معرفی دو شبکه ضد شیعی فارسی زبان + تصاویر
برچسب ها : شبکه ضد شیعی, شبکه فارسی زبان, تصاویر, شبکه وصال فارسی, ,
رحیم مخدومی: در سال 1390، اتفاقهاي زیادی در ایران رخ داد که منجر به صدرنشینی نام کشور عزیزمان در لیست خبرهای مهم جهان شد. در این میان دو خبر به خاطر ویژگی منحصر به فرد و وجوه اشتراک متعدد، قابل تأمل و درس و عبرت است.
25 اسفندماه سالروز شهادت سردار مهدي باكري فرمانده لشكر عاشورا است. مهدي باكري به سال ١٣٣٣ هجري شمسي در شهرستان مياندوآب آذربايجانغربي متولد شد. در دوران كودكي، مادرش را از دست داد. تحصيلات ابتدايي و متوسطه را در اروميه به پايان رسانيد و در دوره دبيرستان همزمان با شهادت برادرش «علي باكري» به دست دژخيمان «ساواك» وارد جريانات سياسي شد.
دكتر عليرضا مرندي از نمايندگان خوشنام مجلس شوراي اسلامي است كه در دهه اول و دوم انقلاب وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي نيز بوده و فعالیت های او در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از او چهره وزیری معروف ساخته است که خیلی از ایرانی ها وقتی اسم فلج اطفال و کنترل جمعیت را می شنوند به یاد او می افتند.
حجتالاسلام و المسلمين شيخ كاظم صديقي امام جمعه موقت تهران و استاد اخلاق بهمناسبت فرا رسيدن ايام نوروز و تجديد بهار، در نوشتهاي بهار حقيقي عالم و عيد واقعي بشريت را كه وجود مقدس مولايمان امام مهدي عجل الله تعالي فرجه الشريف است، يادآوري و از ايشان استمداد كرد.
رهبر معظم انقلاب اسلامي حضرت آيتالله خامنهاي به مناسبت فرا رسيدن سال 1391 هجري شمسي پيام نوروزي صادر كردند و شعار امسال را "تولید ملى، حمایت از کار و سرمایه ایرانى" عنوان كردند.
روز پنجشنبه، هنوز ساعتی از مطلب عذرخواهیگونه الیاس نادران در قبال يادداشت بد اخلاقانهاش عليه جبهه پايداري نگذشته بود كه سایت دیگري از حامیان جبهه متحد كه منتسب به طيف آقاي قاليباف است، دست به کار شد تا جبهه پایداری را "مارگیر"، "بولتننویس"، "اخباریمسلک"، "منحرف"، "مرتجع"، "سطحینگر"، "کاسبکار"، "بانی سیاستورزی مبتذل"، "خودپیروزبین"، "تئوریزهگر مبانی شانتاژ" و... لقب دهد و حامیانش را با اعضای سازمان مجاهدین خلق و مسعود رجوی مقایسه کند! همان حامیانی که با "هزینه هنگفت میلیاردی" جزوههایشان را "میلیونی" توزیع کرده بودند!
سخنگوی جبهه پایداری انقلاب اسلامی گفت: باید كسانی به مجلس راه پیدا كنند كه به غیر از مردم وامدار هیچكس نباشند.
عضو جبهه متحد اصولگرایان با بیان اینکه برخی رسانهها تلاش دارند که اصولگرایان علیه سایر جبهههای اصولگرا حرف بزنند،گفت: برای همه موضوعات مرتبط با ایثارگران مانند اشتغال، معیشت، مسکن، دارو و درمان، امور فرهنگی و اجتماعی، بیمه های مختلف کار کردهام.
حجتالاسلام و المسلمين قاسم روانبخش
انتخابات نهمين دوره مجلس شوراي اسلامي از جهات مختلفي قابل تامل، نقد و بررسي است که به برخي از آنها ميپردازيم.
1. اولين انتخابات پس از فتنه
از آنجايي که انتخابات نهم اولين انتخابات پس از فتنه بود بيم آن ميرفت که فتنه گران آن را با چالشهاي امنيتي مواجه کنند؛ زيرا برنامههاي برون مرزي و داخلي دشمن براي ايجاد ناامني در مرکز و در شهرهاي دور دست طراحي شده بود و رهبر عزيز انقلاب نيز در نماز عيد فطر نسبت به آن هشدار داده بودند، ولي خوشبختانه با هوشياري مسؤولان و بصيرت ملت ايران هيچگونه نا امني در کشور گزارش نشد.
انتخابات 12 اسفند پیروزی بزرگی برای مردم ایران و رهبری الهی آن بود، مردم با حضور گسترده و کم نظیرشان از یک سو دشمن خارجی را مات کردند و از سوی دیگر، با تحقق بخشیدن به پیش بینی رهبر معظم انقلاب، کار جریان فتنه، تکیهگاه و ساکتین آن را تمام کردند.
هرمزگان: همایش بزرگ "شکرانه حضور" در هرمزگان با استقبال پرشور بندرعباسیها و با حضور عضو موسس جبهه پایداری انقلاب اسلامی برگزار شد.
علی نادری:انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی را شاید از حیث شگفتیسازی بتوان با انتخابات نهمین دوره ریاست جمهوری در ایران مقایسه کرد. شگفتیسازی در میزان مشارکت، شور و نشاط انتخاباتی و منتخبینی که از این آوردگاه به مجلس راه یافتند، همه و همه شباهتهایی است که این انتخابات را شبیهترین انتخابات به نهمین انتخابات ریاست جمهوری و یکی از شگفتیسازترین انتخابات مجلس پس از پیروزی انقلاب اسلامی کرده است.
محمد مهدي تهراني: 1- انتخابات مجلس نهم شبیهترین انتخابات به ریاست جمهوری نهم بود. سوم تیر، جریانی مردمی به مصاف احزاب شتافت تا گفتمان انقلاب را به پیروزی برساند؛ در مجلس نهم نیز همینگونه شد و این همه در حالی رخ داد که بسیاری از چهرههای خوشنام چون لنکرانی، الهام، نادر طالبزاده، سعید قاسمی، پناهیان، وحید یامینپور، ماندگاری و... از کاندیداتوری عذر خواسته بودند. در واقع جبهه پایداری شايد از نيمي از ظرفیت خود استفاده کرد و نتیجه چنین شد.
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (پنجشنبه) در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس خبرگان، ضمن سپاس و تجلیل بی دریغ از حرکت عظیم، به هنگام، هوشمندانه و همراه با بصیرت مردم در انتخابات 12 اسفند، به تبیین تأثیرها و پیام های این حضور پرشکوه پرداختند و تأکید کردند: رأی اکثریت قاطع مردم در انتخابات مجلس نهم، در واقع رأی به اصل نظام اسلامی و نشان دهنده اعتماد کامل آنان به نظام بود و همچون سیلی هوشیار کننده، افرادی را که درخصوص اصل نظام و آینده آن و مردم، در توهم و خیال پردازی بهسر می بردند، بیدار، و حقیقت را آشکار کرد.
امير حسين ثابتي: 1- بیش از 9 ماه از زمانی ميگذرد که خاتمی شرطهاي خود را برای حضور در انتخابات مطرح کرد. در این فاصله، عکس العمل های متفاوتی نسبت به اظهارنظر او ابراز شد اما آنچه در عمل اتفاق افتاد، نپذيرفتن این شرطها از سوي نظام بود، ولي بهرغم ناكام ماندن اين باجخواهي، خاتمی باز هم در انتخابات مجلس نهم شرکت کرد و این ماجرا منجر به آغاز سلسله اختلافهاي جدیدی میان جريان فتنه شد.
"فکر می کردید در تهران چندم شوید"، "آیا برای شما فرقی داشت که کدام لیست در انتخابات برنده شود"، "آیا هیچ وقت دعا کردید که جبهه پایداری برنده شود"، "آیا شما در تهران به 30 نفر کامل رأی دادید"، "اگر رییس مجلس شوید چه میکنید"، "مهمترین ضعف مجلس هشتم چه بود"، "چرا برخی از کميسیونهای مجلس خیلی طرفدار دارد و برخی خالی میماند و به زور آن را پر میکنند" و... اينها بخشی از پرسشهای صریح مرتضی حیدری مجری برنامه تلويزيوني "بيست و دو" از دبیر کل جبهه پایداری انقلاب اسلامي بود که حجت الالسلام و المسلمین دکتر آقاتهرانی با بیان منحصر به فرد خود در این گفتوگوی زنده پاسخگوی آنها بود.
محمد مهدي تهراني: در شرایطی که اصولگرایان، پیروزی ملت در انتخابات مجلس نهم را جشن گرفته و به سمت ترسیم آرایش جدید سیاسی کشور و تقسیمبندیهای جدید در مناسبات سیاسی پیش میروند، فتنهگران هنوز درگیر دعوای زرگری بر سر ماجراي شرکت خاتمی در انتخابات هستند!
نتایج انتخابات نهمین دوره مجلس که با مشارکت پر شور ملت ایران اعجاب برانگیز شد، علاوه بر آنکه سیلی محکمی به جبهه استکبار بود، پیامهای ویژهای هم برای طیفها و گروههای مختلف داخلی به همراه داشت. مهمترین پیام این انتخابات را نه پس از پایان آن که در زمان برگزاری، آن دسته از گروههای سیاسی کشور دریافتند که با گذاشتن شرط و شروط غیر قانونی، بهدنبال باجگیری از نظام برای مشارکت در انتخابات بودند اما تنها با گذشت ساعتهايی از آغاز به کار انتخابات، خود را به پای صندوقهای رأی رسانده و انگشت سبابه خود را به جوهر حضور در عرصه گزینش نمایندگان پارلمان کشور آراستند.
"يك طلبه جوان دو شب پيش در حال بازگشت به منزل از مراسم جشن نيمه شعبان به چند نفر از اراذل و اوباش كه مزاحم دو دختر جوان شده بودند، تذكر ميدهد و متعاقب اين اقدام، مورد ضرب و جرح شديد آنان با چاقو قرار ميگيرد."
15 تن از مشاورين خاتمي اقدام به تدوين بيانيه اي کرده اند که در آن سعي شده از موضع جعلي يك ليدر دلسوز عنوان شود که او با هدف آزاد شدن تعدادي زنداني ، بازكردن فضا ،خارج كردن برخي از زير فشار و تغيير دادن شرايط، به اصطلاح جام زهري را نوشيده است و بدين ترتيب تلاش كنند خاتمي را در جايگاه يك ليدري فداکارو قهرمان بنشانند...
يك راديو- سايت وابسته به ضد انقلاب از همه محافل اپوزيسيون خواست به جاي انكار حضور چشمگير ملت ايران در انتخابات و انگشت نما كردن خود، در اين بيانديشند كه چرا خط تحريم شكست خورد
به گزارش کیهان، «راديو كوچه» در مطلبي به قلم اكبر قرشي زاد نوشت: با وجود تحريم انتخابات از سوي طيف وسيعي از اپوزيسيون و احزاب و گروه هاي اصلاح طلب، شواهد و دلايل فراوان نشان مي دهند ميزان مشاركت مردم خيلي هم پايين نبوده است. شمار فراواني از مردم حتي آن هايي كه دل در گرو حكومت ندارند به هر دليلي در انتخابات شركت كرده اند. اين موضوع از سوي ناظران بي طرف تأييد شده است، براي نمونه خبرنگار واشنگتن پست در تهران كه از پيش از انتخابات در ايران بوده و در توييتر خود مي نويسد كه صندوق هاي رأي در تهران شلوغ بوده اند. خبرنگاران ديگري هم چون گزارشگر رويترز، آسوشيتدپرس و خبرنگار خبرگزاري آلمان نيز همين نظر را داشته اند، گرچه كه برخي از آن ها اذعان كرده اند كه حوزه هاي شمال شهر تهران خلوت تر بوده است. به دلايل مختلف معلوم بود تحريم انتخابات مجلس نتيجه نخواهد داد. اما نكته اي كه لازم است تا پس از برگزاري اين انتخابات به آن پرداخته شود نوع برخورد اپوزيسيون با اين حقايق و نتيجه هاي لازمي است كه مي تواند از آن ها بگيرد.
خاتمي با انتشار توضيحي درباره شركت خود در انتخابات نوشت: با وجود سختي و پيچيدگي اين مسئله انتظار ندارم همه از توضيحات من قانع شوند
به گزارش کیهان، وي پيش از انتخابات گفته بود «اصلاح طلبان نمي توانند و نبايد در انتخابات شركت كنند چرا كه بي معناست». خاتمي اما ساعت 30/15 بعدازظهر روز جمعه در روستاي وادان- از توابع دماوند- و در حالي كه در ويلاي شخصي برادرش علي خاتمي اقامت داشت، اقدام به دادن رأي كرد. اين كار سرسخت ترين حاميان وي در احزابي چون مشاركت را شوكه كرد.
احمد رضا بيضايي
هنوز جوهر سرانگشتانمان محو نشده، آقایان گردهمایی راه انداختهاند برای جشن پیروزی راهیابیشان به مجلس! باید خیلی بیمعرفت بود تا از دشمن عقب ماند. دشمن، پیروزی «رهبر جمهوری اسلامی» را اعلام میکند و آقایان پیروزی خودشان را. دشمن از پاسخ «ملت ایران» به دعوت رهبرشان میگوید و آقایان از رأی «مردم فهیم حوزه انتخابیه»شان به خودشان! انتخابات برای دشمن بازتاب استراتژیک پیدا میکند و برای آقایان بازتاب اهمیت رتبهشان در بین رقبا!
آنچنان که رهبر معظم انقلاب اسلامی در آستانه انتخابات نهمین دوره مجلس، اهمیت حضور و مشارکت مردم در این انتخابات را از هر مساله دیگری پر اهمیتتر عنوان کرده بودند، واکنش عجیب رسانههای ضد نظام داخلی و خارجی به مشارکت گسترده مردم در این انتخابات، پیش بینی و تحلیل رهبر معظم انقلاب را تایید کرد، چنانکه این رسانهها از ساعاتی پس از اعلام نتایج آرا با گشت و گذار در میان آمار و ضرب و تقسیم اعداد تلاش کردند، نتایج اعلام شده را ساختگی و غیر واقعی عنوان کرده تا بر این اساس، هم میزان بالای مشارکت مردم در انتخابات را کتمان کنند و هم دلیلی محکمه پسند برای فرار از طرح شکست خورده تحریم انتخابات تراشیده باشند.
نتیجه نهايي شمارش دو ميليون و 119 هزار و 689 رأي/ پیشتازی لیست جبهه پایداری در 50 کاندیدای راهيافته به دور دوم
ستاد انتخابات كشور نتايج نهايي مربوط به شمارش آراء در حوزه انتخابيه تهران را اعلام كرد.
اوباما رئيسجمهور امريكا روز گذشته در اجلاس كميته روابط عمومي امريكا و اسرائيل موسوم به آيپك حاضر شد و در سخنان خود كه كمتر از دو روز پس از سيلي سخت ملت ايران، ايراد ميشد، به دو موضوع اساسي پرداخت: "امنيت و موجوديت اسرائيل" و "مسئله هستهاي ايران"
"انشاء الله نتیجه انتخابات همانی که مردم میخواهند و رأیی که مردم به صندوق می اندازند باشد و اگر همان باشد، انشاء الله مجلس خوبی خواهیم داشت." این بخشی از سخنان هاشمی رفسنجانی پس از شرکت در نهمین دوره انتخابات مجلس است که طی آن تلویحا "تردید" در نتیجه انتخابات را مطرح ساخت.