امانتداری و رفتار عادلانه و دور از تبعیض از نشانههای مهم ایمان است، چنانکه «خیانت به امانت» علامت نفاق است که شامل مواردی نظیر کتمان علم، تصاحب اموال مردم و اطاعت از رهبران غیر الهی میشود.
برچسب ها : سؤالهای روز قیامت, محسن قرائتی, ,
امانتداری و رفتار عادلانه و دور از تبعیض از نشانههای مهم ایمان است، چنانکه «خیانت به امانت» علامت نفاق است که شامل مواردی نظیر کتمان علم، تصاحب اموال مردم و اطاعت از رهبران غیر الهی میشود.
«اصول تزکیه؛ طرحی نو وجامع در بیان قواعد کلیدی رشدمعنوی و اخلاق اسلامی»عنوان سلسله جلسات سخنرانی حجت الاسلام پناهیان در شبهای ماه مبارک رمضان در مهدیه تهران است.
تعطیلات آخر هفته برای هر کس معنای خاص خودش را دارد. بعضی ها به زیارت اهل قبور میروند، برخی ترجیح میدهند از فرصت استفاده کنند و عطش ادبیات خود را با خواندن داستان و شعر سیراب کنند. نشستن پای منبر علما و بزم هیئت هم برنامه همیشگی بعضی دیگر است. البته سر زدن به مزار شهدا و صفا کردن با این زندگان حقیقی هم که جای خودش را دارد. افرادی هم هستند که با راحت شدن از مشغله های روزانه، به منابع خبری سرک میکشند تا از اوضاع و احوال زمانه بی خبر نمانند. ناگفته نماند که هیچ کس بدش نمی آید در آخر هفته لبخندی به لبش بنشیند. اما بعضی ها هم هستند که تا جایی که فرصت کنند، سعی میکنند همه این کارها را با هم انجام دهند. بسته جمعه بازار رجانیوز خوراک همچین افرادی است. نوش جان!
حمله اخیر نوه دختری امام (ره) و خواهر همسر محمد رضا خاتمی به حجاب زنان ایرانی، در سایت وابسته به بنیاد حفظ و نشر آثار حضرت امام (ره)، نشانه دور جدید تحریف و مقابله با اندیشههای آشکار امام راحل است که این بار تلاش شده است با توسل به اطرافیان و خویشاوندان ایشان و از طریق سایت وابسته به بنیاد نشر آثار حضرت امام (ره) صورت پذیرد.
حجتالإسلام و المسلمین كاظم صدیقی در گفتار زیر به این پرسش پاسخ میگوید كه آیا «خودسازی» از «جامعهسازی» قابل انفكاك است؟
چه فرقي بين حكومت ديني و حكومتهاي غير ديني و لائيك وجود دارد؟
آيا حكومت ديني يعني حكومت روحانيان؟
آيا رهبري در ايران كه دائمي است به جز چند استثناء مثل از دست دادن صلاحيت كه در آن زمان رهبر تغيير مي كند، تعارضي با جمهوريت ندارد؟
اينکه رهبري در ايران دائمي است به هيچ وجه صحيح نمي باشد ؛ بلکه آنچه در قانون اساسي بر اساس انديشه سياسي اسلام مشخص گرديده ، تصدي مسئوليت رهبري توسط فقيه جامع الشرايط منتخب نمايندگان مردم تا زماني است که داراي شرايط و صلاحيت هاي لازم باشد و اين موضوع نه تنها يک استثناء بلکه يک اصل مهم و داراي پشتوانه مستحکم ديني و عقلي مي باشد . که در عين حال هيچ گونه تضادي با جمهوريت ندارد . توضيح اينکه ؛ هر چند يکي از ويژگي هاي نظام جمهوري محدود بودن زمان تصدي مسئوليت هاي اجرائي يا قانونگذاري براي رئيس جمهور و ... ، در جهت جلوگيري از مفاسد قدرت و همچنين استفاده از نيروهاي جديد و کارآمد تر است ، اما با نگاهي دقيق به مباني و فلسفه ولايت فقيه ، شرايط و صلاحيت هاي لازمه ، مسئله مشروعيت و نظارت مستمر خبرگان بر وي و بالآخره نحوه برکناري وي ، همگي بيانگر اعمال ويژگي ها نظام جمهوري آنهم به صورت کاملاً دقيقتر و موثرتر پيرامون ولي فقيه مي باشد .
آيا غيرمعصوم مي تواند حجت بين خدا و انسان باشد؟
شرايط ولايت فقيه چيست؟ آيا علاوه بر اجتهاد، مرجعيت نيز از شرايط ولي فقيه است؟
شبه دور در بحث ولایت فقیه
واکنش فعالان سیاسی به برخورد دستگاه قضایی با فعالان ارزشی عرصه رسانه در روزهای اخیر مجددا رنگ و بوی جدیدی گرفته و در جلسه روز گذشته سخنگوی قوه قضاییه نیز از سوی خبرنگاران متعددی پیگیری شد.
رمز گشايي از كليدواژه اي كه هر از چندگاهي تكرار ميشود
هاشمي رفسنجاني در گفتگو با يك پايگاه خبري، اظهارات خود قبل از انتخابات رياست جمهوري دهم درباره شورای فقهی را تكرار كرد و با تاكيد بر تشكيل "شوراي فقهي براي مسايل عمده مديريتي كشور" بار ديگر باب موضوعی را که پیش از این پاسخش را گرفته بود باز کرد.
هفت سال پس از سوم تیر 84 /2
اتفاقی که سوم تیر 84 در جغرافیای سیاسی ایران اسلامی افتاد زمینه سازی تحولاتی بود که سالهای بعد ایران را در عرصه، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و بین المللی درگیر خود کرد. باز گشت به انقلاب اسلامی شاید مهمترین معنای انتخاب مردم در سوم تیر هفت سال پیش و پس از حاکمیت 16 ساله رویکردهایی غیر انقلابی و صرفا وارداتی و غربی بود.
پایگاه 598- روز گذشته بیست و هفتمین نشست از سلسله نشستهای "انقلاب اسلامی مخاطرات امروز و فردا" به همت موسسه ولاء منتظر و ستاد فرهنگی فجر انقلاب اسلامی در سالن همایش های مرکز پژوهشهای دفتر تبلیغات قم با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین میرباقری در موضوع تبیین نسبت انقلاب اسلامی و بیداری اسلامی و دکتر ایرانی در موضوع تحلیل فتنه سوریه برگزار شد.
نقد زیر ناظر به روش کلی مخالفان فلسفه و عرفان اسلامی است که پیش از این سرقفلی آن در اختیار جریان فکری با عنوان "مکتب تفکیک" بود و در حال حاضر نیز تا حدود زیادی همینطور است. در عین حال، اظهارات دو سال قبل آقای دکتر حسن عباسی نیز که بهتازگی فیلم آن منتشر شده در نقد فلسفه اسلامی و یکی از فیلسوفان معاصر بازتابهای زیادی داشت.
این جمله را بخوانید: کتاب «دغدغه های فرهنگی» متن و شرح یکی از بیانات مقام معظم رهبری درباره فرهنگ و هنر و نسبت آن با انقلاب اسلامی است.
آيت الله مجتبي تهراني
والحمد لله رب العالمین و صل الله علی محمد و آله الطیبین الطاهرین و لعنه الله علی اعدائهم اجمعین.
مولوی عبدالحمید حتی از منابع اهل سنّت هم خبر ندارد
چهل نکته از سيره پيامبر(ص)