يک روزنامه انگليسي در تحليل انتخابات رياست جمهوري ايران نوشت: هيچکس تصور نميکند تغيير رئيسجمهور در ايران به معناي تغيير کلي ساختار است.
برچسب ها : روایت فایننشال تایمز, روحانی و سانتریفیوژها, ,
يک روزنامه انگليسي در تحليل انتخابات رياست جمهوري ايران نوشت: هيچکس تصور نميکند تغيير رئيسجمهور در ايران به معناي تغيير کلي ساختار است.
فرهنگستان زبان و ادب فارسی تلاش میکند در برابر واژههای بیگانهای که به زبان فارسی وارد میشوند، معادل فارسی قرار دهد، که این واژهسازیها معمولا با حرف و حدیثهایی روبهروست.
نهیب شریعتمداری به محمد مرسی و اخوانالمسلمين
آيا به خاطر نداريد که هيچيک از کشورها و حکام عرب، شما را به حساب نميآوردند؟
به گزارش صابرنیوز، مدیر مسئول کیهان در سرمقاله امروز این روزنامه با عنوان "يادتان باشدکه بدهکاريد!" نوشت:
شهید نیمه شعبان مصر را بیشتر بشناسیم
"حسن شحاته" رهبر معنوی پیروان اهل بیت (ع) در مصر یکشنبه گذشته در حمله گروهی از طرفداران جریانهای افراطی و تکفیری به همراه 3 تن از یارانش به صورت بسیار فجیعی کشته شد.
اعتراف خواننده به قتل دو سرباز
خواننده لبنانی که با آغاز جنگ در سوریه به یکی از طرفداران دو آتشه گروه های سلفی افراطی تبدیل شده، در پی حوادث اخیر جنوب لبنان اعتراف کرد که دو سرباز ارتش کشورش را به قتل رسانده است.
واکنش تند کیهان به سخنان الهام
روزنامه کیهان در یادداشتی نسبت به سخنان الهام در گردهمایی سوم تیر واکنش نشان داد
به گزارش صابرنیوز، در یادداشت کیهان آمده است: اظهارات سخيف آقاي دکتر الهام در گردهمايي سوم تير که به منظور تجليل از خدمات رئيس جمهور برپا شده بود، با حيرت آميخته به تأسف در عرصههاي سياسي و فرهنگي کشور روبرو شد و برخي از حاضران در جلسه ياد شده نيز که اظهارات وي را دور از انتظار تلقي ميکردند از اينکه دکتر الهام با اين سخنان سخيف، شخصيت و سابقه اسلامي- انقلابي خود را تخريب کرده است، ابراز تأسف ميکردند.
همه آنچه در جریان ترور «آیتالله خامنهای» در مسجد اباذر گذشت+تصاویر
امام مرتب پیغام میدادند و از اطرافیان میپرسیدند که: «آقاسیدعلی چطورند؟» پیامشان هم ساعت دو بعد از ظهر 7 تیر پخش شد. دکتر میلانینیا رادیو را گذاشت بیخ گوش آقا ...
اختصاصی صابرنیوز/در یادداشت آیت الله رجبی مطرح شد
امام گفته بود به فلاني بگوييد حماسي بخواند. دو بار هم گفته بود. آهنگران دو بار نوحههايي خوانده بود كه بيش از حد بوي ماتم و غم داشت و از حماسه در آنها خبري نبود. همين هم شد كه اما اينطور به او پيغام بدهند. آهنگران هم كه پيغام امام را گرفت رفت سراغ «حبيب الله معلمي» و بعد از چند روز شعري را خواند كه معروفترين نوحه او را رقم زد: «اي لشكر صاحب زمان آماده باش آماده باش...»
محمد سرشار: تاکنون جمهوري اسلامي ايران، تجربه برگزاري 11 انتخابات رياست جمهوري را داشته که نخستين آنها در سال 1358 برگزار شده است. به جز دورههاي دوم و سوم که به دليل ترور دومين رييسجمهور ايران، در يک سال، يعني سال 1360، برگزار شد؛ ديگر دورههاي رياست جمهوري در بازههاي زماني چهار ساله برگزار شدهاند.
«آن چیزهائی كه امروز برای دولت و برای رئیسجمهور نقاط قوّت محسوب میشود، اینها باید در رئیسجمهور بعدی وجود داشته باشد، اینها را باید در خود تأمین كند؛ آن چیزهائی كه امروز نقاط ضعف شناخته میشود ــ كه ممكن است شما بگوئید، من بگویم، دیگری بگوید ــ این نقاط ضعف را باید از خود دور كند.»
حدود یک هفته پیش بود که در مصر، کنفرانسی بین المللی با حضور علمایی از سراسر جهان اسلام تشکیل شد که بزرگان تکفیری هم در آن حاضر بودند. در این کنفرانس، فتوای «جهاد» بر علیه حکومت سوریه (و به تبع بر ضد حزب الله) صادر شد. این ماجرا، در قله ی سلسله ی عربده های تکفیری ای بود که از چند سال پیش علیه شیعیان به گوش می رسید و درگیری های داخلی سوریه هم بستری شده بود تا سرویس های جاسوسی جهانی با حداکثر قوا و با استفاده از رسانه های پرتعداد و کارکشته، به شعله ورتر کرن آن بپردازند. درخت زشت این فتنه انگیزی ها، دیروز و در آستانه ی ولادت امام حی (عجل الله فرجه) این بار در مصر میوه ی تلخی داد: شیخ حسن شحاتة، از علما و رهبران اصلی شیعیان مصر به همراه سه نفر از یارانش به طرز فجیعی به شهادت رسید.
گزارش کامل صابر از به خاک وخون کشیدن شیعیان درمصر
وقتی فرشته قاضی آچمز می شود
پاسخ قاطع شریعتمداری به یاوه گوییهای یک خبرنگار ضدانقلاب
از سایر مسئولان نظام نیز توقع می رود دقیقا همان رفتاری را با خبرنگارانی همچون فرشته قاضی انجام دهند، که حسین شریعتمداری انجام داد زیرا مصاحبه با چنین خبرنگارانی که نه به امانت پایبندند، نه به استقلال میهن خود و نه به اصول حرفه ای خبرنگاری، اشتباه محض است.
یادداشت 598:
نقدی بر شبهات مطرح شده درباره خوارج و انتخابات 92
ابوالفضل امامی
درآمد
آقای سوزنچی که گاه و بیگاه مطالب خوبی در تحلیل مسائل روز بیان می کنند، در مطلب عجیبی به نکات مغشوشی در بررسی وضعیت خوارج و تطبیق آن به شرایط انتخابات ریاست جمهوری 92 پرداخته است. این مطلب هر چند با دو خط تواضع ایشان در احتمال اشتباه وی همراه است، ولی در متن نوشته اعتماد به نفس محسوس و داوری های قطعی و البته اشتباه دیده می شود. خلاصه حرف ایشان این است که خوارج هنگامی خوارج شدند که بعداً در تحلیل ماجرای حکمیت، دچار اشتباه شدند و در پی همین اشتباه دوم، از زیر پرچم ولایت خارج شدند. پس ما هم اگر در تحلیل اشتباهات اصولگرایی در ماجرای انتخابات 92 دچار اشتباه دیگری بشویم، ممکن است به خطر خارجی گری دچار شویم.
قامتبرافراشته در برابر انحراف
مبناي مشروعيت حکومت ديني
مرتضي رضائيان
يکي ديگر از مواردي که جريان موسوم به اصلاح طلب در دوران مسؤوليت خويش بر آن تاکيد ميکردند، ناديده گرفتن مبناي ديني مشروعيت حکومت اسلامي بود؛ چه اين که آنها با خلط ميان دو مقوله مشروعيت و مقبوليت هرگونه مشروعيتي را تنها برآمده از خواست مردم ميدانستند. براي مثال مهدي کروبي ميگفت: «مشروعيت فقط وفقط بر اساس راي مردم است. اگر راي مردم معيار نباشد، هيچ کس در حکومت ديني و جمهوري اسلامي مشروعيت ندارد.»(1)
هیچ جریان سیاسی حق ندارد استکبارستیزی را از ما بگیرد
به گزارش صابرنیوز به نقل از فارس، آیتالله سید احمد علمالهدی دقایقی پیش در اجتماع عظیم منتظران ظهور در محل میدان شهدای مشهد با بیان اینکه غیر از خدا هیچ کس زمان دقیق فرج و ظهور امام عصر(عج) را نمیداند، اظهار داشت: اگر استکبارستیزی در دنیا حاکم نشود، امام عصر(عج) نیز ظهور نخواهند کرد.
آمریکا و کشورهای غربی معتقد هستند که ایران باید جهت گیری خود را در سیاست های کلان تغییر دهد.
سرانجام پس از گذشت ماهها از اعلام ضرورت خلق حماسه در سال 92، زمان وقوع اين حماسه بزرگ فرارسيد. ملت ايران با خلق اين حماسه بزرگ باز هم به دنيا نشان دادند که با تمام قدرت از دستاوردهاي انقلاب دفاع خواهند کرد. حضور پرشور و حماسي آنها در پاي صندوقهاي راي پس از تحمل شرايط سخت تحريمها نشان داد که ملت ايران در راهي که انتخاب کرده، استوار ايستاده است و در حمايت از نظام و انقلابش لحظهاي ترديد نخواهد کرد. اين حضور معنا دار نشان ميدهد که هر گاه اين ملت احساس کند دشمنانش به دنبال ضربه زدن به اين ميراث بزرگ امام راحل و شهداي والا مقام برآيند، با تمام قوا در صحنه حاضر خواهد شد. و البته در ادامه راه نيز چنان چه کساني بخواهند راه ديگري غير از راهي که امام(ره) و مقام معظم رهبري ترسيم کرده اند بپيمايند، با تمام قدرت وارد صحنه خواهند شد؛ همان گونه که در گذشته هم اين حميت و غيرت را از خود نشان داده اند. در باره اين انتخابات و تحليل آراء توجه به چند نکته خالي از فايده نيست.
قابل توجه مدعيان اصلاحات
اخلاق انتخاباتي را از اصول گرايان ياد بگيريد
قاسم روانبخش
در تحليل و مقايسه انتخابات رياست جمهوري سالهاي 76، 84، 88 و 92 درسهاي متعددي وجود دارد که براي آينده کشور و جريانهاي سياسي مفيد است:
حرف رأي مردم چه بود؟
علي شيرازي
يازدهمين انتخابات رياست جمهوري در روز جمعه 24 خرداد ماه 92 با شور و شعف وصف ناپذيري برگزار گرديد و ملت ايران با حضور 72.7 درصدي خود حماسهاي بزرگ را رقم زد. 36704156 نفر در اين انتخابات راي دادند و آقاي حسن روحاني از ميان شش نامزد انتخابات، با 18513326 راي به عنوان هفتمين رئيس جمهور اسلامي ايران انتخاب گرديد.
توصیههای مهم آیتالله مکارم به رییس جمهور منتخب
آیت الله مکارم شیرازی علت عدم موفقیت دولت فعلی با وجود دوندگی های بسیار را جدا شدن از روحانیت، مجلس، رهبری...
به گزارش صابرنیوز به نقل از جهان، حضرت آیت الله مکارم شیرازی عصر دیروز در دیدار هیات نمایندگی رییس جمهور منتخب، با تبریک اعیاد شعبانیه و میلاد حضرت بقیه الله الاعظم حضرت امام مهدی(عج) به بیان نکاتی درباره انتخابات پرداخت.
انجمني که با سوءاستفاده از صنف روزنامهنگاران به حلقه واسط شبکه براندازي تبديل شده بود نميتواند براي سوءاستفاده سياسي بازسازي شود.
یکی از پژوهشگران فرقه ضاله بهائیت، نسبت به روشهای جدید این فرقه هشدار داد و گفت: مسئولین باید پس از شناسایی آسیبهایی که سبب نفوذ فرقه های انحرافی مثل بهائیت در بین جوانان و سایر گروه های اجتماعی شده، ابزارهای مقابله را آماده کنند چون منشأ بسیاری از این فرقه ها سیاسی است و اساسا این فرقه ها را برای سلطه یابی بر جهان سوم و کشورهای اسلامی طراحی کردند و امروز با شیوه ها و ابزارهای مختلف برخی جوانان ما را گرفتار می کنند.
ارائه تحليلهاي سست و توام با لغزخواني روزنامههاي دولتي در حالي است که فهرست حاميان دولت در انتخابات شوراها يکي از بدترين نتايج ممکنه را کسب کرد.
سخنگوی حزب اعتدال و توسعه با بیان اینکه چینش دولت یازدهم در مرحله مقدماتی است، گفت: دولت روحانی در شرایط فعلی باید دولت بااقتداری باشد، بنابراین میطلبد که وزرای آن از تجربه بالای سیاسی و مدیریتی برخوردار باشند.
کلید خوردن فاز جدیدی از تخریب ها علیه علامه مصباح یزدی در رسانه های زنجیره ای/ علامه بصیر فقط به علت "عمل به تکلیف شرعی" مورد عتاب دوست و دشمن قرار میگیرد! +سند
انگار چهار سال زمان لازم بود تا به قول دکتر حداد عادل، "سیاهی دروغ تقلب بر زغال بماند" و اهالی اصلاحات هم اعلام کنند که آنچه جشن تاریخی مردم سالاری دینی در سال 88 را به مقطعی برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی تبدیل کرد، دروغی بیش نبوده است.