فحاشی به صانعی از سوی حامیانش آغاز شد
برچسب ها : فحاشی به صانعی, صانعی, پاسخ صهیونیستها, ,
سابقه اعلام موجودیت جبهه پایداری هر چند به یکسال پیش می رسد، اما در همین مدت کوتاه نیز بخش زیادی از اخبار و تحلیل های داخلی را به خود اختصاص داده است؛ تا جایی که برخی رسانهها و جراینات سیاسی را بر آن داشت تا برای جبران محبوبیت این جبهه در میان افکار عمومی، دست به انتشار گسترده جزوات تخریبی، اخبار و نامه های موهن فراوانی بزنند.
محمدجواد شادانلو: پرونده سازمان منافقين بقدري ننگين است كه حتي بازخواني يكي از جنايتهاي اين سازمان، ننگ و نفرت ابدي را متوجه آن مي كند. يكي از اين جنايتها شكنجه سه تن از پاسداران انقلاب اسلامي به نام طالب طاهری،محسن میرجلیلی،شاهرخ طهماسبی است كه در 21 مرداد سال 61 به وقوع پيوست. متن زير شرح دلخراش اين جنايت است كه توسط يكي از شكنجه گران اعتراف شده است. خواندن اين اعتراف همانقدر كه انسان را از منافقين و حمايت كنندگان خبيث آنها متنفر مي كند، قدر و ارزش انقلاب اسلامي را در پيش چشم او بالا مي برد.
همه چیز درباره اجرای سیاست کنترل جمعیت در دولت هاشمی رفسنجانی
بعد از سخنان مقام معظم رهبری در باره موضوع تجدید نظر در سیاست کنترل جمعیت، اولین نامی که برای گفت و گو در ذهن همه نقش می بندد دکتر مرندی وزیر وقت بهداشت و درمان است. این چهره سیاسی فرهنگی و علمی که مجری اصلی و مدافع کارشناسی طرح کنترل جمعیت بود قطعا بهترین گزینه برای پاسخ به سوالات نسل امروز در این باره است.
آنچه ما تا کنون راجع به جنگ 33 روزه شنیده ایم و خوانده ایم، عموما مربوط بوده به عرصه سیاسی یا نظامی این نبرد. اما در آن روزهای بیم و امید، در درون اسارتگاه های اسرائیل چه می گذشته است؟ نیروهای فلسطینی و لبنانی و ... چگونه از ماجراها خبردار می شده اند؟ احساس آنها نسبت به این جنگ چه بوده؟ واکنش افسران اسرائیلی نسبت به اخبار جنگ به چه شکلی بوده؟ اینها از جمله مطالبی است که با خواندن فصل اول کتاب خاطرات سمیر قنطار می توانیم در جریانش قرار بگیریم و رجانیوز وعده تقدیم ترجمه آن را داده بود. آنچه در پی می آید قسمت دوم این ترجمه است.
آنچه ما تا کنون راجع به جنگ 33 روزه شنیده ایم و خوانده ایم، عموما مربوط بوده به عرصه سیاسی یا نظامی این نبرد. اما در آن روزهای بیم و امید، در درون اسارتگاه های اسرائیل چه می گذشته است؟ نیروهای فلسطینی و لبنانی و ... چگونه از ماجراها خبردار می شده اند؟ احساس آنها نسبت به این جنگ چه بوده؟ واکنش افسران اسرائیلی نسبت به اخبار جنگ به چه شکلی بوده؟ اینها از جمله مطالبی است که با خواندن فصل اول کتاب خاطرات سمیر قنطار می توانیم در جریانش قرار بگیریم و رجانیوز وعده تقدیم ترجمه آن را داده بود. آنچه در پی می آید قسمت اول این ترجمه است*:
آنچه ما تا کنون راجع به جنگ 33 روزه شنیده ایم و خوانده ایم، عموما مربوط بوده به عرصه سیاسی یا نظامی این نبرد. اما در آن روزهای بیم و امید، در درون اسارتگاه های اسرائیل چه می گذشته است؟ نیروهای فلسطینی و لبنانی و ... چگونه از ماجراها خبردار می شده اند؟ احساس آنها نسبت به این جنگ چه بوده؟ واکنش افسران اسرائیلی نسبت به اخبار جنگ به چه شکلی بوده؟ اینها از جمله مطالبی است که با خواندن فصل اول کتاب خاطرات سمیر قنطار می توانیم در جریانش قرار بگیریم و رجانیوز وعده تقدیم ترجمه آن را داده بود. در قسمت های اول و دوم، چگونگی در جریان قرار گرفتن زندانیان از عملیات حزب الله و اولین موضع گیری های اسرائیلی ها را خواندیم. با هم قسمت سوم این خاطرات را می خوانیم*:
باید اهل خرمشهر باشی تا بفهمی چه حسی دارد وقتی پسر دسته گلت را که تازه از آب و گل درآمده، تازه از دانشگاه فارغ التحصیل شده، تازه کار پیدا کرده و وقت است که برایش آستین بالا بزنی و چند سال بعد هم نوهها از سر و کولت بالا بروند، با یک «قل هوالله» راهی خیابانهایی بکنی که جنگ تن با تاک جریان دارد و احتمال زنده ماندن، اندکی کمتر از صفر است!
اميرطاهر حسين خان نويسنده و پژوهشگر گفت: طي يك سال گذشته رسانه هاي بي بي سي فارسي؛ صداي آمريكا و سايت هاي جرس؛ نداي سبز آزادي؛ خبرنگاران سبز ؛ روز آنلاين و گويا نيوز پانزده هزار و سيصد و شش بار براي تخريب و حمله دولت دهم جمهوري اسلامي ايران به هجمه هاي داخلي كه از سوي رسانه ها و شخصيت هاي حقوقي كشور بيان شده است استناد كرده اند.
نام مبارک امام مجتبی(ع) یعنی «حسن» هدیه جبرئیل به رسول خدا (ص) بود که تا پیش از این چنین نامگذاری سابقه نداشت و از آن جهت امام حسن را کریم اهل بیت می خوانند که ایشان کریم الوجه بود و از جهت منظر، اخلاق و بزرگواری به رسول اکرم شبیه تر از او نبود.
از کتمان داشتههای ملت ایران تا «واقعپنداری» آنچه دشمن فقط حرفش را میزند
«واقعگرایی»یا«واقعپنداری»دروغ دشمن!؟/رهبرانقلاباز کدام«واقعپنداری»سادهلوحانه درپرونده هستهای پردهبرداشت؟
در شرایطی که برخی جریانات داخلی و همراهان رسانهای خارجی آنها به بهانه شرایط خاص بینالمللی، در ماههای اخیر و به بهانههای مختلف از جمله سالگرد پذیرش قطعنامه، موضوع رابطه با امریکا و مباحث هستهای، از «واقعگرایی» به عنوان راهکار اصلی عبور از بحران یاد کرده و با تبلیغات مفصل رویکردهای فعلی را فاقد «واقعنگری» لازم برشمردهاند، بازخوانی بخشی از وقایع سالهای نه چندان دور در عرصه سیاست خارجی و موضوع پرونده هستهای، توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار اخیر ایشان با کارگزاران نظام، روشن کرد که منظور از «واقعبینی» در ادبیات این جریانات سیاسی ـ رسانهای، «واقعیتپنداری» تهدیداتی است که دشمنان به برای امتیازگیری به عنوان واقعیات موجود به نمایش درمیآوردهاند. هرچند بنا بر تاکید رهبر معظم انقلاب «واقعیتپنداری» این تهدیدات توسط برخی مسئولین وقت، یکی از بزرگترین عقبنشینیها در عرصه سیاست خارجی را رقم زد.
در آستانه روز قدس، برخي رسانه ها و چهره هاي اصلاح طلب و ضدانقلاب، جنجال رسانهای جدیدی را برای حضور مجدد هاشمی رفنسجانی به نماز جمعه تهران به راه انداخته اند.