برچسب ها : انتقاد رئیس قضا, انتقاد از دولت, احضار رئیس جمهور, ,
جمعی از اعضای ادوار جنبش عدالتخواه دانشجویی در بیانیه ای به بررسی نتایج یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری و راهکارهای پیش رو پرداختند. متن این بیانیه در ادامه می ايد:
محمد رستگارفر
ألْحَمدُللهِ رَبِّ الْعالَمين. حماسه سياسي 92 به كوري چشم دشمنان انقلاب اسلامي و با حضور چشمگير و حداكثري مردم در شرايطي كه نظام اسلامي در پيچ تاريخي خود به سر مي برد رقم خورد. جدا از اينكه چه كسي با چه رويكردي به عنوان رئيس جمهور وارد عرصه مديريت اجرايي كشور شد، اصل مشاركت %7/72 رأي قاطعي به نظام جمهوري اسلامي مبتني بر ولايت مطلقه فقيه بود.
آن روزی که همه فعالان سینمایی جبهه انقلاب اسلامی در شوک پیامکهایی بودند که به دستشان میرسید و خبر از اهدای سیمرغ جشنواره فیلم فجر به «پگاه آهنگرانی» میداد، مسئولان دولت دهم لبخند میزدند و از فتح الفتوح خود درباره جذب حداکثری و علاقهمند کردن هنرپیشگان سینما به انقلاب اسلامی با این اقدام خود سخن میگفتند؛ اقدامی که اکنون دولت میتواند محصول آن را برداشت کند.
"خرمشهر آزاد شد" این خبر نتیجه عملیات بزرگى با عنوان بیت المقدس بود كه با نیرویى متشكل از دلیرمردان نیروى زمینى ارتش جمهورى اسلامى ایران، جان بركفان سپاه پاسداران انقلاب اسلامى، سلحشوران بسیجى و با پشتیبانى نیروهاى هوایى و دریایى ارتش، جهاد سازندگى به مدت 26 روز از 10 اردیبهشت ماه1361تا 3 خرداد همان سال به اجرا درآمده بود.
حضور بیش از 72% درصد مردم پای صندوقهاي رأی بدون شک حماسه سیاسی مورد نظر مقام معظم رهبری را تحقق بخشید. انقلاب را برای چند سال دیگر بیمه کرد. نشان داد مردم به نظام و رهبری اعتقاد عمیق قلبی دارند و امیدوار به آینده هستند. نشان داد مردم نظام و کشورشان را جانانه دوست دارند.
آیتالله علمالهدی در خطبههای نماز جمعه مشهد گفت: باید از ادب و انسانیت نامزدهایی که در انتخابات رای نیاوردند اما با تواضع نتیجه را پذیرفتند و انتخابات را زیر سوال نبردند تشکر کرد. انتخابات 24 خرداد نشاندهنده اوج جنایت فتنهگران در سال 88 بود.
روحانی در جمع اعضای ستاد انتخاباتی خود:
خلق حماسه را مدیون امام زمان(عج) و تدبیر رهبر معظم انقلاب هستیم
رئیسجمهور برگزیده ایران تأکید کرد: حماسه ۲۴ خرداد با لطف و عنایات خاصه امام زمان(عج) و تدابیر رهبر معظم انقلاب اسلامی خلق شد.
باید شکاف بین ساحت نظری انقلاب اسلامی و ساحت عینی جمهوری اسلامی را کم کنیم
به گزارش صابرنیوز به نقل از 598 چندی پیش نشست درباره تمدن اسلامي با حضور حجت الاسلام رهدار و استاد همايون در دانشگاه امام صادق عليه السلام برگزار گرديد.
امت حزب الله برای ادامه راه چه باید بکند؟
حجت الاسلام علی جعفری
1-"حزب اللهی" در کاربرد اجتماعیش یک استعاره پسا انقلابی است. این استعاره دیرپا و پربسامد به دال مرکزی یکی از قدرتمندترین گفتمانهای اجتماعی ایران معاصر تبدیل شده است.انقلاب اسلامی در روند شکلگیری خود بستر بروز و ظهور جریانی منحصر به فرد از اسلام گرایی شد که "بچه حزب اللهیها" بدنه اصلی آن را تشکیل داده اند. "بچه حزب اللهیها" اولین و اصیلترین ما به ازاء اجتماعی انقلاب اسلامی ایران هستند که از روز اول پیروزی تا کنون همنشین آن بوده اند. روند تطورات فرهنگی و سیاسی این شبکه اجتماعی عظیم آیینه ای از روند تطورات انقلاب اسلامی و شاخصی برای ارزیابی دمای انقلاب در ایران است.
دکتر باقری لنکرانی، وزیر اسبق بهداشت و عضو شورای مرکزی جبهه پایداری در جمع برخی فعالان دانشجویی شیراز به تحلیل فضای سیاسی کنونی جامعه پرداخت.
نامه سر گشاده یک طلبه به آقای هاشمی
سخنان کمترمنتشرشده ازشهیدمطهری پیرامون شریعتی
دکتر امید نقشینه ارجمند
جمعه 24 خرداد 1392، یازدهمین انتخابات ریاستجمهوری برگزار شد و از صبح شنبه وزارت کشور نتایج را به تدریج اعلام کرد تا در نهایت حدود ساعت 9 شب نتایج نهایی شمارش آرای انتخابات ریاست جمهوریاعلام شد:
روزهای آینده باید شاهد فاصله گرفتن بیشتر اصلاح طلبان از روحانی باشیم. این فاصله خود را در نوع کناره گیری عارف و عدم تبریک خاتمی به روحانی نشان داد.
پس از حضور پرشکوه مردم ایران اسلامی در انتخابات ریاست جمهوری، رئیس جمهور آمریکا با ادبیاتی متکبرانه و در حالی که گویی در قبال یکی از مستعمرات خود سخن میگوید، تلاش کرد نتیجه این انتخابات در جهت منافع کشور خود مصادره کند.
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان فرمایش حضرت امام(ره) مبنی بر اینکه ما مرد تکلیفیم نه مسئول نتیجه، گفت: این عافیتطلبان و راحتطلبان هستند که نسبت افراط گری را به عدهای میدهند، اما با دادن این نسبتها تکلیف ساقط نمیشود.
«من رئیسجمهور همه مردم ایران هستم.» این جمله، روز گذشته در کنفرانس خبری از سوی رئیسجمهور منتخب در پاسخ به سوال شیطنت آمیز یک خبرنگار اصلاحطلب بیان شد تا بیشتر از قبل مشخص شود که برخلاف فضاسازیهای رسانهای، حسن روحانی تعلق خاطری به آنچه "گفتمان اصلاح طلبی" نامیده میشود، ندارد.
خبرنامه دانشجویان ایران: 24 خرداد عرصه حضور 32 میلیون ایرانی بود که با حضور در پای صندوق های رای علاوه بر لبیک به رهبر انقلاب، "نه!" بزرگی به جبهه استکبار گفتند.
حسین قدیانی سرمقاله نویس روزنامه وطن امروز، این روزها در مقام دفاع از محمدباقر قالیباف در متنهای خود زبان به شماتت و توهینهای کم سابقه ای نسبت به جریانات انقلابی و بزرگان مورد احترام نیروهای معتقد و انقلابی آورده است.
نتایج انتخابات شورای اسلامی شهر تهران به طور تقریبی اعلام شده و افرادی که به مدت چهار سال در خیابان بهشت ساکن خواهند شد، مشخص شدهاند؛ ۳۱ نفری که زندگی اجتماعی پایتختنشینان را تحت تاثیر مصوبات و تصمیمگیریهای خود قرار خواهند داد.
حجت الاسلام رضا غلامی*
یک. حضور باشکوه مردم فهیم ایران در انتخابات ریاست جمهوری، یکبار دیگر تعهد عمیق آنها به نظام اسلامی و هوشمندی آنها در برابر تحرکات تبلیغی دشمنان کینه توز ملت ایران را نشان داد. این بار، کسانی که چهار سال پیش با ادعای واهی تقلب، به تحقیر آراء مردم و ستیز با جمهوریت و مردم سالاری پرداختند، مجبور به اعتراف صریح درباره سلامت کامل انتخابات در ایران و اظهار پشیمانی از برخورد گذشته خود شدند.
رئیسجمهوری منتخب مردم ایران بر اجرای قانون بهویژه فصل سوم آن تأکید کرد و درعینحال گفت: من رئیسجمهور همه مردم هستم و از حقوق آنها دفاع خواهم کرد.
رییس مجلس شورای اسلامی در اولین نطق خود بعد از انتخابات ریاستجمهوری از حضور پرشکوه مردم در این انتخابات تشکر کرد و گفت: باید شکرگذار این نعمت بود که منجر به حفظ آبروی نظام شده است.