![](http://www.rajanews.com/Files_Upload/95651.jpg)
برچسب ها : واکنش شورای تبلیغات اسلامی, واکنش به یادداشت روانبخش, پاسخ روانبخش به جوابیه, ,
یکی از کارهای اساسی و لازم در عرصه تدوین تاریخ دفاع مقدس، پاسخ به سوالات متعددی است که امروز در اذهان جوانان مطرح شده که بایستی به آنان پاسخی مستدل و منطقی از زوایا و ابعاد نهفته و مغقول مانده جنگ تحمیلی داده شود. بسته دفاع مقدس، که حاوی کتاب 30 پرسش 30 پاسخ پیرامون دفاع مقدس می باشد سوالات و شبهات مطرح شده را پاسخ می دهد.
حجت الاسلام رضا غلامی *
این روزها شاهد برخی هنجارشکنی های اجتماعی در بعضی نقاط کشور خصوصاً شهر تهران هستیم. معلوم است که عده قلیلی به نحو عامدانه و چه بسا سازماندهی شده در صدد کشف حجاب و عادی کردن این عمل قبیح در کشور هستند غافل از اینکه در یک جامعه اسلامی این قبیل هنجارشکنی ها از سوی خود مردم تحمل نخواهد شد.
دکتر محمد سلیمانی*
رهبر معظم انقلاب و ولی امر مسلمین در نماز پرشکوه عید فطر بر ضرورت انتخاب وزرای صالح اشاره و تأکید کردند: «انشاالله به زودی و با انجام وظیفه مجلس شورای اسلامی در انتخاب وزرای صالح، دولت جدید نیز تشکیل میشود و با همراهی مردم کارهای بزرگ مهم و دشواری را که حاوی منافع بزرگی است به بهترین وجه انجام خواهند داد.» اجازه میخواهم چند نکته را در این مورد به عرض ملت شریف برسانم:
آیتالله مصباح یزدی با بیان اینکه آزمونهای الهی عیار ایمان و خلوص افراد را مشخص میکند، گفت: عمل به تکلیف الهی، پیروی از فرمان خداوند با جان و دل است.
دبیر سیاسی هفته نامه پرتو بیان داشت: این ماجرا دقیقا مثل قضیه آقای احمدی نژاد و فاضل لاریجانی است و گزارش قرائت شده جز اتهام چیزی نیست.
انتظار آن است که.../یادداشت روز کیهان
1-هفت سال پیش- 4 آذرماه 1385- در یادداشتی با عنوان «درسی از ابوترابی» به خاطرهای از آن شهید بزرگوار اشاره کرده بودیم، که تکرار آن با توجه به مسائل این روزها و رسالت خطیری که نمایندگان محترم مجلس برعهده دارند، میتواند درسآموز باشد. بخوانید!
امیر حسین قاضیزاده، نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی و سخنگوی "جبهه پایداری" با حضور در «خبرگزاری نسیم» در گفتگویی تفصیلی ضمن بررسی فضای سیاسی کشور، پاسخگوی سوالات خبرنگاران بود که متن کامل این گفتگو به شرح زیر است:
سیدمجتبی موسوی
این روزها چیزی که زیاد شنیده می شود اعتدال است. بهتر است بگوییم چیزی که شنیدنش از حد اعتدال خارج شده است اعتدال است. اعتدال را باید به همان معانی عامش یعنی میانه روی و دوری از افراط و تفریط معنا کرد. یعنی اعتدال در مقابل افراط و تفریط است. امام صادق علیه السلام می فرمایند : میانه روی چیزی است که خدا آن را دوست داردو زیاده روی چیزی است که خدا ان را دشمن دارد. در حدیثی دیگر امیرمومنان، که ویژگی های پیامبر اکرم را ذکر می کنند؛ می فرمایند: «روشش اعتدال، طریقه اش رشد، کلامش جدا کننده حق از باطل و حکمش عدل است.» این یعنی که اعتدال و میانه روی ریشه ای دینی دارد و علاوه بر اینکه عقل نیز تصدیق گر آن به عنوان روش مناسب حکومت داری است؛ نقل نیز آن را تایید کرده است.
استاد اخلاق حوزه علمیه با تاکید بر این که باید در مقابل توهینها و زخمزبانهای دیگران و نیز بلاهایی که نازل میشوند مقاومت کند، گفت: صبر برای همه انسانها حتی کاملترین آنها هم مورد نیاز است و آنها به تدریج به مقام نیاز میرسند و اصالت و حیثیتی برای خود قائل نیستند.
علیرضا سلیمانی: مسئله پذیرش قطعنامه و پایان جنگ به واسطه برخی ملاحظات شاید تا به امروز از نقاط مبهم تاریخ انقلاب به شمار می رود. اما مجموعه ای از اطلاعات و مسائلی که توسط افراد دخیل در تصمیم گیری در این امر مهم طی چند سال اخیر مطرح شده می تواند کمی در روشن کردن صحنه و نقش افراد و گروههای مختلف کمک کند.در این نوشتار سعی بر آن بوده که با نقل تاریخ و مواضع خواص دخیل در این ماجرا، گوشه ای از این حادثه تلخ را بازخوانی کنیم.تاکید می کنم که محتوای این نوشته به معنای مقصر دانستن و یا القای تحمیل گری قطعنامه توسط اشخاص خاصی بر حضرت امام نیست.
مهدی خانعلیزاده
تخم روشنفکری در این مملکت از ابتدا به خطا کاشته شد و جنین ناقص آن هم به طرز فجیعی سقط شد؛ جنینی که نه پدرش مشخص است نه مادرش و هیچ عامل شناسایی هم ندارد. روشنفکری ایرانی زمانی به خطا رفت که شاملوی متنفر از مردم که افتخار میکرد به «شعرها یا خوبند یا مزخرف. اگر مزخرفند که چاپ کردن ندارند، و اگر خوبند، که حیف شعر خوب برای مردم.... پس از مردن، لاشه مرا در گورستان عمومی دفن نکنند. بگذارید دست کم پس از مرگ، آرزوی من، به دور ماندن از مردم وپلیدیهایشان، بر آید. مردمی که از ایشان متنفرم.»، شد نماد روشنفکری و آزاداندیشی. شاید به همین دلیل است که این روزها هر کسی قهوهٔ دارک اسپرسو مینوشد و سیگار مکبث دود میکند و متنها و شعرهای بیسر و ته میخواند یا میسراید، سریعا مفتخر به دریافت لقب روشنفکر میشود؛ یعنی هر چه بیخاصیتتر و افسردهتر، روشنفکرتر.
حجتالاسلام یوسفی
در پی ارائه بحثی توسط رئیس جمهور منتخب محترم جناب حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای دکتر حسن روحانی در تاریخ 15/4/92 در زمینه اعتدال اقتصادی، به منظور همفکری و همکاری علمی با دولت منتخب یادداشت تحلیلی از طرف جناب آقای حجت الاسلام و المسلمین آقای احمد علی یوسفی رئیس محترم انجمن علمی اقتصاد اسلامی حوزه علمیه قم ارائه شده که تقدیم میگردد.
حجت الاسلام و المسلمین دکتر احمد مبلغی در چهارمین گردهمایی سالانه امت واحده که با حضور طلاب و دانشجویان ایرانی و خارجی برگزار می شود، به نقد و بررسی فعالیت های تقریبی بین شیعیان و اهل سنت در سالهای اخیر پرداخته و ذهنیت های تاریخی طرفین از یکدیگر را مهمترین مانع نزدیکی مسلمانان به یکدیگر دانست.
رئیس موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره) با اشاره به امدادهای غیبی گفت: دبیرکل حزبالله بیان میکرد سربازان اسرائیلی گفته بودند ما سپاهیانی سفیدپوش و شمشیر به دست را دیدهایم که به سمت ما میآمدند و حمله میکردند.
کپیبرداری محض از غرب مشکل دانشگاههای ایران
پناهیان در هیئت شهدای گمنام مطرح کرد:
حسن ابراهیم زاده: وقتی به دردها و دغدغههای حاج احمد و موضعگیریها و سخنانش توجه میکنم، به این نکته میرسم که خروش و سکوت، گرسنگی و غذا خوردن، گریه و خنده و همه کار و رفتارش بازتاب جهانبینی و تصویری از ایدئولوژی اوست چرا که جهانبینی و ایدئولوژی توحیدی پایانی ندارد.
مدیر حوزه علمیه امام مهدی(عج) گفت: در حالی که نشسته بودیم و حرف میزدیم، یک دفعه بهلول گفت: «سبحان ربی العظِیم و بحمده». گفتیم: ذکر است که دارد میگوید! اما بعد از مدتی گفت: «السلام علیکم و رحمة الله و برکاته».
وحید جلیلی سردبیر نشریه راه، در جلسهای با عنوان «ظرفیتهای جمهوریت دینی، انتخاب و فرصتهای پیش رو» به بررسی و تحلیل نتایج انتخابات ریاست جمهوری و بایدهای جریان حامی گفتمان انقلاب اسلامی در دوره جدید پرداخت.
غلامعلی حدادعادل نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی که ریاست مجلس در دوره هفتم را نیز برعهده داشت با حضور در برنامه تلویزیونی «شناسنامه» به طرح خاطرات و ناگفتههایی از قبیل دوران مبارزاتی خود، دوره های مختلف مجلس و نحوه تعامل با رییس جمهور و نیز خصوصیات و ویژگیهای زندگی مقام معظم رهبری پرداخت که متن این گفتگو به شرح زیر است:
اشتباهات مرسی درباره اسرائیل، سوریه و اسلام زمینه ساز سقوط وی شد
امریکایی ها از تقسیم مردم مصر به دو دسته موافق و مخالف مرسی خوشحال هستند
اعتدال در عرصه سیاسی، همراهی با مواضع رهبری است
خطیب موقت جمعه تهران گفت: برخی کاندیداها به گونهای در رابطه با کشور اظهارنظر میکردند و جوری وانمود میشد که گویی کشور در عرصه اقتصادی ورشکسته است در حالی که چنین نیست.
فقر فرهنگي مصيبتبارتر ازفقر اقتصادي است
نماينده ولي فقيه در آذربايجان شرقي و امام جمعه تبريز گفت: فقر فرهنگي مصيبت بارتر از فقر اقتصادي است.