برچسب ها : کاهش دلار, کار بانک مرکزی, محمود بهمنی, ,
محمد سرشار: تاکنون جمهوري اسلامي ايران، تجربه برگزاري 11 انتخابات رياست جمهوري را داشته که نخستين آنها در سال 1358 برگزار شده است. به جز دورههاي دوم و سوم که به دليل ترور دومين رييسجمهور ايران، در يک سال، يعني سال 1360، برگزار شد؛ ديگر دورههاي رياست جمهوري در بازههاي زماني چهار ساله برگزار شدهاند.
«آن چیزهائی كه امروز برای دولت و برای رئیسجمهور نقاط قوّت محسوب میشود، اینها باید در رئیسجمهور بعدی وجود داشته باشد، اینها را باید در خود تأمین كند؛ آن چیزهائی كه امروز نقاط ضعف شناخته میشود ــ كه ممكن است شما بگوئید، من بگویم، دیگری بگوید ــ این نقاط ضعف را باید از خود دور كند.»
گزارش کامل صابر از به خاک وخون کشیدن شیعیان درمصر
وقتی فرشته قاضی آچمز می شود
پاسخ قاطع شریعتمداری به یاوه گوییهای یک خبرنگار ضدانقلاب
از سایر مسئولان نظام نیز توقع می رود دقیقا همان رفتاری را با خبرنگارانی همچون فرشته قاضی انجام دهند، که حسین شریعتمداری انجام داد زیرا مصاحبه با چنین خبرنگارانی که نه به امانت پایبندند، نه به استقلال میهن خود و نه به اصول حرفه ای خبرنگاری، اشتباه محض است.
یادداشت 598:
نقدی بر شبهات مطرح شده درباره خوارج و انتخابات 92
ابوالفضل امامی
درآمد
آقای سوزنچی که گاه و بیگاه مطالب خوبی در تحلیل مسائل روز بیان می کنند، در مطلب عجیبی به نکات مغشوشی در بررسی وضعیت خوارج و تطبیق آن به شرایط انتخابات ریاست جمهوری 92 پرداخته است. این مطلب هر چند با دو خط تواضع ایشان در احتمال اشتباه وی همراه است، ولی در متن نوشته اعتماد به نفس محسوس و داوری های قطعی و البته اشتباه دیده می شود. خلاصه حرف ایشان این است که خوارج هنگامی خوارج شدند که بعداً در تحلیل ماجرای حکمیت، دچار اشتباه شدند و در پی همین اشتباه دوم، از زیر پرچم ولایت خارج شدند. پس ما هم اگر در تحلیل اشتباهات اصولگرایی در ماجرای انتخابات 92 دچار اشتباه دیگری بشویم، ممکن است به خطر خارجی گری دچار شویم.
قامتبرافراشته در برابر انحراف
مبناي مشروعيت حکومت ديني
مرتضي رضائيان
يکي ديگر از مواردي که جريان موسوم به اصلاح طلب در دوران مسؤوليت خويش بر آن تاکيد ميکردند، ناديده گرفتن مبناي ديني مشروعيت حکومت اسلامي بود؛ چه اين که آنها با خلط ميان دو مقوله مشروعيت و مقبوليت هرگونه مشروعيتي را تنها برآمده از خواست مردم ميدانستند. براي مثال مهدي کروبي ميگفت: «مشروعيت فقط وفقط بر اساس راي مردم است. اگر راي مردم معيار نباشد، هيچ کس در حکومت ديني و جمهوري اسلامي مشروعيت ندارد.»(1)
هیچ جریان سیاسی حق ندارد استکبارستیزی را از ما بگیرد
به گزارش صابرنیوز به نقل از فارس، آیتالله سید احمد علمالهدی دقایقی پیش در اجتماع عظیم منتظران ظهور در محل میدان شهدای مشهد با بیان اینکه غیر از خدا هیچ کس زمان دقیق فرج و ظهور امام عصر(عج) را نمیداند، اظهار داشت: اگر استکبارستیزی در دنیا حاکم نشود، امام عصر(عج) نیز ظهور نخواهند کرد.
آمریکا و کشورهای غربی معتقد هستند که ایران باید جهت گیری خود را در سیاست های کلان تغییر دهد.
سرانجام پس از گذشت ماهها از اعلام ضرورت خلق حماسه در سال 92، زمان وقوع اين حماسه بزرگ فرارسيد. ملت ايران با خلق اين حماسه بزرگ باز هم به دنيا نشان دادند که با تمام قدرت از دستاوردهاي انقلاب دفاع خواهند کرد. حضور پرشور و حماسي آنها در پاي صندوقهاي راي پس از تحمل شرايط سخت تحريمها نشان داد که ملت ايران در راهي که انتخاب کرده، استوار ايستاده است و در حمايت از نظام و انقلابش لحظهاي ترديد نخواهد کرد. اين حضور معنا دار نشان ميدهد که هر گاه اين ملت احساس کند دشمنانش به دنبال ضربه زدن به اين ميراث بزرگ امام راحل و شهداي والا مقام برآيند، با تمام قوا در صحنه حاضر خواهد شد. و البته در ادامه راه نيز چنان چه کساني بخواهند راه ديگري غير از راهي که امام(ره) و مقام معظم رهبري ترسيم کرده اند بپيمايند، با تمام قدرت وارد صحنه خواهند شد؛ همان گونه که در گذشته هم اين حميت و غيرت را از خود نشان داده اند. در باره اين انتخابات و تحليل آراء توجه به چند نکته خالي از فايده نيست.
قابل توجه مدعيان اصلاحات
اخلاق انتخاباتي را از اصول گرايان ياد بگيريد
قاسم روانبخش
در تحليل و مقايسه انتخابات رياست جمهوري سالهاي 76، 84، 88 و 92 درسهاي متعددي وجود دارد که براي آينده کشور و جريانهاي سياسي مفيد است:
حرف رأي مردم چه بود؟
علي شيرازي
يازدهمين انتخابات رياست جمهوري در روز جمعه 24 خرداد ماه 92 با شور و شعف وصف ناپذيري برگزار گرديد و ملت ايران با حضور 72.7 درصدي خود حماسهاي بزرگ را رقم زد. 36704156 نفر در اين انتخابات راي دادند و آقاي حسن روحاني از ميان شش نامزد انتخابات، با 18513326 راي به عنوان هفتمين رئيس جمهور اسلامي ايران انتخاب گرديد.
مدعيان اصلاحات، بدهکار آقاي روحاني هستند
پيروزي آقاي دکتر حسن روحاني در انتخابات پرشور و حماسي اخير، بلافاصله بعد از اعلام نتيجه انتخابات با تحليلها و گمانهزنيهاي فراوان و متفاوتي در داخل و خارج کشور روبرو شد. بيشترين حجم اين تفسيرها به دو موضوع «احتمال تغييرات جدي در سياستهاي کلان نظام» و «نقش و تاثير اين انتخاب بر آرايش سياسي احزاب و جريانات داخلي» اختصاص داشت که هنوز هم ادامه دارد. يادداشت پيش روي اشارهاي گذرا به نکات ياد شده دارد.
توصیههای مهم آیتالله مکارم به رییس جمهور منتخب
آیت الله مکارم شیرازی علت عدم موفقیت دولت فعلی با وجود دوندگی های بسیار را جدا شدن از روحانیت، مجلس، رهبری...
به گزارش صابرنیوز به نقل از جهان، حضرت آیت الله مکارم شیرازی عصر دیروز در دیدار هیات نمایندگی رییس جمهور منتخب، با تبریک اعیاد شعبانیه و میلاد حضرت بقیه الله الاعظم حضرت امام مهدی(عج) به بیان نکاتی درباره انتخابات پرداخت.
انجمني که با سوءاستفاده از صنف روزنامهنگاران به حلقه واسط شبکه براندازي تبديل شده بود نميتواند براي سوءاستفاده سياسي بازسازي شود.
یکی از پژوهشگران فرقه ضاله بهائیت، نسبت به روشهای جدید این فرقه هشدار داد و گفت: مسئولین باید پس از شناسایی آسیبهایی که سبب نفوذ فرقه های انحرافی مثل بهائیت در بین جوانان و سایر گروه های اجتماعی شده، ابزارهای مقابله را آماده کنند چون منشأ بسیاری از این فرقه ها سیاسی است و اساسا این فرقه ها را برای سلطه یابی بر جهان سوم و کشورهای اسلامی طراحی کردند و امروز با شیوه ها و ابزارهای مختلف برخی جوانان ما را گرفتار می کنند.
ارائه تحليلهاي سست و توام با لغزخواني روزنامههاي دولتي در حالي است که فهرست حاميان دولت در انتخابات شوراها يکي از بدترين نتايج ممکنه را کسب کرد.
سخنگوی حزب اعتدال و توسعه با بیان اینکه چینش دولت یازدهم در مرحله مقدماتی است، گفت: دولت روحانی در شرایط فعلی باید دولت بااقتداری باشد، بنابراین میطلبد که وزرای آن از تجربه بالای سیاسی و مدیریتی برخوردار باشند.
کلید خوردن فاز جدیدی از تخریب ها علیه علامه مصباح یزدی در رسانه های زنجیره ای/ علامه بصیر فقط به علت "عمل به تکلیف شرعی" مورد عتاب دوست و دشمن قرار میگیرد! +سند
میثم شاهدی
یکی از تفاوت های نظام سیاسی جمهوری اسلامی با نظام های رایج دموکراتیک در جهان، وجود نهاد ولایت فقیه در رأس حکومت است. در سیستم های انتخاباتی مرسوم دنیا، احزاب در رقابت با یکدیگر تلاش دارند تا مزیت نسبی های مادی و یا شبه مادی خود را برای اساس بزاق رأی دهندگان تنظیم کنند. طبعا هر کس بیشترین شیرینی را زیر زبان مردم ایجاد کند، رأی بیشتری را هم از صندوق صید خواهد کرد. لذا انتخابات در جهان، بیشتر یک صنعت جذب رأی شمرده می شود. اما در جمهوری اسلامی ولی فقیه در کنار کارویژه های نهادی معینی که دارد، در کلان اداره جمهوری اسلامی، موظف به راه بری جامعه اسلامی در سبیل نجات است. طبعا این راهبری مربوط به مسائل جزوی و خرد جامعه نیست. بلکه مربوط به عناوین اصلی و بنیادین حیات سیاسی و اجتماعی کشور و ملت است. یکی از امور بسیار مهم و حیاتی در نظام جمهوری اسلامی شیوه انتخاب کاندیدا و معیارهای انتخاب کاندیدای اصلح است.
انگار چهار سال زمان لازم بود تا به قول دکتر حداد عادل، "سیاهی دروغ تقلب بر زغال بماند" و اهالی اصلاحات هم اعلام کنند که آنچه جشن تاریخی مردم سالاری دینی در سال 88 را به مقطعی برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی تبدیل کرد، دروغی بیش نبوده است.
جمعی از اعضای ادوار جنبش عدالتخواه دانشجویی در بیانیه ای به بررسی نتایج یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری و راهکارهای پیش رو پرداختند. متن این بیانیه در ادامه می ايد:
محمد رستگارفر
ألْحَمدُللهِ رَبِّ الْعالَمين. حماسه سياسي 92 به كوري چشم دشمنان انقلاب اسلامي و با حضور چشمگير و حداكثري مردم در شرايطي كه نظام اسلامي در پيچ تاريخي خود به سر مي برد رقم خورد. جدا از اينكه چه كسي با چه رويكردي به عنوان رئيس جمهور وارد عرصه مديريت اجرايي كشور شد، اصل مشاركت %7/72 رأي قاطعي به نظام جمهوري اسلامي مبتني بر ولايت مطلقه فقيه بود.
پرونده فساد اقتصادی موسوم به “سادات” در سال 84 با بیش از 120 هزار شاکی و 3 هزار متهم تشکیل شده که هنوز 50 هزار نفر از شاکیان این پرونده بلاتکلیف هستند.
آن روزی که همه فعالان سینمایی جبهه انقلاب اسلامی در شوک پیامکهایی بودند که به دستشان میرسید و خبر از اهدای سیمرغ جشنواره فیلم فجر به «پگاه آهنگرانی» میداد، مسئولان دولت دهم لبخند میزدند و از فتح الفتوح خود درباره جذب حداکثری و علاقهمند کردن هنرپیشگان سینما به انقلاب اسلامی با این اقدام خود سخن میگفتند؛ اقدامی که اکنون دولت میتواند محصول آن را برداشت کند.
"خرمشهر آزاد شد" این خبر نتیجه عملیات بزرگى با عنوان بیت المقدس بود كه با نیرویى متشكل از دلیرمردان نیروى زمینى ارتش جمهورى اسلامى ایران، جان بركفان سپاه پاسداران انقلاب اسلامى، سلحشوران بسیجى و با پشتیبانى نیروهاى هوایى و دریایى ارتش، جهاد سازندگى به مدت 26 روز از 10 اردیبهشت ماه1361تا 3 خرداد همان سال به اجرا درآمده بود.
حضور بیش از 72% درصد مردم پای صندوقهاي رأی بدون شک حماسه سیاسی مورد نظر مقام معظم رهبری را تحقق بخشید. انقلاب را برای چند سال دیگر بیمه کرد. نشان داد مردم به نظام و رهبری اعتقاد عمیق قلبی دارند و امیدوار به آینده هستند. نشان داد مردم نظام و کشورشان را جانانه دوست دارند.
آیتالله علمالهدی در خطبههای نماز جمعه مشهد گفت: باید از ادب و انسانیت نامزدهایی که در انتخابات رای نیاوردند اما با تواضع نتیجه را پذیرفتند و انتخابات را زیر سوال نبردند تشکر کرد. انتخابات 24 خرداد نشاندهنده اوج جنایت فتنهگران در سال 88 بود.