یک زن می تواند حماسه توده های مسلمان را به وجود آورد
برچسب ها : زنان مسلمان, بیداری اسلامی, آیت الله تسخیری, مجمع جهانی تقریب مذاهب, ,
وقتي شروع كرد به كاريكاتور كشيدن عليه مفسدان و غارتگران بيت المال، مغضوب آنها شد. عليه زمين خواران چنان كاريكاتورهايي كشيد كه آنها مي خواستند بخورندش. وقتي زيرآب اصلاحات آمريكايي را ميزد، آنها هرچه از دهنشان در ميآمد به او گفتند. وقتي هم كه پا توي كفش افسانه هلوكاست كرد و يك مجموعه پر و پيمان عليه آن كشيد، دايره تشنهكامان خونش از مرزها هم رد شد! و البته همه اينها باعث نشد كه او پا پس بكشد؛ همانطور كه باعث شد تا مردم او را بعنوان يك هنرمند متعهد كه دغدغه مردم و مستضعفان را دارد بشناسند.
نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی گفت: ما دنبال این هستیم که عملکرد اصولگرایانه محقق شود و گرنه امروز نان در اصولگرایی است.
خبر ترور و دستگیری شیخ نمر باقر آل نمر امام جمعه شهر العوامیه عربستان موجی جدید از اعتراضات مردمی را در منطقه نفتخیز شرق این کشور به دنبال داشته است. این در حالی است که منابع محلی، علت دستگیری وی را سخنرانی اخیر این عالم شجاع به مناسبت مرگ نایف بن عبدالعزیز میدانند. شیخ نمر در این سخنرانی شجاعانه به آل سعود حمله کرده و مشروعیت این رژیم را زیر سوال برد.
به یاد دارم در سال های نخست حضورم در حوزه علمیه قم، استاد محترمی همواره ما طلاب را به یک نکته مهم در امر تبلیغ رهنمون می ساخت. این توصیه که سال های سال در امر تبلیغ به کار ما طلاب آمده بود، بعدها در ابعاد دیگر زندگی اجتماعی معنا و مفهوم بیشتری یافت. آن استاد بزرگوار همواره به ما طلاب یادآور می شد که وقتی برای تبلیغ به نقطه ای از شهر یا روستایی می روید، سعی کنید هر آنچه از مشکلات و آسیب های آنجا را می بینید با زبان نرم و لین بیان کنید و به دلیل اینکه شاید خوشایند مسئول هیئت امنای مسجد یا دیگر دست اندرکاران مسجد و محله نباشد، در برابر آن سکوت نکنید.
رمز گشايي از كليدواژه اي كه هر از چندگاهي تكرار ميشود
هاشمي رفسنجاني در گفتگو با يك پايگاه خبري، اظهارات خود قبل از انتخابات رياست جمهوري دهم درباره شورای فقهی را تكرار كرد و با تاكيد بر تشكيل "شوراي فقهي براي مسايل عمده مديريتي كشور" بار ديگر باب موضوعی را که پیش از این پاسخش را گرفته بود باز کرد.
به دنبال انتشار خبر محکومیت یکی از فعالین بسیج دانشجویی دانشگاه تهران به سه ماه حبس به جرم انتشار مطالبی پیرامون تصویب قانون وقف دانشگاه آزاد در وبلاگی با همین موضوع، دکتر کامران باقری لنکرانی سخنگوی جبهه پایداری با انتشار یادداشتی نسبت به صدور این حکم انتقاد کرد.
طنز، محمدرضا شهبازي- شما خودتان را بگذاريد جاي من –البته خيلي هم لازم نيست بيايد اينجا، از همانجا هم مي شود- خدا وكيلي آدم بعضي وقت ها چنان به دانسته هايش شك مي كند كه مي خواهد بزند زير همه چيز و برود از تصميم كبري شروع كند به دوباره خواندن و بازسازي باورهايش. واقعا ما چرا آنقدر دگم و بسته بوديم؟ چرا تا اين حد به رسانه ها اعتماد كرديم تا آنها بتوانند با بزرگنمايي شخصيتي مثل شهيد مدرس تصوير نادرستي از مجلس و نمايندگي در ذهن ما ايجاد كنند؟ آنها كاري با ما كرده بودند كه فكر مي كرديم نمايندگي مجلس بعد از كار در معدنهاي شيلي و چين، سخت ترين كار دنياست! اما تلاش و مجاهدتهاي مجلس نهم-آن هم در همين يك ماه- موجب شد تا متوجه شويم كه نمايندگي مجلس بعد از بازي كردن در پرسپوليس، پر خير و بركت ترين شغل است(البته با صحبتهايي كه شده است قرار است جناب رويانيان دوره بعد نماينده مجلس شوند تا اين يك رتبه نزول هم جبران شود)!
وقایع ۱۸ تیرماه سال ۷۸ تا به حال بارها و بارها بازخواني شده است. برخي مي دانند كه روند اين تحرك چگونه آغاز شد و تا كجا پيش رفت. بسياري صحنه هاي آتش زدن سطح هاي زباله و فرش هاي نماز جمعه و خاطره حمله به كوي دانشگاه را به ياد دارند.
«انتخابات در ایران دزدیده شده است» این جمله شاه کلید رسانههای غربی به ویژه آمریکا برای توصیف انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ بود و مانور تبلیغاتی شدیدی بر روی آن صورت گرفت تا ضمن توجیه آشوبهای بعد از اعلام نتایج، بتوانند ایران را کشوری غیردموکراتیک و دیکتاتوری معرفی کنند.
با وجود انصراف سپاه پاسداران از پیگیری حقوقی
حاشیههای سخنان علی مطهری در آخرین نطق خود در مجلس هشتم و حمله وی به رئیس جمهور و سپاه پاسداران، همچنان ادامه دارد به نحوی که بالاخره امروز دادستان تهران در جمع خبرنگاران از اعلام جرم مدعی العموم علیه مطهری به علت مجرمانه بودن بخشی از سخنان این نماینده مجلس در نطق میان دستورش خبر داد.
امير حسين ثابتی: 13 سال پس از كودتاي نافرجام 18 تير، همچنان بسياري از ابعاد اين حادثه تلخ در هاله اي از ابهام به سر مي برد و این در حالیست که بسیاری معتقدند ریشه حوادث 88 به راحتی در ماجرای سال 78 قابل جستجو و پیگیری است. در اين ميان جريان ضد انقلاب با انواع پروپاگانداي تبليغاتي سعي در فرار به جلو و بهره برداري از اين اتفاق عليه جمهوري اسلامي را دارد.
در اين زمينه، به سراغ سيد نظام الدين موسوي از دانشجويان انقلابي و فعال دهه 70 رفتيم تا روايت وي از زمينه هاي شكل گيري 18 تير و حوادث بعد از آن را بشنويم.
وي در اين برهه مسئول سياسي بسيج دانشجويي دانشگاه تهران بوده و اكنون نیز مدیر عامل خبرگزاری فارس است و بهواسطه حضور در بسیاری از وقایع حساس و مهم آن سالها، خاطرات جذاب و ناگفتهای از دوران دانشجوییاش دارد.
گفتني است متن حاضر برگرفته از گفتگوي تفصيلي رجانيوز با موسوي در آذرماه سال 90 است كه در سالروز اين واقعه، رجانيوز بخشهايي از آن را منتشر مي سازد:
آيتالله صافي گلپايگاني از مراجع تقليد بهتازگي در ديدار با يكي از شخصيتهاي نزديك به مجمع روحانيون مبارز بر حمايت از رهبر معظم انقلاب و پرهيز از تفرقه و حركت بر خلاف جهتگيري انقلاب و نظام تصريح كردهاند.
مشروح سخنرانی خواندنی حاج سعید قاسمی در سالگرد اسارت احمد متوسلیان
چندسالی هست که با رسیدن نیمه تیرماه، حاج سعید قاسمی و دیگر بازماندگان از گردان حاج احمد متوسلیان، بیاد فرمانده اسطورهای لشکر 27 محمد رسول الله (ص) محفلی را برگزار میکنند تا هم دیداری تازه کرده باشند و هم فریاد بزنند که پیگیر سرنوشت او و سه یار دیگرش که همچنان در اسارت صهیونیستها به سر میبرند هستند، حتی در سکوت دستگاههای مرتبط دیپلماتیک.
انتصاب فتواهای خیالی و دروغی به علامه مصباح یزدی، ظاهرا از جریان اصلاحات و ضد انقلاب به جریانات ضد مقاومت منطقه نیز سرایت کرده تا پس از خبرسازی یاران سعید حجاریان مبنی بر صدور فتوا برای قتلهای زنجیرهای از سوی علامه مصباح یزدی در سالهای حاکمیت اصلاحات و خبرسازی العربیه و یاران مهاجرانی مبنی بر صدور فتوای ترور سران فتنه و تقلب در انتخابات از سوی ایشان! اینبار برخی رسانههای لبنانی نزدیک به جریان 14 مارس مدعی صدور فتوای مباح بودن خون تروریستهای سوری پناهنده به لبنان شوند.
دکتر کامران باقری لنکرانی: مثل هر پدیده ای دیگر در عالم، مجلس نهم نیز عمری دارد که از هفتم خرداد نود ویک شرورع و تا 1460 روز بعد امتداد دارد از این عمر محدود 40 رز گذشت.
شهيد حجت الاسلام والمسلمين سيد فخرالدين رحيمي نماینده مردم لرستان در مجلس اول شورای اسلامی یکی از شهدای کمتر شناخته شده کشتار سوم تیر در دفتر حزب جمهوری اسلامی است. وی که از آغاز نهضت حضرت امام (ره) و حمله ساواک به مدرسه فیضیه در صف یاران انقلاب اسلامی درآمد، در سالهای بعد و به دلیل فعالیت ویژهای که علیه رژیم پهلوی داشت چندین بار به تبعید محکوم شد که بخشی از محکومیت وی، تبعید به ایرانشهر بود و البته تبعید این شهید بزرگوار به ایرانشهر همزمان با حضور رهبر انقلاب در این شهر و تبعید ایشان توسط رژیم پهلوی بوده است.
"تعطیلات تابستانی نمایندگان مجلس" یکی از دستوراتی بود، که ساعاتی از وقت دیروز صحن علنی مجلس را همراه با حاشیههایی به خود مشغول کرد و در نهایت نیز خانه ملت، وکلای خود را از بهرهمندی تعطیلات یک ماهه تابستانی محروم نکرد.
در فضائل علی اکبر علیهالسلام
فرارسیدن پانزدهمین سالگرد رحلت عارف پارسا، حضرت آیت الله سیدرضا بهاءالدینی، بهانهای شد تا حجت الاسلام والمسلمین صدیقی، خطیب محبوب جمعهای مذهبی و امام جمعه موقت تهران که توفیق درک شاگردی این بزرگوار را داشته است، در گفتگویی خواندنی، صحبتهایی شنیدنی و نکاتی جالب درخصوص ایشان، آیت الله بهجت، امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب مطرح کرده و دریچههای جدیدی را در شناخت این بزرگواران به روی مخاطب بگشاید.
«در حوالي اهواز چایخانه ای بود که در آن، خانمها، 8 سال، صبح تا شب لباسهای همه رزمندهها، ملحفه بیمارستانها، اتاقهای عمل و... را میشستند. پس از استفاده عراق از سلاحهای شیمیایی تعدادی از لباسهای شیمیایی شده هم به چایخانه میآید و این خانمها، بدون اطلاع از شیمیایی بودن لباسها، پس شستن آنها، خودشان نیز شیمیایی میشوند.»
بولتن نیوز:سخنان رهبر انقلاب در ديدار با مسئولان عالي قوه قضائيه، مانند همیشه حاوی نکات مهم و قابل توجهی بود که بر همگان و به خصوص مسئولین و اهالی رسانه فرض است تا با مرور دوباره و چندباره آن، به سمت عملی کردن این بیانات حرکت کنند.