منوی اصلی
موضوعات سایت
مطالب جدید
آرشیو مطالب
وصیت شهدا
وصیت شهدا
معرفی سایت

سایت خبری تحلیلی ولایتمداران سایتی است با هدف اشاعه فرهنگ ولایت پذیری و ولایت مداری و دفاع از حریم ولایت و ولایتمداران.
مطالب ثابت
همرزمان
نویسندگان
لوگوی دوستان
امکانات دیگر


آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 1892
بازدید دیروز : 24
بازدید هفته : 2059
بازدید ماه : 2109
بازدید کل : 115407
تعداد مطالب : 5454
تعداد نظرات : 280
تعداد آنلاین : 2




در اين وبلاگ
در كل اينترنت
چاپ این صفحه
ابر برچسب ها
نصرالله: روزي در مسجد الاقصي نماز مي‌خوانيم

 

دبيركل حزب الله لبنان با تاكيد بر اينكه "سرزمين پاك فلسطين به موطن و صاحبان اصلي خود باز خواهد گشت"، گفت كه به زودي در مسجدالاقصي نماز آزادي قدس را خواهيم خواند.



ادامه مطلب

برچسب ها : سید حسن نصرالله, نماز در مسجد الاقصي, دبيركل حزب الله لبنان, نماز آزادي قدس, روز جهاني قدس, ,
توسط : ولایتمداران |
مشروح سخنان رئيس‌جمهور و خطيب نمازجمعه تهران
راهپيمايي‌روز قدس در اولين‌سال‌مقارن‌بيداري‌اسلامي باشكوه‌تر از هميشه
 

 

راهپيمايي روز قدس،‌ امروز باشكوه تر از هر سال برگزار شد. مردم روزه‌دار تهران از ساعات اوليه صبح از مسيرهاي اعلام شده با شعارهاي ضدآمريكايي و ضداسرائيلي به سمت دانشگاه تهران حركت كردند. حضور گسترده مسئولين نظام در راهپيمايي روز قدس قابل توجه بود.



ادامه مطلب

برچسب ها : مشروح سخنان رئيس‌جمهور, خطيب نمازجمعه تهران, راهپيمايي‌روز قدس, سال‌ ‌بيداري ‌اسلامي, شعارهاي ضدآمريكايي و ضداسرائيلي, احمدی نژاد, شعار از نیل تا فرات, تسلط بر همه جهان, هولوکاست, دولت مستقل فلسطین, خامورميانه جديد, زمينه حضور ناتو, حجت الاسلام خاتمی, ,
توسط : ولایتمداران |
چرا مرگ بر بهشتي شعار مردم شد؟

 

جرياني كه آن روز عليه شهيد بهشتي و حزب جمهوري اسلامي برآشفت، امروز جريان روشنفكر بيماري است كه با ياري قلم به دستان فاسد و سخنگويان مزدور، گاهي به مباني ديني اسلام ناب و فرهنگ غني اهل بيت حمله مي‌كند و گاهي حاكميت دين و ولايت‌فقيه را زير سؤال مي‌برد.



ادامه مطلب

برچسب ها : چرا مرگ بر بهشتي شعار مردم شد؟, ,
توسط : ولایتمداران |
تقوای الهی؛ راه نجات از ناسیونالیسم جاهلی

 

در چهار قسمت پیشین، به ناسیونالیسم پرداختیم و مشخصاً در بخش پیشین «مکتب ایرانی» مورد بررسی قرار گرفت. اکنون بخش پایانی مجموعه مقالات «ناسیونالیسم ایرانی» (گرچه بهتر است بخوانید ناسیونالیسم ضدایرانی) با محوریت آیه ۲۶ سوره فتح و طرح احادیث و روایات پیرامون این آیه تقدیم می‌شود. امید است قلب نازنین امام عصر از ما خشنود باشد.



ادامه مطلب

برچسب ها : تقوای الهی, راه نجات, ناسیونالیسم جاهلی, مکتب ایرانی, ناسیونالیسم ایرانی, ,
توسط : ولایتمداران |
گفتاری از استاد رحیم‌پور ازغدی در باب شخصیت شهید مظلوم بهشتی
فضا بقدری سنگین بودکه انقلابی‌ها هم حاضر به دفاع از بهشتی نبودند/ بقای ارزش‌های انقلابی تا حد زیادی محصول مقاومت بهشتی است
 

 

متنی که در ادامه می‎خوانید گفتاری از استاد حسن رحیم‎پور ازغدی است که به مناسبت فرارسیدن هفتم تیر و شهادت سیدالشهدای انقلاب اسلامی و 72 تن از یارانش ایراد شده است.

استاد رحیم‏پور در این گفتار با اشاره به مقوله ترور از دیدگاه اسلام، به بررسی ابعاد شخصیتی شهید مظلوم بهشتی و همچنین ویژگی‎های انقلابی، اندیشه‌ای، تشکیلاتی و سیاسی وی پرداخته است.

رجانیوز این گفتار را به مناسبت فرا رسیدن سالروز شهادت آیت الله بهشتی و برای آشنایی هر چه بیشتر مخاطبین خود با ابعاد شخصیتی آن شهید مظلوم منتشر می‎کند



ادامه مطلب

برچسب ها : استاد رحیم‌پور ازغدی, شخصیت شهید مظلوم بهشتی, نظریه اقتصادی بهشتی, ,
توسط : ولایتمداران |

از «بني اميه» تا «بني فتنه» ! (حسين شريعتمداري)

1- بعد از جنگ جمل و شكست سخت پيمان شكنان، معاويه كه خود در برپايي فتنه جمل نقش برجسته و موثري داشت و اكنون آرزوي پيروزي بر حكومت عدل علي(ع) را بر باد رفته مي ديد، براي ترديدافكني در دل مومنان به سرزنش آنان روي آورد. معاويه در شام و عوامل حكومت بني اميه در جاي جاي جهان آن روز اسلام، اين ساز بد صدا را كوك كرده بودند كه اگر طلحه و زبير، آنگونه كه علي(ع) مي گويد، از صراط مستقيم اسلام خارج شده بودند و پيكار با آنان ضرورت داشت، چرا پسر ابوطالب(ع) پيش از اين، نه فقط آن دو را بيرون از دايره حق نمي دانست، بلكه ايثار و فداكاري آنان در ركاب رسول خدا(ص) را نيز مي ستود و به زبان و قلم و قدم از آن دو حمايت مي كرد؟! پاسخ اين سؤال، روشن بود و كمترين ابهامي نداشت. مادام كه طلحه و زبير در مسير اسلام گام مي زدند و از صراط مستقيم الهي بيرون نرفته بودند، به حكم اسلام و منطق عقل و ايمان، در حلقه ياران به حساب مي آمدند و اما، هنگامي كه به زياده خواهي روي آوردند و با تحريك دشمنان پاي از صراط مستقيم الهي بيرون كشيده و به مخاصمه با حاكميت عدل صف آراستند، مقابله با آنان ضرورتي غيرقابل اجتناب بود... «حق» همان بود كه از آغاز بود و تغييري نكرده بود. اين طلحه و زبير بودند كه تغيير كرده بودند و ديگر طرفدار حق نبودند، بلكه به مقابله با آن نيز آمده بودند. از اين روي، مردمان مومن و خداجويي كه در ركاب امير مومنان(ع) به روي پيمان شكنان شمشير كشيدند و چشم فتنه را بيرون آوردند، نه فقط قابل ملامت نبودند كه ژرفاي بصيرت آنان در تميز به موقع سره از ناسره، شايسته بيشترين تقدير و تقديس و مثال زدني نيز بود.



ادامه مطلب

برچسب ها : از «بني اميه» تا «بني فتنه» ! (حسين شريعتمداري), چهره واقعي جريان انحرافي, اعتراض اصولگرايان, ,
توسط : ولایتمداران |
شریعتمداری: اگر جریان نفوذی متهم باشد، شما که قطعا مجرمید!

 

مدیرمسئول کیهان در این یادداشت آورده است:

 
1- بعد از جنگ جمل و شكست سخت پيمان شكنان، معاويه كه خود در برپايي فتنه جمل نقش برجسته و موثري داشت و اكنون آرزوي پيروزي بر حكومت عدل علي(ع) را بر باد رفته مي ديد، براي ترديدافكني در دل مومنان به سرزنش آنان روي آورد. معاويه در شام و عوامل حكومت بني اميه در جاي جاي جهان آن روز اسلام، اين ساز بد صدا را كوك كرده بودند كه اگر طلحه و زبير، آنگونه كه علي(ع) مي گويد، از صراط مستقيم اسلام خارج شده بودند و پيكار با آنان ضرورت داشت، چرا پسر ابوطالب(ع) پيش از اين، نه فقط آن دو را بيرون از دايره حق نمي دانست، بلكه ايثار و فداكاري آنان در ركاب رسول خدا(ص) را نيز مي ستود و به زبان و قلم و قدم از آن دو حمايت مي كرد؟! پاسخ اين سؤال، روشن بود و كمترين ابهامي نداشت. مادام كه طلحه و زبير در مسير اسلام گام مي زدند و از صراط مستقيم الهي بيرون نرفته بودند، به حكم اسلام و منطق عقل و ايمان، در حلقه ياران به حساب مي آمدند و اما، هنگامي كه به زياده خواهي روي آوردند و با تحريك دشمنان پاي از صراط مستقيم الهي بيرون كشيده و به مخاصمه با حاكميت عدل صف آراستند، مقابله با آنان ضرورتي غيرقابل اجتناب بود... «حق» همان بود كه از آغاز بود و تغييري نكرده بود.


ادامه مطلب

برچسب ها : شریعتمداری, مدیرمسئول کیهان, جریان نفوذی متهم, مديريت جريان انحرافي و فتنه 88, ,
توسط : ولایتمداران |

 

بسم الله الرحمن الرحیم

 

اقرا باسم ربك الذى خلق، خلق الانسان من علق، اقرا و ربك الاكرم، الذى علم بالقلم، علم الانسان ما لم يعلم.

 سوره مبارکه علق ( آیه 1-5)

بخوان به نام پروردگارت كه آفريد. همان كه انسان را از خون بسته ‏اى خلق كرد. بخوان كه پروردگارت از همه بزرگوارتر است، همان كه به وسيله قلم تعليم نمود و به انسان آنچه را نمى‏دانست، ياد داد.

مبعث پیام آور وحی ، پیامبر نور ورحمت بر مسلمانان جهان مبارک باد

 



ادامه مطلب

برچسب ها : محمد(ص), مبعث, ,
توسط : ولایتمداران |
امام هادی و جریان های انحرافی

 

باز صفحه فیس بوک امام هادی رادیدم  و دلم خون شد.دیدم شهادتش نزدیک است خواستم از امام هادی بگویم زبانم نچرخید .به فکر فرو رفتم از امام هادی جز زیارت جامعه کبیره چیزی یادم نیامد باز شرمنده حضرت زهرا شدم،تازه اسمم را هم گذاشتم بچه شیعه ؛ از امام دهم شیعیان جز یک زیارت چیز دیگری به ذهنم نمیرسد .چیزی برای گفتن نداشتم تا اینکه چند شب پیش در محضر بزرگی نشسته بودم ایشان در مورد امام هادی سخنان جالبی گفت .گفت که یکی از وقایع برجسته در زمان امام هادی پدیدار شدن یا قدرت گرفتن گروه های انحرافی بود؛که ایشان با قدرت در مقابل این گروه ها و مبانی تفکری ایستادند و با هدایت حکیمانه شان ذات پلید این گروه ها را برای مردم آشکار کردند.با شنیدن حرف های آن بزرگ یاد زمان خودمان افتادم که گروه های انحرافی قصد منحرف کردن مسیر انقلاب را دارند.تصمیم گرفتم با نزدیک شدن به شهادت امام هادی ، کمی تحقیق کنم و چکیده ای از مشخصات گروه های انحرافی زمان حضرت هادی و چگونگی رفتار امام را با آنان ذکر کنم.



ادامه مطلب

برچسب ها : امام هادی و جریان های انحرافی, غلات, صوفیه, واقفیه, مجسمیّه, باورمندان به رؤیت(اشاعره), ,
توسط : ولایتمداران |

پيامبر اكرم(ص) از نگاه امام صادق (ع)

 در طول تاريخ بشريت ، کمتر انساني وجود دارد که مانند پيامبراسلام تمام خصوصيات زندگي اش به طور واضح و روشن بيان و ثبت شده باشد .

خداوند متعال در قرآن کريم  کتابي که خود حافظ اوست وبدون هيچ تغييري تا قيامت باقي است با زيباترين عبارات و کامل ترين بيانات ، آن حضرت را معرفي نموده و با عالي ترين صفات ستوده است . خداوند متعال مي فرمايد: « انک لعلي خلق عظيم » ؛ اي پيامبر! تو بر اخلاقي عظيم استوار هستي . نيز مي فرمايد : « محمد رسول الله و الذين معه اشداو علي الکفاررحماء بينهم .» محمد (ص) فرستاده خداست و کساني که با او هستند در برابر کفار سرسخت ودر ميان خود مهربانند .



ادامه مطلب

برچسب ها : پيامبر اكرم(ص) از نگاه امام صادق (ع), در طول تاريخ بشريت , کمتر انساني وجود دارد که مانند پيامبراسلام تمام خصوصيات زندگي اش به طور واضح و روشن بيان و ثبت شده باشد , ,
توسط : ولایتمداران |

زندگینامه حضرت امام حسن عسکري عليه السلام   

امام‌ حسن‌ عسكرى‌ (ع‌) در سال‌ 232 هجرى‌ در مدينه‌ چشم‌ به‌ جهان‌ گشود . مادروالا گهرش‌ سوسن‌ يا سليل‌ زنى‌ لايق‌ و صاحب‌ فضيلت‌ و در پرورش‌ فرزند نهايت‌ مراقبت‌ راداشت‌ ، تا حجت‌ حق‌ را آن‌ چنان‌ كه‌ شايسته‌ است‌ پرورش‌ دهد . اين‌ زن‌ پرهيزگار در سفرى‌ كه‌ امام‌ عسكرى‌ (ع‌) به‌ سامرا كرد همراه‌ امام‌ بود و در سامرا از دنيا رحلت‌ كرد . كنيه‌ آن‌ حضرت‌ ابامحمد بود .



ادامه مطلب

برچسب ها : زندگینامه حضرت امام حسن عسکري عليه السلام , صورت‌ و سيرت‌ امام‌ حسن‌ عسكرى‌ (ع‌), دوران‌ امامت‌, شهادت‌ امام‌ حسن‌ عسكرى‌ (ع‌), ماجراى‌ جانشين‌ بر حق‌ امام‌ عسكرى‌, ,
توسط : ولایتمداران |

 زندگانى امام رضا عليه السلام

سيره عملى و اخلاقى امام هشتم عليه السّلام

حيات اجتماعى امام رضا عليه السّلام

ماجراى ولايتعهدى

زادگاه
هشتمين پيشواى شيعيان امام على بن موسى الرضا عليه السلام در مدينه ديده به جهان گشود.

كنيه ها
ابوالحسن و ابوعلى
(1)

لقبها
رضا، صابر، زكى ، ولى ، فاضل، وفى ، صديق، رضى ، سراج الله، نورالهدى ، قرة عين المؤمنين، مكيدة الملحدين، كفو الملك، كافى الخلق، رب السرير و رئاب التدبير
(2).



ادامه مطلب

برچسب ها : زندگانى امام رضا عليه السلام, سيره عملى و اخلاقى امام هشتم عليه السّلام, حيات اجتماعى امام رضا عليه السّلام, ماجراى ولايتعهدى, ,
توسط : ولایتمداران |

زندگينامه پيامبر (ص)2

 

16.معراج

17.سفر به طائف

18.هجرت به مدينه
19.ورود به مدينه
20.اهميت هجرت
21.نخستين گام
22.جنگها يا غزوه هاي پيغمبر ( ص )
23.غزوه بدر
24.تغيير قبله
25جنگ احد
26.غزوه خندق يا ( احزاب )
27.سال ششم هجرت - صلح حديبيه
28.نامه هاي رسول مکرم ( ص ) به پادشاهان
29.جنگ خيبر
30.فتح مکه
31.فوت فرزند دلبند پيامبر ( ص )
32.حجة الوداع " آخرين سفر پيامبر ( ص ) به مکه "
33.در صحنه غدير خم
34.قرآن و عترت
35.قرآن
36.عترت يا اهل بيت
37.زنان پيامبر ( ص )
38.رفتار و خلق و خوي پيامبر ( ص ) 
 



ادامه مطلب

برچسب ها : زندگينامه پيامبر (ص)2,
توسط : ولایتمداران |

زندگينامه پيامبر (ص)

1. تولد و کودکي
2.نوجواني و جواني 
3.يادي از پيمان جوانمردان يا ( حلف الفضول )
4.ازدواج محمد ( ص )
5.آغاز بعثت
6.نخستين مسلمانان
7.دعوت از خويشان و نزديکان
8.دعوت عمومي
9.نخستين مسلمين
10.آزار مخالفان
11.روش بت پرستان با محمد ( ص )
12.استقامت پيامبر ( ص )
13.مهاجرت به حبشه
14.محاصره اقتصادي 
15.انتشار اسلام در يثرب ( مدينه ) 

 



ادامه مطلب

برچسب ها : زندگينامه پيامبر (ص)1, ,
توسط : ولایتمداران |
رهبر معظم انقلاب اسلامي دوم تير ماه سال جاري در در ديدار اعضاى بسيجى هيئت علمى دانشگاه‌ها، شرايط جديد منطقه را پيش‌بيني کردند و فرمودند: «اگر من بخواهم آن لبّ تلقى و برداشت خودم را به شما عرض بكنم - كه شايد در يك مجال كوتاه، برايش استدلال هم نشود ارائه كرد؛ البته مستدل است، منتها شايد دردو كلمه نشود استدلالى برايش بيان كرد - اين است كه مراكز استكبارى جهانى درمقابله‌ى با حركت اسلامى كه نماد واقعى‌اش جمهورى اسلامى است، "دارند آخرين تلاشهاى خودشان را ميكنند". در بسيارى از عرصه‌ها تلاشهايشان و تدابيرشان "به بن‌بست خورده و كار از دستشان در رفته" است. اين كمربندى كه اينها بر دور مسائل جهانى كشيده بودند و حيطه‌بندى‌اى كه كرده بودند، در حساس‌ترين نقاط روى زمين يعنى خاورميانه، اين كمربند پاره شده - يا سست شده، حداقلش اين است؛ ولى به نظرمن پاره شده - و از دستشان در رفته است.


ادامه مطلب

برچسب ها : پيش‌بيني رهبر حکيم‌انقلاب درباره تحولات‌خاورميانه و مصر, مسلمانان در عزلت بودند, مثل همان فريادى كه ملت ايران كشید, , , , برای استكبار, شیعه و سنی فرقی نمی‌كند, شكنجه‌ی گروه‌های مسلمان در مصر, حمایت آمریكا از حكومت وابسته‌ی مصر, مردم مصر, محب اهل بیتند, ,
توسط : ولایتمداران |

 
 
  بيستم ماه صفر در تاريخ، به عنوان اربعين حسيني مشهور شده است. در برخي از روايات به بزرگداشت اين روز اشاره شده است. در حديثي از امام حسن عسكري زيارت اربعين به عنوان يكي از نشانه‌هاي مؤمن شمرده شده است.[1] «اربعين» در منابع، بيشتر به دو رويداد اشاره دارد:
1-   روز مراجعت اسراي كربلا از شام به مدينه؛
2-   روزي كه جابر بن عبدالله انصاري به زيارت قبر امام حسين(ع) مشرف شد.
  اما در اينكه در اين روز اسراي كربلا به كربلا رسيده باشند، ترديدي جدي وجود دارد.
  شيخ مفيد در «مسار الشيعه» آورده است:

یدالله حاجي زاده



ادامه مطلب

برچسب ها : اربعين حسيني و اسرا, در اينكه در اين روز اسراي كربلا به كربلا رسيده باشند, ترديدي جدي وجود دارد, ,
توسط : ولایتمداران |

1.حضرت سجاد ( ع )
  2.
پيام خون و شهادت
  3.
امام سجاد ( ع ) در دمشق
  4.
حرکت به مدينه
  5.
صحيفه سجاديه 



ادامه مطلب

برچسب ها : زندگينامه امام سجاد (ع), حضرت سجاد, پيام خون و شهادت, امام سجاد ( ع ) در دمشق, حرکت به مدينه, صحيفه سجاديه, ,
توسط : ولایتمداران |

                                                بعد از شهادت حضرت امام حسین (ع)

چون حضرت سيدالشهداء عليه السلام به درجه رفيعه شهادت رسيد اسب آن حضرت در خون آن حضرت غلطيد و سرو كاكل خود را به آن خون شريف آلايش داد و به اعلي صوت بانگ واويلي برآورد و روانه به سوي سراپرده شد چون نزد خيمه آن حضرت رسيد چندان صيحه كرد و سر خود را بر زمين زد تا جان داد دختران امام عليه السلام چون صداي آن حيوان را شنيدند از خيمه بيرون دويدند ديدند اسب آن حضرتست كه بي‌صاحب غرقه به خون مي‌آيد پس دانستند كه آن جناب شهيد شده آن وقت غوغاي رستخيز از پردگيان سرادق عصمت بالا گرفت و فرياد واحسيناه و واماماه بلند شد. شاعر عرب در اين مقام گفته:



ادامه مطلب

برچسب ها : اولین مجلس عزای حسینی(ع) پس از عاشورا, زينب براى امام زين العابدين روايت مى‏كند, ,
توسط : ولایتمداران |

امام علی(ع) با واژه ای مهرآفرین، نام فرزند خود را عباس نهاد و عباس یعنی شیر بیشه ی شجاعت و قهرمان میدان نبرد. مام صادق (ع) نیز حضرت ابوالفضل العباس(ع) را به عنوان کسی معرفی می کند که از ایمان استوار و بینش نافذ برخوردار بوده و در راه امام بزرگوارش به جهاد برخاسته است.



ادامه مطلب

برچسب ها : حضرت ابوالفضل (ع) از ولادت تا شهادت, عباس علیه السلام در کلام امام سجاد علیه السلام, دانش ابوالفضل علیه السلام, کرامت های ابوالفضل علیه السلامجهاد با نفس, ,
توسط : ولایتمداران |

حضرت عباس وقتی دید بیشتر یاران امام به شهادت رسیدند به برادرانش (عثمان – جعفر- عبدالله) فرمود پیش از من به میدان بروید و فدا شوید تا من شهادت و اخلاص شما را نسبت به خدا و رسولش بچشم ببینم. همگی به نوبت اطاعت كردند و بعد از اذن از امام به میدان رفتند و به شهادت رسیدند وقتی حضرت ابوالفضل(ع) تنهایی خودش را می بیند جلو می آید و عرض می كند مولا به من اجازه بدهید منهم بروم امام گریه سختی نمودند و فرمودند تو علمدار من هستی حضرت عباس(ع) عرض كرد دیگر طاقت ندارم، سینه ام تنگ شده از زندگانی دنیا بیزارم



ادامه مطلب

برچسب ها : شهادت حضرت اباالفضل العباس (ع), اینطور نبود كه سه شبانه روز در آن گرمای عراق آب نخورده باشندعباس ناگهان صدای كودكان را شنید كه فریاد می زدند العطش, ,
توسط : ولایتمداران |

يكى از نكات برجسته در فرهنگ اسلامى، كه مصداقهاى بارزش، بيشتر در تاريخ صدر اسلام و كمتر در طول زمان ديده مى‌شود، «فرهنگ رزمندگى و جهاد» است. جهاد هم فقط به معناى حضور در ميدان جنگ نيست؛ زيرا هر گونه تلاش در مقابله با دشمن، مى‌تواند جهاد تلقّى شود. البته بعضى ممكن است كارى انجام دهند و زحمت هم بكشند و از آن، تعبير به جهاد كنند. اما اين تعبير، درست نيست. چون يك شرط جهاد، اين است كه در مقابله با دشمن باشد.



ادامه مطلب

برچسب ها : عبرتهای عاشورا(بیانات امام خامنه ای), فرهنگ رزمندگى و جهاد, نداى مقابله با رژيم منحوس پهلوى از حلقوم امام, جهاد فكرى, جگر گوشه‌ى پيغمبر را با آن وضع فجيع به خاك و خون كشيدند, ,
توسط : ولایتمداران |

چرا امام حسین علیه السلام قیام کرد؟ به این سوال به سه شیوه می توان پاسخ داد:

1- یکی اینکه بگوئیم قیام امام حسین علیه السلام یک قیام عادی و معمولی بود و العیاذ بالله برای هدف شخصی و منفعت شخصی بود. این تفسیری است که نه یک نفر مسلمان به آن راضی می‏شود و نه واقعیات و مسلمات تاریخ آن را تصدیق می‏کند.



ادامه مطلب

برچسب ها : چرا امام حسین علیه السلام قیام کرد؟, امام حسین علیه السلام وظیفه خودش را این می‏دانست که‏ باید قیام, ,
توسط : ولایتمداران |
 

 پس شايسته باشد كه آن اشخاصي را كه در حمله اولي شهيد شدند و من بر اسم شريفشان مطلع شدم ذكر كنم و ايشان به ترتيبي كه در مناقب ابن شهر آشوب است اين بزرگوارانند:نعيم‌ بن ‌عجلان و او برادر نعمان بن عجلان است كه از اصحاب اميرالمومنين عليه السلام و عامل آن حضرت بر بحرين و عمان بوده و گويند اين دو تن با نضر كه برادر سيم است از شجعان و از شعراء بوده‌اند و در صفين ملازمت آن حضرت داشته‌اند.

 

مقتل شهدایی که در حمله اول به شهادت رسیدند



ادامه مطلب

برچسب ها : شهدای کربلا, مقتل شهدایی که در حمله اول به شهادت رسیدند, مقتل جمعی دیگر از یاران امام حسین (ع), ,
توسط : ولایتمداران |

چون روز پنجشنبه نهم محرم الحرام رسيد شمر ملعون با نامه ابن زياد لعين در امر قتل امام عليه السلام به كربلا وارد شد و آن نامه را به ابن سعد نمود، چون آن پليد از مضمون نامه آگه گرديد خطاب كرد به شمر و گفت مالك وَيْلَكَ خداوند ترا از آبادانيها دور افكند و زشت كند چيزي را كه تو آورده‌اي، سوگند با خداي چنان گمان مي‌كنم كه تو بازداشتي ابن زياد را از آنچه من بدو نوشتم و فاسد كردي امري را كه اصلاح آن را اميد مي‌داشتم والله حسين آنكس نيست كه تسليم شود و دست بيعت به يزيد دهد


 



ادامه مطلب

برچسب ها : وقايع روز تاسوعا و ورود شمر ملعون, نهم محرم الحرام, شمر:فرزندان خواهر من عبدالله و جعفر و عثمان و عباس, ,
توسط : ولایتمداران |

چون شب عاشورا به پايان رسيد و سپيدة روز دهم محرم دميد حضرت سيدالشهداء عليه السلام نماز بگذاشت پس از آن به تعبيه صفوف لشكر خود پرداخت و به روايتي فرمود كه تمام شماها در اين روز كشته خواهيد شد و جز علي بن الحسين (ع) كس زنده نخواهد ماند و مجموع لشكر آن حضرت سي و دو نفر سوار و چهل تن پياده بودند و به روايت ديگر هشتاد و دو پياده، و به رواتي كه از جناب امام محمد باقر عليه السلام وارد شده چهل و پنج نفر سوار و صد تن پياده بودند و سبط ابن الجوزي در تذكره نيز همين عدد را اختيار كرده و مجموع لشكر پسر سعد شش هزار تن و موافق بعضي مقاتل بيست هزار و بيست و دو هزار و به روايتي سي هزار نفر وارد شده است


 



ادامه مطلب

برچسب ها : وقايع صبح عاشورا و خطبه حضرت, اگر با من انصاف دهيد سعادت خواهيد يافت, ,
توسط : ولایتمداران |

پس همين كه شب عاشورا نزديك شد حضرت امام حسين عليه السلام اصحاب خود را جمع كرد، حضرت امام زين العابدين عليه السلام فرموده كه من در آن وقت مريض بودم با آن حال نزديك شدم و گوش فرا داشتم تا پدرم چه مي‌فرمايد، شنيدم كه با اصحاب خود گفت:


 



ادامه مطلب

برچسب ها : ذکر وقایع لیله عاشورا, همانا من اصحابي با وفاتر و بهتر از اصحاب خود نمي‌دانم, سوگند با خداي كه ما دست از ياري تو برنمي‌داريم,
توسط : ولایتمداران |

اسامی شهدای کربلا از یاران حسین علیه السلام طبق روایاتی که نگارنده از لابلای کتب تاریخ به دست آورده‏ام از بنی هاشم و غیر بنی هاشم بدین شرح ذکر شده است:



ادامه مطلب

برچسب ها : اسامی شهدای کربلا, ,
توسط : ولایتمداران |

 

تاكنون در خصوص علل و عوامل قيام عاشورا نظرات متعددي ابراز شده است.

منبع:روزنامه - کیهانتاريخ شمسی نشر 23/10/1386

 

 

 

 

 

 

 

بهترين نظر در اين خصوص، نظر باني قيام عاشورا حضرت اباعبدالله الحسين(ع) است.در مقاله زير نويسنده كوشيده است علل و عوامل قيام عاشورا را از زبان حضرت سيدالشهداء بيان نمايد.

ضمن گراميداشت نام و ياد شهداي كربلا و فرستادن درود فراوان بر روح سترگ حضرت امام حسين(ع) مطلب را با هم از نظر مي گذرانيم:


 

نويسنده:حامد علي اكبرزاده



ادامه مطلب

برچسب ها : علل قيام عاشورا از زبان امام حسين(ع), شكل گيري نهضت, دوره معاويه, فساد علني دستگاه حكومت يزيد, خليفه فاسق, شايسته رهبري, ايستادگي در برابر ظالم, ذلت و فرمانبرداري, اصلاح امور, احياي سنت, احياي احكام الهي, گرايش به حق, ,
توسط : ولایتمداران |
بسم رب الحسین  
مشهور است که ولادت آن حضرت در مدینه در سوم ماه شعبان سال سوم هجری بوده است . گرچه در باب روز ولادت ایشان اختلاف نظر بسیار است.
 
    شیخ طوسی ( رحمة الله) و دیگران به سند معتبر از امام رضا علیه السلام نقل کرده اند که چون حضرت حسین علیه السلام متولد شد، حضرت رسول صلی الله علیه و آله ، اسما بنت امیس را فرمود: بیاور فرزند مرا اسما! اسما گفت: آن حضرت را در جامه ی سفیدی پیچیده به خدمت حضرت رسالت صلی الله علیه و آله بردم. حضرت او را گرفت و در دامن نهاد و در گوش راست او اذان و در گوش چپ او اقامه گفت. پس جبرئیل نازل شد و گفت: حق تعالی تو را سلام می رساندو می فرماید که چون علی علیه السلام نسبت به تو به منزله ی هارون است نسبت به موسی، پس اسم پسر کوچک هارون نام کن که شبیر است و چون لغت تو عربی ست او را حسین نام کن.


ادامه مطلب

برچسب ها : خلاصه ای از زندگی نامه امام حسین علیه السلام, شخصیت اخلاقی, از مدینه به جانب مکه معظمه, نامه های کوفیان, ماجرای مسلم بن عقیل, از مکه معظمه به سمت کربلا, تاسوعا, عاشورا, ,
توسط : ولایتمداران |

راوی در سنه چهل و نهم هجرت ،‌هنگام شهادت امام حسن مجتبی ،‌دیگر رویای صادقه پیامبر صدق به تمامی تعبیر یافته بود و منبر رسول خدا ، یعنی كرسی خلافت انسان كامل ، اریكه ای بود كه بوزینگان بر آن بالا و پایین می رفتند . روز بعثت به شام هزار ماهه سلطنت بنی امیه پایان می گرفت و غشوه تاریك شب ، پهنه ای بود تا نور اختران امامت را ظاهر كند ، و این است رسم جهان : روز به شب می رسد و شب به روز. آه از سرخی شفقی كه روز را به شب می رساند ! بخوان قل اعوذ برب الفلق ، كه این سرخی ازخون فرزند رسول خدا ، حسین بن علی رنگ گرفته است و امام حسن مجتبی نیز با زهری به شهادت رسید كه از انبان دغل بازی معاویة بن ابوسفیان بیرون آمده بود ، اگر چه به دست « جعده » دختر « اشعث بی قیس » آه از سرخی شفقی كه روز را به شب می رساند وآه از دهر آنگاه كه بر مراد سِفلگان می چرخد !



ادامه مطلب

برچسب ها : هجرت حسین علیه السلام؛چرا و چگونه!, خلافت انسان كامل, پس از پنجاه سال, « مغیرة بن شعبه »‌, «سعید بن عاص » , «‌ولید » , « عمروبن سعید », خویها و خصلتهای مسلمانی, سیرتهای عصر جاهلی, ,
توسط : ولایتمداران |


صفحه قبل 1 2 3 4 5 صفحه بعد