عضو هيئت رئيسه مجلس گفت كه دولت لوايح ادغام چهار وزارتخانه صنايع و بازرگاني و نيز رفاه و كار را كه به هيئت رئيسه داده بود را براي يك بازنگري و نگاه جامعتر از هيئت رئيسه پس گرفت
برچسب ها : لوايح ادغام چهار وزارتخانه, ,
عضو هيئت رئيسه مجلس گفت كه دولت لوايح ادغام چهار وزارتخانه صنايع و بازرگاني و نيز رفاه و كار را كه به هيئت رئيسه داده بود را براي يك بازنگري و نگاه جامعتر از هيئت رئيسه پس گرفت
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار رئیس و مسئولان عالی قوه قضاییه و جمعی از قضات و کارکنان دستگاه قضایی، صبر همراه با بصیرت در مقابل سختی ها را عامل اصلی پیشرفت حرکت رو به جلوی ملت ایران در 33 سال گذشته ارزیابی کردند و با اشاره به نیاز قوه قضاییه به دو رکن مهم اقتدار و اعتماد عمومی افزودند: هرگونه اقدام و یا القای تشکیک برای زیر سؤال بردن فعالیتها، گزارشها و آمارهای مسئولان عالی سه قوه بویژه قوه قضاییه، اقدامی نادرست، ضداعتماد عمومی و برخلاف مصالح کشور است و همه مسئولان، صاحبان تریبون ها و رسانه ها باید به این موضوع مهم کاملاً توجه کنند.
سوم تیرماه 84 یکی از مقاطع تاریخی بعد از انقلاب اسلامی است. برهه ای که در آن، گفتمان اصیل عدالتخواهی با کسب اکثریت قابل توجه آرای مردم توانست پس از سالها، مدل جدیدی از حاکمیت برآمده از دل مردم را ارائه کرده و اینچنین بود که دولت نهم به اذعان تمامی دلدادگان به آرمان های انقلاب اسلامی، توانست فصل نوینی از خدمت و توجه به مستضعفین را در جامعه پایه گذاری کند.
علیاکبر صالحی وزیر امور خارجه ایران روز گذشته در در حاشيه كنفرانس بينالمللي مبارزه جهاني عليه تروريسم هنگامی که با سؤال خبرنگار روزنامه امریکایی در مورد رابطه ایران و عربستان مواجه شد، اظهاراتی بیان کرد که بهنظر مغایر سیاست کلی نظام در قبال رژیم سعودی در شرایط فعلی است.
اختصاصی رجانیوز/ افشای ناگفتههایی از سیاستهای آیپک در قبال ایران
كنث وايزمن مسئول امور ايران در آيپك كه در سال 2005 به اتفاق استيو روزن يكي ديگر از اعضاي اين موسسه، ( و نيز لاري فرانكلين تحليلگر ايران در پنتاگون) در يك اقدام مشكوك از سوي دولت امریکا به اتهام جاسوسي (اتهام دقيق: تلاش غير قانوني براي جمع آوري و انتقال اطلاعات محرمانه به روزنامه نگاران و ديپلمات هاي اسرائيلي) تحت تعقيب قضایي قرار گرفت، در مصاحبه با سايت تهران بيوريو (وابسته به تلويزيون پيبياس) سعي در توجيه و بعضا افشاي مشكوك اقدامات آيپك در تاثير گذاري منفي بر سياست خارجي دولت امریکا در قبال ايران داشته است.
ترور آیت الله خامنه ای در ششم تیرماه 1360 در مسجد ابوذر تهران صورت گرفت اما این اولین مرتبه ای نبود که دشمنان قصد ترور ایشان را داشتند. محافظ ایشان چند نمونه از شیطنت های قبلی دشمن را این گونه روایت می کند: « به نظر من اينها قبل از آن تاريخ به ترور به عنوان يك راه حل فكر كرده بودند و از همين بابت هم بسياري از عوامل و وابستگان به خود را به دستگاههاي مهم نظام نفوذ داده بودند. در مورد آقا هم اينها قبل از اينكه به صورت رسمي از سوي نظام طرد شوند، به شكل مخفي و مرموز، به فكر ترورايشان بودند. مثلاً به دفعات پيش مي آمد كه در مسير تردد ايشان به سوي نمازجمعه بمب مي گذاشتند اما هر بار با لطف الهي و به شكلي غيرمنتظره توطئه آنها بي اثر مي شد.
تعدادي از نمايندگان مجلس با ارائه طرح دو فوريتي در صدد هستند تا قانون انتخابات را كه فروردين ماه سال جاري در مجلس اصلاح كردند و اكنون يكي از بندهاي اين قانون با موقعيت حدود يك سوم آنها مغاير است، بر خلاف قانون اساسي تغيير دهند.
سوم تیرماه 84 یکی از مقاطع تاریخی بعد از انقلاب اسلامی است. برهه ای که در آن، گفتمان اصیل عدالتخواهی با کسب اکثریت قابل توجه آرای مردم توانست پس از سالها، مدل جدیدی از حاکمیت برآمده از دل مردم را ارائه کرده و اینچنین بود که دولت نهم به اذعان تمامی دلدادگان به آرمان های انقلاب اسلامی، توانست فصل نوینی از خدمت و توجه به مستضعفین را در جامعه پایه گذاری کند.
حمید رسایی را همه با نطقهای آتشین و اظهارنظرهای جنجالی و شجاعتش در انتقاد از خواص مردود در مجلس هشتم و این اواخر با هفته نامه 9 دی میشناسند. رسایی از اصلیترین نمایندگان عضو جبهه سوم تیر در مجلس شورای اسلامی است که اقدامات و فعالیتهای سیاسی اش حواشی زیادی را به دنبال داشته است.
ولايت مداري محور پيشرفت جايگاه ايران در جهان امروز
در نظام هاي حكومتي امروز و ديروز جهان، شكاف ها و ايرادهاي مختلفي در ساختار حكومت و شيوه عملكرد حاكمان وجود دارد كه موجب شده ديكتاتوري، خودكامگي، سلطه گري و بي توجهي به راي مردم و نخبگان جامعه و حتي مردم جهان به شكل هاي مختلفي ظهور كند.
حاكمان و قدرت طلبان و زورگويان چه در نظام هاي ديكتاتوري فردي و گروهي مانند حكومت پادشاهان در رم و يونان چه در سيستم هاي استعمارگران و كشورگشايان از اسكندر تا انگلستان و فرانسه، و چه در سلطه جويي هاي امروز آمريكا و متحدانش در دنياي امروز كه به بهانه دموكراسي و حقوق بشر و مقابله با تروريست ها، با خونريزي و حاكميت بر منابع مردم جهان و بي توجهي به اراده و خواست ملت هاي خداجوي جهان با ابزار شوراي امنيت و سازمان ملل و... سرنوشت ملت ها را تغيير مي دهند و... با توجيه هاي مختلف به نام مردم و منافع ملي و وطن دوستي و حفظ نژاد برتر، حقوق انسان ها و ملت ها را زيرپا مي گذارند و مقابل فرامين خداوند رحمان و رحيم مي ايستند.
تحليل بيانات مقام معظم رهبري
در مورد دو دهه برنامه ريزي براي فروپاشي نظام
رهبر معظم انقلاب در سخنراني خرداد ماه سال جاري- به مناسبت سالگرد ارتحال امام خميني(ره)- به دو دهه برنامه ريزي دشمن براي از ميان بردن نظام جمهوري اسلامي اشاره كرده و فرمودند: «دشمنان ما تصور مي كردند با رحلت امام، آغاز فروپاشي اين نظام مقدس كليد زده خواهد شد. آنها خيال مي كردند امام كه رفت، به تدريج اين شعله خاموش خواهد شد، اين چراغ خاموش خواهد شد. بعد، مراسم تشييع جنازه امام، آن احساسات مردم، آن حركت عظيم مردم در حمايت از كاري كه خبرگان كردند، اينها را مايوس كرد. يك برنامه ريزي ده ساله كردند- اين تحليل من است، اين به معناي اطلاع نيست؛ تحليلي است كه قرائن آن را براي ما اثبات مي كند- ده سال بعد اميدوار بودند كه نتيجه بدهد. سال 78 كه آن حوادث پيش آمد، آن كسي كه اين حوادث را خنثي كرد، مردم بودند. روز بيست و سوم تير سال 78 مردم آمدند در خيابان ها، توطئه دشمن را كه سالها برايش برنامه ريزي كرده بودند، در يك روز باطل كردند. آن روز گذشت.
نوچه جرج سوروس همراهي با اسرائيل را وظيفه ديني مي داند !
محمد خاتمي كه گويي احساس كرده با فروكش كردن مباحث مربوط به جريان انحرافي نظام به زودي به سراغ برخورد با باقي مانده جريان فتنه 88 خواهد رفت، در اقدامي منفعلانه سعي كرد خود را از جنايات انجام شده در سال 88 مبرا كند. خاتمي كه به نوشته سايت كلمه (سايتي كه اكنون با مشاركت منافقين و مدعيان فراري اصلاحات در پاريس به روز مي شود) با جمعي از مردم گيلان ديدار كرده وگفته است كه انتقاد به روند جاري امور ساختارشكني نيست بلكه وظيفه ديني، ملي و انقلابي است!
از «بني اميه» تا «بني فتنه» ! (حسين شريعتمداري)
1- بعد از جنگ جمل و شكست سخت پيمان شكنان، معاويه كه خود در برپايي فتنه جمل نقش برجسته و موثري داشت و اكنون آرزوي پيروزي بر حكومت عدل علي(ع) را بر باد رفته مي ديد، براي ترديدافكني در دل مومنان به سرزنش آنان روي آورد. معاويه در شام و عوامل حكومت بني اميه در جاي جاي جهان آن روز اسلام، اين ساز بد صدا را كوك كرده بودند كه اگر طلحه و زبير، آنگونه كه علي(ع) مي گويد، از صراط مستقيم اسلام خارج شده بودند و پيكار با آنان ضرورت داشت، چرا پسر ابوطالب(ع) پيش از اين، نه فقط آن دو را بيرون از دايره حق نمي دانست، بلكه ايثار و فداكاري آنان در ركاب رسول خدا(ص) را نيز مي ستود و به زبان و قلم و قدم از آن دو حمايت مي كرد؟! پاسخ اين سؤال، روشن بود و كمترين ابهامي نداشت. مادام كه طلحه و زبير در مسير اسلام گام مي زدند و از صراط مستقيم الهي بيرون نرفته بودند، به حكم اسلام و منطق عقل و ايمان، در حلقه ياران به حساب مي آمدند و اما، هنگامي كه به زياده خواهي روي آوردند و با تحريك دشمنان پاي از صراط مستقيم الهي بيرون كشيده و به مخاصمه با حاكميت عدل صف آراستند، مقابله با آنان ضرورتي غيرقابل اجتناب بود... «حق» همان بود كه از آغاز بود و تغييري نكرده بود. اين طلحه و زبير بودند كه تغيير كرده بودند و ديگر طرفدار حق نبودند، بلكه به مقابله با آن نيز آمده بودند. از اين روي، مردمان مومن و خداجويي كه در ركاب امير مومنان(ع) به روي پيمان شكنان شمشير كشيدند و چشم فتنه را بيرون آوردند، نه فقط قابل ملامت نبودند كه ژرفاي بصيرت آنان در تميز به موقع سره از ناسره، شايسته بيشترين تقدير و تقديس و مثال زدني نيز بود.
عکس:نخستین یادواره شهدای مظلوم نفاق و ترور
در ششم تیر 60 مقام معظم رهبری در حالی که در مسجد جامع ابوذر تهران در حال سخنرانی بودند توسط منافقین با ضبط صوتی که مقابلشان قرار داشت ترور شده و جسم مجروحشان به بیمارستان بهار لو انتقال داده شد. تصاویری که مشاهده خواهید کرد مربوط به همان واقعه می باشد.
مکان سخنرانی مقام معظم رهبری در مسجد جامع ابوذر 6 تیر60
ذوالنور: برای انتخابات مجلس،بازنشسته شدم
ذوالنور گفت: با هدف شركت در انتخابات مجلس نهم از سمت قائم مقامي نماينده ولي فقيه در سپاه بازنشسته شدم
مدیرمسئول کیهان در این یادداشت آورده است:
یکی از حاضران همایش نوآوری و اجتهاد از دیدگاه آیت الله خامنه ای که اخیرا در بیروت برگزار شد حواشی و ناگفته هایی را درخصوص این همایش منتشر کرد
امروز محمدرضا رحیمی، معاون اول رئیس جمهور برای دفاع از وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی به صحن مجلس آمد.
تعجب رسانهها ازصداقت نصرالله در معرفي 3جاسوس
بدهي 1 ميليارد و800 ميليون دلاري داخلي 'سعد حريري'، وعده امريكا به سران 14 مارس،آرامش مردم جنوب لبنان همزمان با مانور گسترده رژيم صهيونيستي، تعجب محافل رسانه اي لبنان از صداقت سيدحسن نصرالله در معرفي 3 جاسوس دستگير شده درحزب الله از مهمترين شنيده هاي سياسي امروز لبنان است.
علي نيكزاد وزير مسكن و شهرسازي و سرپرست وزارت راه و ترابري سرانجام پس از حدود پنج ماه در از مجلس بهعنوان وزير وزارتخانه راه و شهرسازي كه از ادغام وزارتخانههاي "راه و ترابري" و "مسكن و شهرسازي" تشكيل شده، رأي اعتماد گرفت.
تايم: ايران دليلي براي سازش با قدرت رو به زوال آمريكا نمي بيند
موقعيت ايران در چالش با آمريكا در حال تقويت و موقعيت آمريكا در حال تنزل است. اين علت سرپيچي هاي ايران در برابر فشارهاست.
مجله آمريكايي تايم در ارزيابي علت بي رمقي فشارهاي آمريكا و عدم تأثيرپذيري جمهوري اسلامي ايران نوشت: اگرچه فشارها بر ايران افزايش مي يابد تا تهران را مجبور به نشستن پاي ميز مذاكره كند اما كمتر ديپلماتي مي پذيرد كه چنين اتفاقي بيفتد. ايران مدام بي اعتنايي و سرپيچي مي كند. اين امر دليل روشني دارد و آن اينكه موقعيت اين كشور در برابر موقعيت رو به تنزل و تضعيف آمريكا در حال قوي تر شدن است. مقامات ايراني منتظرند بهار انقلاب هاي عربي موقعيت آمريكا و متحدانش در منطقه را باز هم ضعيف تر كند.
به گزارش رجانیوز، حسین شریعتمداری در یادداشتی که دیروز در روزنامه کیهان منتشر شده، نوشته است:
شنيده ها حاكي است برخي از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي كه در تصويب شرط «فوق ليسانس» براي نامزدهاي نمايندگي مجلس نقش موثري داشته اند، اكنون كه متوجه شده اند اين شرط غيرمنطقي مانع نامزدي بسياري از نمايندگان تصويب كننده اين طرح نيز خواهد شد، براي استثناء كردن خود از شمول اين شرط دست به تلاش گسترده و فشرده اي زده اند. توضيح آن كه مطابق طرح ياد شده، نامزدهاي نمايندگي مجلس شوراي اسلامي بايد از مدرك تحصيلي كارشناسي ارشد - فوق ليسانس- برخوردار باشند و براساس يك مصوبه عجيب و غريب و غيرعلمي ديگر، هر دوره از نمايندگي مجلس شوراي اسلامي، «يك مقطع تحصيلي»! تلقي شده است. از اين روي نمايندگان تصويب كننده شرط فوق ليسانس كه خود، دارنده مدرك تحصيلي ليسانس - بخوانيد ليسانس مجلسي و نه علمي!- محسوب مي شوند، براين باور بوده اند كه با احتساب دوره كنوني مجلس، مدرك تحصيلي ليسانس آنها به «فوق ليسانس» تبديل مي شود، بنابراين با تصويب شرط فوق ليسانس براي نامزدهاي نمايندگي، اولا؛ اين شرط، مانع از نامزدي خود آنها نخواهد بود و ثانياً؛ برخي از رقباي احتمالي آنان در انتخابات پيش روي را از صحنه رقابت خارج مي كند، كه انشاءالله حالت دوم مصداق نداشته باشد. و اما محاسبه اين عده از نمايندگان محترم مجلس غلط از آب درآمد و آنان مطابق قانوني كه خود وضع كرده اند شرط لازم كانديداتوري براي دوره بعدي مجلس را ندارند و اكنون شنيده مي شود براي عبور از اين مانع قانوني در تدارك اقدام ديگري هستند كه متاسفانه غيرقانوني است و به آن خواهيم پرداخت.
ميزگرد «استقامت بر گفتمان 3 تير» با حضور فعالان دانشجويي زمان سوم تير 84 از 4 اتحاديه بزرگ دانشجويي كشور(مجتبي ابراهيمي دبيركل وقت جامعه اسلامي دانشجويان، مهدي بلوكات دبير اسبق تشكيلات اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان، محمد بياتيان دبيركل وقت دفتر تحكيم وحدت و علي نادري مسئول سياسي وقت بسيج دانشجويي دانشگاه امام صادق(ع)) در خبرگزاري فارس برگزار شد.
به دنبال بیانیه سازی برخی از رسانهها با عنوان حمایت طلاب قم از توقیف نشریه 9 دی، جمعی از فضلا و طلاب حوزه علمیه قم با انتشار بیانیهای خطاب به رئیس دادگاه ویژه روحانیت، خواستار برخورد با عاملین انتشار بیانیههای جعلی به نام طلاب و همچنین سید محمد خاتمی به دلیل رفتار موهنانه نسبت به لباس مقدس روحانیت شدند.
متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:
رهبر انقلاب:آمريكا بهدنبال پايگاههاي دائمي در افغانستان است
حضرت آيتالله خامنهاي تأكيد كردند: امريكاييها بهدنبال پايگاههاي دائمي در افغانستان هستند كه اين موضوع خطرناكي است زيرا تا زمانيكه نظاميان امريكايي در افغانستان حضور داشته باشند، امنيت واقعي برقرار نخواهد شد.