفتمان اصولگرايي بيشتر مطرح شد و نتيجه آن نيز انتخاب آقاي احمدي نژاد بود.
وي با بيان اينكه اين گفتمان به مرور رشد كرد و مفهوم اصلاحگري را نيز در كنار خود مطرح كرد، بيان داشت: به هر حال همانگونه كه مقام معظم رهبري فرمودند، اصلاح طلبي و اصولگرايي به صورت توأمان مطرح است، لذا ما دوست داريم كه در همين فضا و بر اساس اصول انقلاب، جامعه را به سمت وضعيت بهتري پيش ببريم.
اين فعال سياسي تصريح كرد: گفتمان اصولگرايي در روند تكامل خود، بحث عدالتخواهي را كه البته از ابتدا نيز در اصولگرايي مطرح بود، با صورتهاي روشنتري تعريف كرد و آقاي احمدينژاد نيز براي اين در اصولگرايي جا افتاد كه وعدههاي خوبي در اين زمينه داد و تا آنجايي هم كه در مقدورات دولت بود، براي آن تلاش كرد.
وي افزود: در واقع احمدي نژاد به عطش گسترده مردم براي عدالت پاسخ داد و اميدواريم او در اين عرصه موفقتر نيز باشد.
حجتالاسلام پناهيان همچنين در پاسخ به اين سوال كه با توجه به بروز برخي ناملايمات در دولت، آيا مردم از رأي به گفتماني كه در سوم تير سال ۸۴ آن را انتخاب كردند، دلسرد ميشوند يا خير، گفت: به هيچ وجه. مردم از اين گفتمان عقب نمينشينند و روز به روز اتكايشان به اصول و مباني انقلاب كه حضرت امام(ره) آنها را ترسيم كرد و مقام معظم رهبري ادامه دادند، بيشتر ميشود.
وي افزود: در موقعيت كنوني هم با توجه به اوضاع موجود و اتفاقاتي كه در سطح منطقه و بينالملل شاهد آن هستيم و با توجه به اينكه دوران نظامهاي ديكتاتوري وابسته به غرب به پايان رسيده است، هيچ راهي جز راه حضرت امام(ره) كه تداوم بخش آن مقام معظم رهبري هستند و به تعبير ايشان مكتب امام(ره) نام دارد، باقي نميماند تا كسي به آن تمسك كند.
پناهيان تأكيد كرد: اساساً اصولگرايي چيزي نيست جز پيگيري براي تحقق منويات حضرت امام(ره) و تحقق مكتب امام(ره) با همان مشخصاتي كه مقام معظم رهبري بيان فرمودند.
اين فعال سياسي و مذهبي در ادامه صحبتهاي خود گفت: دلسرد شدن از اين راه فقط در صورتي ممكن است كه مردم راه ديگري را پيدا كنند كه البته بايد گفت امروز راهي جز مكتب امام در جهان حيات ندارد.
وي افزود: هريك از ما در اين راه درست عمل كنيم در اين مسير با مردم خواهيم ماند و در مقابل نيز هريك از ما درست عمل نكنيم و از مكتب امام(ره) فاصله بگيريم، طبيعي است كه هضم خواهيم شد اما راه امام(ره) تمام نميشود.
پناهيان با بيان اينكه مردم در سوم تيرماه سال ۸۳ در واقع به گفتمان امام(ره) رأي دادهاند و پاي آن هم ايستادهاند، گفت: در آن فضايي كه عدهاي دوست داشتند از راه حضرت امام(ره) فاصله بگيرند و برخي عناصر جريان اصلاح طلب رسماً ميگفتند كه بايد راه امام(ره) را به موزه سپرد؛ مردم غربت راه امام(ره) را ديدند و لذا به دنبال اين بودند كه به اين راه بازگشت كنند و در مسير امام(ره) حركت كنند.
وي تصريح كرد: در اين موقعيت طبيعي بود كه هركسي كه به گفتمان حضرت امام(ره) نزديكتر بود بايد رأي ميآورد كه البته همين اتفاق نيز رخ داد.
اين استاد دانشگاه همچنين در پاسخ به اين سوال كه: "آينده گفتماني را كه به احمدينژاد رأي داد و در واقع خواستار تداوم راه امام(ره) و مكتب امام(ره) بود، چطور ارزيابي ميكنيد؟ "، گفت: من فكر ميكنم تمام حوادث تلخ و شيرين انقلاب ما، هيچ ثمري جز كمك به شفافيت هرچه بيشتر مكتب امام(ره) و مقبوليت بيش از پيش آن ندارد.
وي با اشاره به اينكه نزديك بودن احمدينژاد به همين مكتب نيز سبب رأيآوري او شد، گفت: در آينده هم هر گروه سياسي بخواهد بيايد و قدرت را در دست بگيرد بايد بتواند اثبات كند كه از همه بهتر مكتب امام(ره) را درك ميكند و در جهت تحقق آن اقدام خواهد كرد.
نظرات شما عزیزان:
برچسب ها : "مردم در 3 تير ۸۴ به مكتب امام(ره) رأي دادند", ,