دكتر ابراهیم فیاض: هاشمیتیپآمریکایی عملمیکرد،خاتمی اروپایی
برچسب ها : دكتر ابراهیم فیاض, هاشمی تیپ آمریکایی, عملکرد هاشمی و خاتمی, ,
آقای مشکینی (رحمهالله علیه) در زمان حیاتشان من این اعتقاد را داشتم، الان هم بر همان اعتقاد هستم- یک آدم بیبدیل بود؛ یعنی ما حقاً [و] انصافاً، هیچکس دیگر را با این جامعیت در خصوصیات مختلف، در بین بزرگان روحانیمان نداریم. انصافاً یک مرد بیبدیل و بینظیری بود.
سمیر قنطار، مبارز نام آشنای لبنانی است. کمتر کسی است که نام او را نشنیده باشد یا راجع به اقدامات دلاورانه او چیزی نخوانده باشد. او را «محور اسرای لبنانی» و «قدیمی ترین اسیر دربند اسرائیل» می خواندند. او که در عنفوان جوانی در عملیاتی در داخل فلسطین اشغالی به دست اسرائیلی ها اسیر شده بود در دادگاهی در آن رژیم به 582 سال و 6 ماه زندان محکوم شد! جالب است که خودش می گوید به آنها گفتم اگر فکر می کنید اسرائیل تا 582 سال دیگر وجود خواهد داشت که مرا در زندان نگه دارد اشتباه می کنید!
يك حرف از آن هزاران
حسين شريعتمداري
1- در گرماگرم جنگ تحميلي و در حالي كه رزمندگان اسلام، هجوم غافلگيرانه و سنگين دشمن را دفع كرده و از حالت تدافعي و پدافند به موقعيت تهاجمي و آفند رسيده بودند، حاميان صدام- همه قدرت هاي شرق و غرب و منطقه اي آن روز به استثناي برخي از كشورها نظير سوريه- كه مي ديدند از تدارك پرهزينه حمله به ايران اسلامي نتيجه معكوس گرفته اند، ساز«پايان جنگ» را كوك كردند و درباره غرامت جنگي، اعلام متجاوز و سرنوشت بخش هايي از خاك ميهن اسلامي كه هنوز در اشغال عراق بود، نيز به مذاكرات بعد از آتش بس اشاره مي كردند! در همين راستا برخي از گروههاي سياسي كه نقش ستون پنجم دشمن را برعهده داشتند نيز با آمريكا و متحدانش، ترانه دوصدايي مي خواندند و مسئولان نظام را به باج دادن تشويق و از قدرت بي رقيب! آمريكا مي ترساندند!
همان روزها، نهضت آزادي جزوه اي در چند ده صفحه و با عنوان
مرحوم قدیریان در یکی از سخنرانیهای خود گفته بود: خوئینیها مرتباً به ترکیه تردد میکند و با دوستانش در آنجا ارتباط دارد و پولها به داخل میآید. سران اینها 5 نفرند؛ نبوی، خوئینیها، کروبی، موسوی و خاتمی.
فارس، کامران باقریلنکرانی وزیر سابق بهداشت که شب گذشته میهمان تلفنی برنامه "دیروز، امروز، فردا" بود، در پاسخ به سؤال مجری برنامه مبنی بر اینکه مقام معظم رهبری میفرمایند "هرگاه ما جلوی دشمن عقبنشینی کردیم، آنها گستاخانهتر با ما برخورد کردند و در قضیه هستهای آنقدر عقب آمدیم که من ناچار شدم وارد شوم..." آیا از این صحبتها میتوان برای شرایط امروز رمزگشایی کرد، افزود: اتفاق عجیبی که در فضای رسانهای رخ میدهد، آدرسهای غلطی است که این روزها برخی از تحلیلگران ترویج میکنند.
سخنرانی اخیر سید حسن نصرالله در سالروز پیروزی در جنگ 33 روزه، یک نکته بدیع داشت. سید حسن در این سخنرانی برای اولین بار پس از جنگ، از یک عملیات عظیم اطلاعاتی حزب الله که طی آن صهیونیستها را فریب داده و یک پیروزی بزرگ امنیتی کسب کرده بود پرده برداشت و اعلام کرد عملیات «وزن درجه یک» صهیونیست ها در روز سوم جنگ، در اصل، عملیات فریب حزب الله بوده است.
یک عضو مجمع روحانیون مبارز از حضور اصلاح طلبان برای انتخابات ریاست جمهوری خبر داد و گفت: «جلسات شورای مرکزی روحانیون مبارز به طور منظم هر دو هفته یک بار به ریاست آقای خاتمی تشکیل میشود»
سومین همایش دبیرخانه دائمی قطع نامه 598 که امسال با نام "جنگ و دفاع در اندیشه های امام خمینی(ره) با تاکید بر نهضت بیداری اسلامی" فعالیت خود را آغاز کرده بود، روز گذشته در سالن همایش های سازمان تبلیغات قم با حضور و استقبال فراوان محققین و علاقه مندان برگزار گردید.
بعد از تشکیل رژیم صهیونیستی، این رژیم با توجه به حمایت مطلق و بی قید و شرط کشورهای غربی و با توجه به سرمایه عظیمی که در اختیار داشت دست به تشکیل ارتشی بسیار مجهز و مدرن زد که برخای ها آن را پنجمین ارتش دنیا می دانند. همین راتش که در طول بیش از 50 سال هیچ شکستی را متحمل نشده بود و حتی توانسته بود بعضا چند کشور عربی را یکجا شکست بدهد، اولین بار از فرزندان خمینی در لبنان شکست خورد و این روند ادامه داشت تا به نقطه اوجش در زجن 33 روزه سال 2006 رسید. در سالگرد این پیروزی، پایگاه اینترنتی المنار (وابسته به حزب الله) در گزارش-مصاحبه ای، پیامدهای این جنگ را بر رژیم صهیونیتی بررسی کرده که ترجمه کامل آن را تقدیم می کنیم*:
این روزها که موضوع باز شدن پای جوانان انقلابی و حزب اللهی به دستگاه قضا موضوع روز است، شاید بیوجه نباشد انتشار خاطرات یک روحانی بسیجی که فرمانده گردان حمزه سیدالشهداء لشکر 25 کربلا، همرزم شهید چمران و از نزدیکان حضرت آیت الله خامنهای در سالهای ابتدای جنگ بود که بعد از مجروح شدن با حکم قاضی20 روز در بازداشت به سر برد و بعد از آن دوباره به جبهه برگشت و در کربلای 5 کربلایی شد.
هديه اتومبيلهاي سيصد ميليوني بعنوان اشانتيون قراردادهاي ميلياردي فوتباليستها، برگزاري حراج آثار هنري با رقمهاي چند ده ميليوني، فروش خانههاي چند صد متري با قيمتهاي ميلياردي در شمال شهر تهران، قيمت سيصد هزارتوماني يك پرس غذا در رستوران برج ميلاد و... تنها بخشي از خبرهايي هستند كه وقتي به گوش مردم مي خورند عبارت «مرفهان بي درد» را در اذهان آنها تداعي مي كنند. «مرفهان»ي كه دغدغه هاي آنها حول و حوش مد جديد لباس، جديدترين گوشي موبايل، آخرين مدل ماشين و خوش آب و هواترين جا براي گذراندن تعطيلات پرسه مي زند؛ و مستضعفان جهان كه هيچ، حتي سخن گفتن از مردمي كه هر روز چند كيلومتر آنطرف تر خانه آنها زندگي متفاوتي دارند، «درد»ي در آنها ايجاد نمي كند.
هر بار که دشمن، برای دشمنی از خارج حربه ای بیرون آورده است متأسفانه عده ای هم در داخل با دمیدن روح ناامیدی در ملت و با بزرگنمایی تهدیدات دشمن، آن حربه را تیز کرده اند. گرچه طبق سیره امام و رهبر انقلاب، نباید از مشکلات داخلی و نقاط ضعف غفلت یا تغافل کرد، ولی در عین حال لازم است همه برای رفع این مشکلات دست به اقدام زده، در عین اینکه به آینده پیروزمندانه امید خود را حفظ کنند. رهبر معظم انقلاب چند سال پیش در همین زمینه، نکات جالبی را فرموده اند:
دشمنی های استکبار گرچه امروزه در حد بزرگی در حق ملت ایران روا می شود، اما این دشمنی ها چیز تازه ای نیست. از طرف دیگر، مسائل مربوط به گرانی و معیشت هم امروزه گرچه امروزه بسیار به مردم (خصوصا مستضعفین) فشار می آورد (و مسئولین وظیفه چاره اندیشی جدی برای آن دارند) ولی این هم چیز تازه ای نیست و هر دوی اینها در دوره حیات امام هم وجود داشته است و جالب آنکه فرصت طلبی یا کج اندیشی عده ای برای استفاده از این موضوعات و تخریب دولتها و تسویه حسابهای متعفن سیاسی با این بهانه ها هم امری سابقه دار است. رهبر فرزانه انقلاب، سالها پیش در یک سخنرانی به همین موضوعات اشاره کرده و چنین فرموده اند:
یادی از 21 تير 78 و حکایت مظلومیت انقلاب در سالهای حاکمیت اصلاحات
13 سال پس از فتنه ي كوي دانشگاه تهران، بازخواني نقش تاريخي رهبر معظم انقلاب در مديريت اين مانع پيش روي انقلاب اسلامي خالي از لطف نيست.
یادداشتی از آیتالله محیالدین حائری شیرازی، عضو مجلس خبرگان رهبری دربارهی وضعیت كنونی و آیندهی جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحدهی آمریكا
پیش از این كه وارد جزئیات مقایسهی فوق شوم، لازم میدانم مقدمتاً مطلبی را به نظر خوانندگان برسانم. چه انسان فردی و چه جوامع انسانی، هر دو فراز و فرودهایی دارند. فراز انسان و جامعه، هدف انسانی اصیل و استواری است كه انسان و جامعهی انسانی حول محور آن میچرخند. وقتی انسانی برای مبارزه با ظلم قیام كرده است، در معراج است، در حال عروج در مكارم اخلاق است. وقتی جامعهای برای مبارزه با ظلم به میدان آمده، آن جامعه تعالی اخلاقی و روحی پیدا میكند، زیرا تعالی اخلاقی به منزلهی آزاد شدن انرژیهای برتر انسانی است. انسان موجودی پرده بر پرده و لایه به لایه است هرچه لایه درونیتر باشد، وسعت همت و انرژی آزادشونده قویتر و نیرومندتر است.
وقایع ۱۸ تیرماه سال ۷۸ تا به حال بارها و بارها بازخواني شده است. برخي مي دانند كه روند اين تحرك چگونه آغاز شد و تا كجا پيش رفت. بسياري صحنه هاي آتش زدن سطح هاي زباله و فرش هاي نماز جمعه و خاطره حمله به كوي دانشگاه را به ياد دارند.
«انتخابات در ایران دزدیده شده است» این جمله شاه کلید رسانههای غربی به ویژه آمریکا برای توصیف انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ بود و مانور تبلیغاتی شدیدی بر روی آن صورت گرفت تا ضمن توجیه آشوبهای بعد از اعلام نتایج، بتوانند ایران را کشوری غیردموکراتیک و دیکتاتوری معرفی کنند.