در آستانه روز ملي عفاف و حجاب، زنان سراسر كشور در روز 17 تير و پس از پايان نماز جمعه به منظور حمايت از اجراي قانون ترويج فرهنگ حجاب و عفاف راهپيمايي خواهند كرد
برچسب ها : راهپيمايي عفاف و حجاب, زنان سراسر كشور, ,
در آستانه روز ملي عفاف و حجاب، زنان سراسر كشور در روز 17 تير و پس از پايان نماز جمعه به منظور حمايت از اجراي قانون ترويج فرهنگ حجاب و عفاف راهپيمايي خواهند كرد
اظهارات روز چهارشنبه رئیسجمهور در حاشیه جلسه هیئت دولت واکنشهای متفاوتی در پی داشت. کلید واژه اصلی این اظهارات، تأکید بر سیاسی بودن بازداشتهای برخی از مقامهای دولتی، خط قرمز خواندن کابینه و تهدید به ورود در صورت تعرض به افراد کابینه بود.
متعاقب انتشار خبری با عنوان "توزیع گسترده داروی خوکی امريكایی با مجوز وزارت بهداشت" شرکت توزیع این دارو با عنوان "افق دارو پارس" یک جوابیه برای رجانیوز و یک توضیح برای معاون غذا و دارو وزارت بهداشت ارسال کرد که هر دو متن با دو توضیح رجانیوز در ادامه آمده است:
1- خدا رحمت كند اكبر مشهدي، معروف به «اكبر مشدي» را. جوان كه بوديم در خيابان ري بستني فروشي داشت. بستني اكبر مشدي در همه جاي تهران به عالي بودن جنس و طعم زبانزد بود و مغازه چند دهنه و بزرگش، همواره پر از مشتري كه از نقاط مختلف تهران و محله هاي ديگر آمده بودند. آوازه و شهرت بستني اكبر مشدي باعث شد كه برخي از سودجويان در چند نقطه ديگر تهران، مغازه هاي بستني فروشي داير كنند و تابلوي «شعبه اكبر مشدي» بر پيشاني مغازه خود برافرازند. مرحوم اكبر مشدي براي مقابله با اين سودجويي بالاي پيشخوان و پشت شيشه هاي بستني فروشي خود، دست نوشته هايي نصب كرده بود كه روي آن نوشته شده بود «اكبر مشدي شعبه ندارد».
حجت الاسلام قرائتی در جلسه این هفته از سلسله مباحث درسهایی از قرآن درباره اختلاط دختر و پسر در دانشگاه ها و اثرات آن گفت:
من گاهی خندهام میگیرد، میگویم: مدرسه دختر و پسر از هم جداست. راهنماییها که هنوز شهوت ندارند، از هم جداست. دبیرستانیها که شهوتشان شکوفا میشود، آنها هم از هم جداست، دانشجو که شهوتش گر میکشد، مختلط است. آنوقت خنده دار این است که یک مشت دکتر در یک اتاق نشستند، من از این دکترها خندهام میگیرد. اسمش را اسلامی کردن دانشگاه میگذارند. دختر و پسر را قاطی هم کردند، در اتاق نشستند موز میخورند.
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار مسئولان نظام و قشرهای مختلف مردم، با تبریک عید شریف مبعث به ملت ایران و امت اسلامی، بعثت پیامبر اکرم (ص) را بزرگترین نعمت الهی و برترین و پربرکت ترین روزهای سال خواندند و تأکید کردند: بیداری اسلامی ملتهای منطقه، حرکتی در مسیر نبوی است و ملتهای مسلمان و ملت بزرگ ایران، با هوشیاری اجازه نخواهند داد امریکایی ها و صهیونیستها، با ایجاد اختلاف و حیله های دیگر، این حرکت عظیم را منحرف و یا بر آن موج سواری کنند.
به گزارش رجانيوز، متن كامل اين بيانات در ادامه آمده است:
اشاره: آسمانيترين مرد تاريخ بود، مردترين مرد، جاودانهترين واژه زيبابخش زندگي و مرامش هميشگيترين راه و مرام براي انسانهاي پس از او. اگرچه 14 قرن از رفتنش ميگذرد اما زندهترين و شادابترين فصلهاي زندگي را از جزء جزء ديباچه درخشان حيات او ميتوان يافت. پيامآوري كه شهابگونه در همه اعصار و قرون تاريكي، بايدها و نبايدها و راهها و بيراههها را بر بشريت نمودار ساخت. آنچه پيش روي شماست، گزيدهاي از نوشتار استاد رحيمپور ازغدي است که در کتاب «محمد (ص)؛ پيامبري براي هميشه» آمده است.
پس از اعلام "مطروحه" رهبر معظم انقلاب در دیدار شاعران با عنوان "جانباز شهید"، آقای بيت الله جعفري با سرودن شعری به استقبال رفت:
گشت جانباز عشقِ ولايت، فاطمه(س) روح و ريحانهي دل
مانده دُرجِ دو دستانِ مولي، خالي از درّ و دردانهي دل
باغ جانبازي آن روز گل كرد، لاله تا لاله آتش برآمد
آسمانْ نيلي از داغشان شد، فاطمه بود و گلخانهي دل
يك مفتي وهابي سعودي در پاسخ سوالي درباره افراد تاركالصلاة و وظيفه افراد در مقابل آنان مدعي شد كه اين افراد را بايد دور كرد و اگر توبه نكردند كشتن آنان نيز واجب است
دکتر علیرضا مجیدی در وبلاگ «یک پزشک» نوشته است: گوگل پلاس، از سهشنبه به صورت «بسیار» محدود در دسترس شمار اندکی از کاربران قرار گرفته است. این پروژه حاصل یک سال تلاش تیم گوگل به رهبری معاون ارشد شرکت گوگل در امور شبکههای اجتماعی به نام «ویک گاندروتا» است.
جانشين فرمانده نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران گفت:اصراركنندگان به استفاده مجدد از تجهيزات ماهواره اي به مراجعه قضايي معرفي مي شوند
سردار' احمدرضا رادان' در گفت وگو با خبرنگاران در شهركرد افزود:آنچه در اين مرحله مدنظر نيروي انتظامي است، برخورد با تجهيزات دريافت امواج ماهواره از جمله ديش هايي است كه در معرض ديد عموم قرار گرفته اند.
وي گفت: نيروي انتظامي در اين مرحله به حكم اخلاق،خود را ملزم مي دانست كه براي جمع آوري اين تجهيزات به منازل مردم وارد نشود.
روز گذشته مجید انصاری از اعضای مجمع روحانیون مبارز در گفتگو با سایت جماران و آینده به بیان روایت مغلوطی از نحوه برکناری شهید سید اسدالله لاجوردی از دادستانی انقلاب نمود و این عمل را به امام خمینی منتسب کرد. او همچنین از گزارشش درباره نحوه برخورد با زندانیان در زندان اوین سخن گفته بود.
حجتالاسلام پناهيان در آيين گراميداشت شهداي هفتم تير گفت: امروز حرف اصلی ما به مردم عالم باید «دعوت به اسلام» باشد. اهل رسانه و فیلمسازان مسلمان باید رسماً همۀ مردم عالم را به اسلام دعوت کنند. با صدای بلند به جهانیان بگویند: «اگر آزادی میخواهید، اگر صلح میخواهید و اگر عدالت میخواهید، تمام اینها در اسلام نهفته است و فقط با اسلام تحقق خواهد یافت. تنها اسلام است که میتواند همه اینها را تأمین نماید. بدون اسلام از هیچ راه دیگری به هیچ یک از اینها نخواهید رسید.»
حجت الاسلام و المسلمین محمدی گلپایگانی' رییس دفتر رهبر انقلاب از نگرانی آیت الله خامنه ای درباره اقامه نشدن نماز صبح در مساجد خبر داد
رادیو نمایش روز گذشته در حالی با حضور رئیس سازمان صداوسیما افتتاح شد که سال گذشته رئیس شورای نظارت بر این سازمان در نامهای به ضرغامی نکاتی را در مورد مرکز نمایشی گوشزد کرده بود که بهنظر میرسد این موارد اکنون که این مرکز قرار است در قالب یک شبکه رادیویی مستقل فعالیت کند، اهمیت بیشتری پیدا میکند.
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار رئیس و مسئولان عالی قوه قضاییه و جمعی از قضات و کارکنان دستگاه قضایی، صبر همراه با بصیرت در مقابل سختی ها را عامل اصلی پیشرفت حرکت رو به جلوی ملت ایران در 33 سال گذشته ارزیابی کردند و با اشاره به نیاز قوه قضاییه به دو رکن مهم اقتدار و اعتماد عمومی افزودند: هرگونه اقدام و یا القای تشکیک برای زیر سؤال بردن فعالیتها، گزارشها و آمارهای مسئولان عالی سه قوه بویژه قوه قضاییه، اقدامی نادرست، ضداعتماد عمومی و برخلاف مصالح کشور است و همه مسئولان، صاحبان تریبون ها و رسانه ها باید به این موضوع مهم کاملاً توجه کنند.
سوم تیرماه 84 یکی از مقاطع تاریخی بعد از انقلاب اسلامی است. برهه ای که در آن، گفتمان اصیل عدالتخواهی با کسب اکثریت قابل توجه آرای مردم توانست پس از سالها، مدل جدیدی از حاکمیت برآمده از دل مردم را ارائه کرده و اینچنین بود که دولت نهم به اذعان تمامی دلدادگان به آرمان های انقلاب اسلامی، توانست فصل نوینی از خدمت و توجه به مستضعفین را در جامعه پایه گذاری کند.
بيست وهشتمين اثر کيميايي هم در ادامه ديگر آثار او روي پرده رفته و اين در حالي است که جرم از چند لحاظ قابل بررسي است. کيميايي در جرم پس از مدت ها به سراغ زوج قهرماني رفته و اين بازگشتي به آثاري مثل قيصر و گوزن هاست که قهرمان نقش اول فيلم يک رفيق همراه و همکار دارد. رضا سرچشمه به همراه رفيق صميمياش ناصر در ازاي دريافت پول دست به آدمکشي و ترور مي زنند که در يکي از اين ترورها به علت تير خوردن پاي دوستش از فرار باز مي مانند و با لات منشي دوستش را فراري داده و خودش مي ايستد و روانه زندان مي شود و...
سوم تیرماه 84 یکی از مقاطع تاریخی بعد از انقلاب اسلامی است. برهه ای که در آن، گفتمان اصیل عدالتخواهی با کسب اکثریت قابل توجه آرای مردم توانست پس از سالها، مدل جدیدی از حاکمیت برآمده از دل مردم را ارائه کرده و اینچنین بود که دولت نهم به اذعان تمامی دلدادگان به آرمان های انقلاب اسلامی، توانست فصل نوینی از خدمت و توجه به مستضعفین را در جامعه پایه گذاری کند.
از «بني اميه» تا «بني فتنه» ! (حسين شريعتمداري)
1- بعد از جنگ جمل و شكست سخت پيمان شكنان، معاويه كه خود در برپايي فتنه جمل نقش برجسته و موثري داشت و اكنون آرزوي پيروزي بر حكومت عدل علي(ع) را بر باد رفته مي ديد، براي ترديدافكني در دل مومنان به سرزنش آنان روي آورد. معاويه در شام و عوامل حكومت بني اميه در جاي جاي جهان آن روز اسلام، اين ساز بد صدا را كوك كرده بودند كه اگر طلحه و زبير، آنگونه كه علي(ع) مي گويد، از صراط مستقيم اسلام خارج شده بودند و پيكار با آنان ضرورت داشت، چرا پسر ابوطالب(ع) پيش از اين، نه فقط آن دو را بيرون از دايره حق نمي دانست، بلكه ايثار و فداكاري آنان در ركاب رسول خدا(ص) را نيز مي ستود و به زبان و قلم و قدم از آن دو حمايت مي كرد؟! پاسخ اين سؤال، روشن بود و كمترين ابهامي نداشت. مادام كه طلحه و زبير در مسير اسلام گام مي زدند و از صراط مستقيم الهي بيرون نرفته بودند، به حكم اسلام و منطق عقل و ايمان، در حلقه ياران به حساب مي آمدند و اما، هنگامي كه به زياده خواهي روي آوردند و با تحريك دشمنان پاي از صراط مستقيم الهي بيرون كشيده و به مخاصمه با حاكميت عدل صف آراستند، مقابله با آنان ضرورتي غيرقابل اجتناب بود... «حق» همان بود كه از آغاز بود و تغييري نكرده بود. اين طلحه و زبير بودند كه تغيير كرده بودند و ديگر طرفدار حق نبودند، بلكه به مقابله با آن نيز آمده بودند. از اين روي، مردمان مومن و خداجويي كه در ركاب امير مومنان(ع) به روي پيمان شكنان شمشير كشيدند و چشم فتنه را بيرون آوردند، نه فقط قابل ملامت نبودند كه ژرفاي بصيرت آنان در تميز به موقع سره از ناسره، شايسته بيشترين تقدير و تقديس و مثال زدني نيز بود.
مدیرمسئول کیهان در این یادداشت آورده است:
به دنبال بیانیه سازی برخی از رسانهها با عنوان حمایت طلاب قم از توقیف نشریه 9 دی، جمعی از فضلا و طلاب حوزه علمیه قم با انتشار بیانیهای خطاب به رئیس دادگاه ویژه روحانیت، خواستار برخورد با عاملین انتشار بیانیههای جعلی به نام طلاب و همچنین سید محمد خاتمی به دلیل رفتار موهنانه نسبت به لباس مقدس روحانیت شدند.
متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:
با كدام محاسبه ؟ ! (نكته.حسين شريعتمداري)
شنيده ها حاكي است برخي از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي كه در تصويب شرط «فوق ليسانس» براي نامزدهاي نمايندگي مجلس نقش موثري داشته اند، اكنون كه متوجه شده اند اين شرط غيرمنطقي مانع نامزدي بسياري از نمايندگان تصويب كننده اين طرح نيز خواهد شد، براي استثناء كردن خود از شمول اين شرط دست به تلاش گسترده و فشرده اي زده اند.
سوم تیرماه ۸۴ یکی از مقاطع تاریخی بعد از انقلاب اسلامی است. برههای که در آن، گفتمان اصیل عدالتخواهی با کسب اکثریت قابل توجه آرای مردم توانست پس از سالها، مدل جدیدی از حاکمیت برآمده از دل مردم را ارائه کرده و اینچنین بود که دولت نهم به اذعان تمامی دلدادگان به آرمانهای انقلاب اسلامی، توانست فصل نوینی از خدمت و توجه به مستضعفین را در جامعه پایه گذاری کند. به گزارش رجانیوز، اما شاید یکی از مهمترین نکات مورد توجه، گفتمان عمومی حاکم بر مواضع و سخنان دکتر احمدینژاد در فضای انتخاباتی سال ۸۴ بود؛ برههای که هر یک از کاندیداها با توسل به شعارها و ادبیات خاص سیاسی خود سعی در جلب آرای ملت داشتند و در این بین از میان شعارهای «کار و سازندگی»، «۵۰ هزار تومان برای هر ایرانی»، «دولت رفاه»، «دموکراسی»، «هوای تازه»، «زندگی خوب برای هر ایرانی» و...
مراسم چهارمین سالگرد خاکسپاری شهدای گمنام جنگ تحمیلی در کهف الشهدای محله ولنجک شمیرانات پنجشنبه شب همراه با قرائت دعای کمیل برگزار شد.
6 سال از سوم تیر 84 میگذرد. رخداد عظیم و شگفتی که یکی از فرازهای اساسی تاریخ پر فراز و نشیب و عبرت آموز جمهوری اسلامی ایران و چه بسا تاریخِ سراسر نکته و تأمل این مرز و بوم به شمار میآید. سوم تیر 84، محمود احمدی نژاد، شهردار تهران، از راه نرسیده، در رقابت سخت و طاقت فرسای سیاسی نهمین دوره ریاست جمهوری، بر سیاستمدار کهن و پرتجربه ی سه دهه حیات حکومت جمهوری اسلامی، و بر رئیس خود در دوران سازندگی، اکبر هاشمی رفسنجانی پیشی گرفت.
سوم تیرماه 84 یکی از مقاطع تاریخی بعد از انقلاب اسلامی است. برهه ای که در آن، گفتمان اصیل عدالتخواهی با کسب اکثریت قابل توجه آرای مردم توانست پس از سالها، مدل جدیدی از حاکمیت برآمده از دل مردم را ارائه کرده و اینچنین بود که دولت نهم به اذعان تمامی دلدادگان به آرمان های انقلاب اسلامی، توانست فصل نوینی از خدمت و توجه به مستضعفین را در جامعه پایه گذاری کند. اما شاید یکی از مهم ترین نکات مورد توجه، گفتمان عمومی حاکم بر مواضع و سخنان دکتر احمدی نژاد در فضای انتخاباتی سال 84 بود. برهه ای که هر یک از کاندیداها با توسل به شعارها و ادبیات خاص سیاسی خود سعی در جلب آرای ملت داشتند و در این بین از میان شعارهای "کار و سازندگی"، "50 هزار تومان برای هر ایرانی"، "دولت رفاه"، "دموکراسی"، "هوای تازه"، "زندگی خوب برای هر ایرانی" و... در نهایت انتخاب ملت شعار "دولت اسلامی" بود. گفتمانی که محمود احمدی نژاد با شجاعت آن را مطرح کرد و بر خلاف دیگر کاندیداها نه به دام دوگانه گویی افتاد و نه شعارهای زردی که کمترین سنخیتی را با آرمان های اصیل انقلابی نداشت. از این رو اکثریت ملت با انتخاب تاریخی خود در دو مرحله (27 حرداد و 3 تیر) رییس جمهور جدید ایران اسلامی را برگزیدند. انتخابی که عمق فهم و درایت سیاسی ملت را نشان می داد و در دل خود فقط انتخاب یک رییس جمهور نبود، بلکه بازگشت به همه آرمانهایی بود که پیش از این مردم در بهمن ماه 57 آنها را فریاد زده بودند. در این زمینه، رجانیوز در سلسله گزارش هایی برای یادآوری فضای حاکم بر عرصه سیاسی کشور در خرداد و تیر 84 که منجر به انتخاب تاریخی ملت شد، در قسمت نخست، ضمن بازنشر گفتمان حاکم بر ادبیات احمدی نژاد در آن برهه که تعابیر دینی و انقلابی بیش از هر زمان دیگری نمود داشت، به مقایسه نانوشته این گفتمان با گفتمان فعلی حاکم بر دولت و عناصر نفوذی آن می پردازد و امیدوار است رییس جمهور ضمن جداسازی خود از این جریان، به خاستگاه اصیل و انقلابی خود و جریان سوم تیر تأکید کند.