مردم مصر در آستانه خوردن یکدیگر هستند!
برچسب ها : مردم مصر, خاخام صهیونیست, نیر بن آرتسی, ,
وَلَيَعْلَمَنَّ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا وَلَيَعْلَمَنَّ الْمُنَافِقِينَ ....
و قطعاً خدا كسانى را كه ايمان آورده اند مى شناسد و يقينا منافقان را [نيز] مى شناسد (عنكبوت-11)
در قسمت نخست این مطلب، روی کارآمدن جمال عبدالناصر در مصر و تأثیرات منطقه ای آن را بررسی کرده و ماجرای وحدت مصر و سوریه را هم مرور کردیم. اکنون در قسمت دوم از ترجمه* کتاب «نبرد قدرت های بزرگ علیه سوریه؛ ابعاد ژئوپولتیک بحران 2011» نوشته دکتر جمال واکیم، ادامه جریانات تاریخ سوریه تا سرکار آمدن حافظ اسد را خواهیم خواند:
«من يك وقتى نسخهاى از آن كارهاى عميقِ لازم را به آقاى رئيسجمهور دادم؛ همانها بايد دنبال شود و بايد دنبال ميشد.» اين يك جمله از بيانات مقام معظم رهبري در ديدار با هيئت دولت در همين چند روز پيش است كه ايشان درباره فعاليتهاي فرهنگي دولت بيان فرمودند.
جای خوشحالی است که بالاخره مسئولان ارشد کشور به تاکید چندین باره رهبر انقلاب عمل کردند و با حضور در محافل دانشجویی، انتقادات و پیشنهادات را شنیدند و به آنان پاسخ دادند اما برخی از مسئولین هنوز تصمیم ندارند تا بر انجام اینگونه اقدامات صحه بگذارند و خود را ملزم به پاسخگویی به دانشجویان به عنوان نمایندگان جامعه و افکار عمومی بدانند.
انگار قرار نیست بهانهجویی برخی سایتهای خبری درباره اقدامات مثبت دولت در پوشش آمار و ارقام علمی تمام شود؛ چرا که در روزهای اخیر این سایتها با نقل قول از معاون سابق وزیر نفت، جدول زیر را به عنوان درآمدهای نفتی ایران در ۱۰۳ سال گذشته دادند و ادعا کردند که درآمد نفتی دولت احمدینژاد بیش از درآمد نفتی تاریخ ایران بوده است.
20 سال زندگی در مسکو و به چشم دیدن فرو پاشی شوروی به تنهایی برای دیدار با شهیر ترین روزنامه نگار ایتالیایی کافی است اما «جولیتو کیزا»، عضو پارلمان اروپا و رهبر کسانی است که می خواهند پرونده یازده سپتامبر را علیه آمریکا به لاهه ببرند! البته اگر لاهه بتواند بپذیرد!
پس لرزههای سیلی محکمی که غرب از برگزاری موفق اجلاس نم در تهران و بواسطه حضور 120 کشور در این اجلاس خورد و رهبر معظم انقلاب از آن با عنوان «شکست مفتضحانه غرب» یاد کردند، همچنان فضای سیاسی بین الملل را تحت تاثیر خود قرار میدهد چنانکه پس از چند فقره اظهار ناراحتی و سرخوردگی سران رژیم صهیونیستی از برگزاری موفق این اجلاس در تهران، این بار کشور انگلیس و یکی از فرمانداریهای آن در امریکای شمالی، به اقدامات احساسی در قبال ایران روی آوردند تا شاید اثرات این اجلاس تحت الشعاع قرار گیرد.
خبر راه اندازی "دانشگاه تهران 2" در اسفند ماه سال 90 اعلام شد. مسئولین امر هدف از راه اندازی آن را پاسخگویی به نیاز داوطلبان و جلوگیری از خروج دانشجویان متقاضی از کشور عنوان کردند.اما گذشت زمان، نادرستی این تصمیم و شتابزده بودن را آشکار کرده و در نهایت وزارت علوم اعلام کرد که عنوانهایی همچون دانشگاه تهران شماره 2 وجهه قانونی ندارد!
وحید خضاب: تاریخ ابتدای انقلاب و خصوصا سالهای 57 تا 60، ماجراهای جنجالی کم به خود ندیده است، اما در بین این ماجراها، ماجرای موسوم به «نوار آیت» جایگاه خاصی دارد. و این جایگاهی است که این ماجرا تا امروز هم برای خود حفظ کرده است. اجمال ماجرا این است که کسی که توانسته بود طی مدتی رفت و آمد با دکتر سید حسن آیت، نوعی امکان گفتگوی شخصی با او برای خود فراهم کند، در ابتدای سال 59 طی دو جلسه در منزل شخصی آیت و در فضایی مطلقا خصوصی حاضر شده و با پرسیدن سؤالهای جهت دار، خواسته بود از دکتر آیت جوابهای توطئه گرانه بیرون بکشد و البته موفق نشده بود، ولی از آنجا که جلسه را طی کاری ناجوانمردانه ضبط کرده بود، این متن را در اختیار روزنامه انقلاب اسلامی بنی صدر قرار داد و آنها هم طی یک جنجال کم سابقه رسانه ای متن این دو نوار را منتشر کرده و تلاش نمودند ثابت کنند آیت در حال توطئه و کودتا علیه نظام بوده است. توضیح تفصیلی ماجرا و اینکه آیت واقعا در آن نوار چه گفته بود، باشد وعده ما به خوانندگان رجانیوز اما مسئله اینجاست که سید حسن آیت با قاطعیت مدعی بود این متن منتشر شده تحریف شده است و حتی بعدها از طریق یکی از نیروهای حزب اللهی که توانسته بود در دفتر بنی صدر حاضر شود، اصل نوار را به دست آورده و سندی بر این ادعای خود داشت.
گرچه دو کشور ایران و سوریه از ابتدای انقلاب اسلامی و خصوصا از دوران جنگ تحمیلی به بعد به شرکای استراتژیک در منطقه بدل شدند ولی آنچه نام سوریه را بیش از پیش بر سر زبان ها انداخت، ماجراهای رخ داده در این کشور در 18 ماه گذشته است. به رغم این سابقه طولانی و این لاحقه ی پر سر و صدا، مشکلی که وجود دارد این است که ما راجع به تاریخ این کشور چیز چندانی نمی دانیم، خصوصا که بررسی بسیاری از مسائل سیاسی و نظامی روز در سوریه مستلزم آشنایی با تاریخ این کشور است. از همین رو، گروه تاریخ رجانیوز بر آن شد تاریخچه ای از اتفاقات مهم سوریه تقدیم خوانندگان کند. برای این کار مناسب دیدیم ترجمه بخش هایی از کتاب «نبرد قدرت های بزرگ علیه سوریه؛ ابعاد ژئوپولتیک بحران 2011» را تقدیم کنیم.
اگر مردم حكومت اسلامي نخواهند آيا مي شود با زور بر آنها حكومت كرد و اين باعث ركود فكري نمي شود چرا اين درقانون اساسي نيامده؟
در ادامه تغييرات سوال برانگيز در سال آخر دولت، استاندار تازه منصوب سيستان و بلوچستان يك عنصر نزديك به جريان فتنه و مولوي عبدالحميد را به مشاورت خود منصوب كرد.