سخن پرمعنای «ابوذر» کنار کعبه
برچسب ها : سخن ابوذر کنار کعبه, ,
خطيب نماز جمعه تهران با اشاره به موضوع افزايش قيمتها و با تاكيد بر اينكه «اين موضوع يك موضوع گذرا و مقطعي است» در عين حال گفت: اين يك مساله عمومي است و بايد همه براي حل آن بسيج شوند.
نام مبارک امام مجتبی(ع) یعنی «حسن» هدیه جبرئیل به رسول خدا (ص) بود که تا پیش از این چنین نامگذاری سابقه نداشت و از آن جهت امام حسن را کریم اهل بیت می خوانند که ایشان کریم الوجه بود و از جهت منظر، اخلاق و بزرگواری به رسول اکرم شبیه تر از او نبود.
قاضی دادسرای فرهنگ و رسانه گفت: علاقهای به فیلتر کردن سایتها نداریم اما گاهی اوقات مجبور به این کار میشویم.
تعطیلات آخر هفته برای هر کس معنای خاص خودش را دارد. بعضی ها به زیارت اهل قبور میروند، برخی ترجیح میدهند از فرصت استفاده کنند و عطش ادبیات خود را با خواندن داستان و شعر سیراب کنند. نشستن پای منبر علما و بزم هیئت هم برنامه همیشگی بعضی دیگر است. البته سر زدن به مزار شهدا و صفا کردن با این زندگان حقیقی هم که جای خودش را دارد. افرادی هم هستند که با راحت شدن از مشغله های روزانه، به منابع خبری سرک میکشند تا از اوضاع و احوال زمانه بی خبر نمانند. ناگفته نماند که هیچ کس بدش نمی آید در آخر هفته لبخندی به لبش بنشیند. اما بعضی ها هم هستند که تا جایی که فرصت کنند، سعی میکنند همه این کارها را با هم انجام دهند. بسته جمعه بازار رجانیوز خوراک همچین افرادی است. نوش جان!
.متن و حاشیه دیدار با احمدینژاد؛ وقتی طلسم دیدارهای دانشجویی می شکند
سرانجام پس از گذشت سه سال از تشکیل دولت دهم طلسم دیدارهای معروف دانشجویی دکتر احمدی نژاد شکسته شد تا رئیسجمهور به روال عادت فراموش شدهاش در دولت نهم، پای صحبتها، انتقادات و مطالبات صریح نمایندگان تشکلهای دانشجویی بنشیند.
از کتمان داشتههای ملت ایران تا «واقعپنداری» آنچه دشمن فقط حرفش را میزند
«واقعگرایی»یا«واقعپنداری»دروغ دشمن!؟/رهبرانقلاباز کدام«واقعپنداری»سادهلوحانه درپرونده هستهای پردهبرداشت؟
در شرایطی که برخی جریانات داخلی و همراهان رسانهای خارجی آنها به بهانه شرایط خاص بینالمللی، در ماههای اخیر و به بهانههای مختلف از جمله سالگرد پذیرش قطعنامه، موضوع رابطه با امریکا و مباحث هستهای، از «واقعگرایی» به عنوان راهکار اصلی عبور از بحران یاد کرده و با تبلیغات مفصل رویکردهای فعلی را فاقد «واقعنگری» لازم برشمردهاند، بازخوانی بخشی از وقایع سالهای نه چندان دور در عرصه سیاست خارجی و موضوع پرونده هستهای، توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار اخیر ایشان با کارگزاران نظام، روشن کرد که منظور از «واقعبینی» در ادبیات این جریانات سیاسی ـ رسانهای، «واقعیتپنداری» تهدیداتی است که دشمنان به برای امتیازگیری به عنوان واقعیات موجود به نمایش درمیآوردهاند. هرچند بنا بر تاکید رهبر معظم انقلاب «واقعیتپنداری» این تهدیدات توسط برخی مسئولین وقت، یکی از بزرگترین عقبنشینیها در عرصه سیاست خارجی را رقم زد.
بازتاب گسترده اظهارات کذب و عجیب قائم مقام موتلفه درباره علت رای نیاوردنش در انتخابات مجلس نهم در رسانه های ضد انقلاب، و انتقاد رجانیوز از این سخنان نسنجیده، نه تنها عذرخواهی بادامچیان و حزب موتلفه از این سخنان را موجب نشد، بلکه ارگان رسمی این حزب را نیز به پرخاشگری و توهین نسبت به رجانیوز آنهم از زبان یک عضو گمنام این حزب واداشت.
همزمان با تشدید اقدامات توهین آمیز و تهدیدات اپوزیسیون سوری و شورشیان القاعده علیه مسیحیان سوری، گروهی از آنها از حضرت مریم(س) استمداد خواستند.
دبیرکل حزبالله لبنان سلاح مقاومت را مهمترین عامل فشار غرب به بشار اسد عنوان کرده و هدف مدعیان طرح تحویل سلاح حزبالله به ارتش لبنان را حذف هر دوی این موسسات خواند و گفت که چیزی که باعث حفاظت از لبنان در برابر صهیونیستها می شود، توازن رعب و بازدارندگی است.
در آستانه روز قدس، برخي رسانه ها و چهره هاي اصلاح طلب و ضدانقلاب، جنجال رسانهای جدیدی را برای حضور مجدد هاشمی رفنسجانی به نماز جمعه تهران به راه انداخته اند.
در روزهای اخیر برخی اخبار از گمرک کشور به گوش میرسد که اذهان متخصصین و کارشناسان کشور را به طور جدی به خود مشغول کرده است و این افراد ضمن انتقاد از عدم توجه مسئولان گمرک به ظرفیت جوانان ایرانی در عرصه فناوری، نسبت به عواقب امنیتی برخی طرحهای در دست اجرای این سازمان مهم دولتی هشدار دادهاند.
اگر در 22 بهمن 1357 جمهوری اسلامی تأسیس نهمیشد، شاید اکنون همهی ما نجفی بودیم؛ نجفی یعنی آخوند، مدرسه و حوزهیی که ذیل حکومت اسلامی تعریف نهمیشود؛ یعنی اندیشهیی که اعتقادی به ولایت مطلقهی فقیه نهدارد؛ یعنی جریانی که در "انتظار" ایستاده است و به "انقلاب" نهمیرسد.
كنفرانس ايران شناسي تركيه: حمايت ضدانقلاب و تحريم ايرانيان
با وجود حمايت هاي ضدانقلابيون فراري از «كنفرانس دوسالانه مطالعات ايران شناسي» در تركيه (12 تا 14 مرداد) و تشويق اساتيد ايراني از سوي رسانه هاي غربي براي شركت در آن، با اعلام انصراف دانشگاه هاي تهران و اصفهان تعداد تحريم كنندگان اين كنفرانس صهيونيستي به بيش از 30 استاد ايراني و 7 مركز علمي رسيد.